IZDIRVANIA SE NAMERI

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

IZDIRVANIA SE NAMERI

Мнениеот ivan » Пон Юли 05, 2004 8:09 pm

BRAVO BE. PRO4ETOH KOMENTARITE V FORUMA ZA SYBOTNATA PIANSKA PROSTOTIJA. VIJDAM 4E NIAKOJ SE PRAVI NA DOBRE INFORMIRAN I MNOGO INTERESNO E ZAEL STRANA NA LIFTAJIITE. RAZPROSTRANJAVA NEVJARNA VERSIJA ZA SLU4ILOTO SE. LIFTAJIITE SE OPITVAT DA NASTROJVAT BAJKURITE EDIN SRESTU DRUG. BRAVO BE.
AKO VSE PAK PREDSTAVLIAVA INTERES DA RAZBERETE KAKVO SE SLU4I V DEJSTVITELNOST. ZASTOTO TEZI PIANICI TAKA HUBAVO SE BIAHA NASBETKALI 4E ZDRAVO SA KUPONIASALI ZA MOJA SMETKA.

BIAHME TRIMA PI4OVE. AZ BIAHG POSLEDEN. DVAMATA SE KA4IHA NA SEDALKATA DOKATO ALKOHOLICITE SI RAZPRAAHA NESTO OT DRUGATA STRANA PRI SLIZASTITE. I KATO VIDIAHA 4E NEKAKVI SA SE KA4ILI PO4NAHA DA VIKAT I PSUVAT. SPRIAHA LIFTA NO TE BIAHA IZLEZNALI VE4E OT PLOSTATKATA. NAPSUVAHA NESTO I PUSNAHA LIFTA DA PRODULJI. TRUGNAH AZ DA SE KA4VAM. NO ME SPRIAHA ME. PONEZE SME BILI ZAEDNO DA SUM PLATIL I ZA TIAH I ZA MEN I 6L ZA KOLELATA. ABE ISKAHA DA IM DAM 12LV. I TOJA MUSTAKATIA I DEBELIA I PLESHIVIA DVAMA BIAHA ME PO4NAHA MEN DA RUGAJAT. AZ IM KAZVAM KAK TAKA MEN NIAMA DA ME PUSKAT. IZOBSTO NE E STAVALO DUMA DA ISKAM DA SE VOZIA BEZPLATNO. STE SI PLATJA AMA SAMO MOETO VOZENE. NEMOJELO. I NESPIRAHA DA PSUVAT I RAKOMAHAT. TOJA DEBELIA I PLESHIV MI IZBUTA KOLELOTO OT PLOSTATKATA I KAZA DA SUM MU SE RAZKARAL OT STANZIATA I MI RITNA SHLEMA. TOGAVA MU TEGLIH EDNA MAJNA. ONIA PO4NA NERVNO DA ME IZBUTVA NA VUN I DA VIKA NIKAKVI POVE4E S KOLELA NIAMA DA KA4VAME. AZ DURJAH 3L. AMA TIA SAMO ME PSUVAHA. I AZ IM TEGLIH OSTE EDNA PODROBNA SELSKA MAJNA. TOA PLESIVIA MI IZBUSKA BIKA V KORIDORA I PO4NA DA GO RITA PREZ SPICITE. E KIPNAHA MI LAJNATA STE MI RITA BAYKA ZA 8 BONA. HVANA NIAKAKVO DURVO I DO BLUSNA V RAMKATA.I MU VKARAH EDNA V GLAVATA. NAPRAVO STEH DA GO UBIA. KOPELETO ZAMAHNA DA ME UDARI MEN I S4UPI STUKLOTO. NESTATA SE UKROTIHA STOM IZVADIH TELEFONA I PO4NADA SE OBAJDAM DA IDVAT DA GI PRIBERAT 4ENGETATA. OT 4to POLICEJSKO MI KAZAHA 4E NEMOJELI DA DOJDAT DA SUM OTISHEL DA PUSNEM JALBA. AMA TIA DVAMATA SI SVALIHA TABELITE I NE IM ZNAM IMENATA . NIKOJ OT DRUGITE PONE 8-10 4OVEKA NE SE NAMESIHA I NE VZEHA OTNOSHENIE. TRUGNAH SI I PRED DRUGATA KASA EDIN TEHEN KOLEGA MI KAZA DA NE SE VPREGAM TOLKOZ TE SI BILI TAKIVA "LAJNARI" TOVA GO KAZA TEHNIA KOLEGA.OT DRUGIA LIFT ZA NADOLU. MAJ MNOGO NE SE OBI4AT DVATA LIFTA SPORED MEN ZASTOTO POVE4E , MNOGO POVE4E PARI PRAVI DOLNIA I NE SAMO OT BAJKURITE NO I OT HORATA. TAKA I GO IZKOMENTIRA TEHNIA KOLEGA. PROSTO PIANICITE OT VTORIA LIFT PO4TI NE PE4ELIAT OT NAS BIKERITE. SEGA NADIAVAM SE STANA JASNO 4E NE AZ SUM ZAPO4NAL KAVGATA, 4E TE MI BLUSKAHA KOLELOTO I 4E NE ME PUSNAHA ZASTOTO SUM OTKAZAL DA PLATI 12LV. I ZA DRUGITE I ZA KOLELATA. I IZOBSTO KAKVA E TAJA SUMA 12LV. TIA LUDI LI SA. MNOGO MI E OBIDNO KAK MOJE BIKERI BEZ DA ZNAJAT PODROBNOSTI ZA SLU4KATA DA ZAEMAT STRANA NA PIANICITE. I BEZ TOVA ZA TEZI PARI KOITO DAVAME NIAMA NIKAKVI UDOBSTVA I SI DEREME KOLELATA PO LIFTA POVE4E OT KOLKOTO PRI SPUSKANE. DAVAT NI VE4E SKUSANI BILETI I SI PRIBIRAT PARITE. KAK MOJE DA IMA I TAKIVA KOITO DA SA NA TIAHNA STRANA. KATO VSI4KI ZNAEME 4E OT VTORA STANCIA ZA EBATI SELIANITE. I SE ZAJAZDAT. I LIFTAJIITE VSE PAK USPIAHA DA NI NASTRIJAT EDIN SRESTO DRUG. ISKAM DA IMAM VASTA PODKREPA STOTO MOJESE I VAZ DA VI ZABLUSKAT KOLELOTO. OT VTORATA STANCIA NIAMAT IZGODA OT NAS I GI E JAD. TVA E VSI4KO PI4OVE. VE4E SUM OVEDOMIL "DURJAVNATA INSPEKCIA PO TEHNI4ESKI NADZOR NA LIFTOVETE" I "OHRANA NA TRUDA" A TOJA DETO MI BLUSKA PO KOLELOTO IMAM DA SI GO BIA NA SAME, SAMO DA SE VURNAT PRIATEL4ETATA 4E SA NA MORE STE GO S4UPIM OT BOJ. PA POSLE NEKA SE JALVA 4E NEKAKVI MUTRI SA GO POTROSHILI.
ivan

Рейтинг: 1200

Мнениеот Zozka » Пон Юли 05, 2004 8:27 pm

Деба, бахти тъпите копелета са тия, хем правят яко мизерий, хем лъжат - яко бой мама им деба тъпа - и ако ги оставят на работа тия направо си отрязвам главата до коленете :xx(:
Пич браво, на твое място щях да му завра на оня главата в дизела мигновенно :(!: Поздравления за проявенота добра воля :^:
ААААА не е реално :(!:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Windstream » Пон Юли 05, 2004 9:40 pm

Адаш, ако наистина е станало така имаш още един глас в твоя подкрепа - много мразя говеда които вместо да се разберат с противника си налитат да трошат собствеността му, без значение от цената й :}): Няколко пъти ми се е случвало и винаги познати ме спираха да не става меле. Само ми е чудно как си събрал търпимост да се обаждаш на ченгетата, аз сигурно щях да го потроша от бой :censored:

Само че нещо не ми стана много ясно - ти че си щял да си платиш, щял си, ама твоите приятелчетата безплатно ли са се измъкнали нагоре? Щом лифтаджиите са те карали да плащаш за всички... Или това за безплатното ползване на лифта през първия уикенд от месеца (някой май беше споменал нещо такова) важеше?

[size=67]Edit: правописа + премахване на повтарящия се пост + тежка битка с браузъра [/size]:(
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот AgentOrange » Пон Юли 05, 2004 9:50 pm

Да видим дали съм разбрал:
Двама "PI4OVE" се мятат авантаджийската на съоръжение, за което се ПЛАЩА. Лифтаджиите съвсем логично хващат натясно третия от компанията и му искат сметка, но той изобщо не е наясно с понятието "групова отговорност". В крайна сметка единия от лифтаджиите успява почти едновременно (или в много бърза последователност) да счупи стъклото на станцията на лифта, да докосне за късмет по спиците "BAYKA ZA 8 BONA", да се самонапсува на майка, и въпреки силно нетрезвото си състояние - да намери и изпие магическите си хапчета срещу напиване, премахващи всякакви ефекти от алкохола за по-малко от 20 минути време.
Ванка, ти съвсем за балъци ни взе...

Я по-добре се идентифицирай, щото на мен "ванката с байка за 8-те бона" не ми говори много... :)
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот M1010X » Пон Юли 05, 2004 10:38 pm

и аз щях да питам за безплатната първа събота от месеца.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот axelmax » Пон Юли 05, 2004 11:46 pm

а да те питам ти що не си платил а си трагнал да се качваш:?:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот C_Mo » Пон Юли 05, 2004 11:59 pm

http://www.skgt-bg.com/History/Lifts/defaultLines.htm

на този адрес има актуална информация, кога и при какви условия качват безплатно лифтовете.
Аватар
C_Mo

Мнениеот Windstream » Вто Юли 06, 2004 1:18 am

[quote="ivan"]

Благодаря ти XTR инфото но аз по принцип нямам проблем да си плащам и предпо4итам с симеоновския лифт да се ка4вам да не ми се дере байка и да се излегна вътре.
[/quote]
Аватар
Windstream

Мнениеот Windstream » Вто Юли 06, 2004 1:20 am

[quote="ivan"]

спецялни благодарности за АГЕНТОРАНЖ за вси4ки обидни реплики които наговори по мой адрес и все пак понеже е запо4нал издирване и той ме намери като привле4е вниманието ми с рубриката издирва се жив или мъртав. предлагам следната ситуациа: зада придобие по ясна представа за слу4илото се да си уговорим среща на НДК аз ще дойда с пиател4ета ниакой от тях сте по4ерпиа за да се доближим до реалната ситуация. само 2ма от тях сте го по4нат а другите ниама да се намесват, можеби. но все пак ще са в готовност. обещавам 4е каквото му остане от колелото ще го извозиа за моя сметка до тях. все пак не е нужно той да знае на кой колелото колко струва. но така и така ме е открил, незнам оба4е дали е знаел какво то4но ще намери. но най глупавото в тази ситуаця е да ми налива масло в огъня. защото все пак още не съм си го изкарал на ония. само като си погледна ударената рамка и сма4каното место от удара.
А щях да забравя като ми говори за групова отговорност да бесе платил той щом се е ка4ил след нас. Аз винаги съм си плащал лифта и не смятам даже 4е е необходимо да има прехеренции или безплатни дни. Просто можеби цената трябва да стане реална или поне билетите да са на цената на градски транспорт. на гр.транспорт билетите имат защитна лепенка, пореден номер, и тн. от билетите които ни препродават няколко пъти лифта само губи и не остават пари за подръжка. камоли за подобрения. дефакто лифта работи за тях. това нормално ли е??. билетите не се заверяват, в пове4ето слу4ай просто ти ги вземат. колко ку4ана са продали за деня. "КУ4Е ВЛАЧИ РЕЙС_ДИРЯ НЯМА" и накрая пияни на работа. верно има мачове. верно 4овек попиййва. ама там е опасно. и колко лесни избухнаха"алкохола не прощава. а защо са изтрезнеле ли. Ами защото говорих пред тях със следовател от 4-то и заради това им се е свило лайното. всъщност то е ясно 4е полицаите ги боли оная работа. Единственото което сте свурши работа в слу4ая е 4е в ОХРАНА на труда ще им правят проверки дали употребяват алкохол по време на работа. И другото което е 4е ли4но шефа на РО"ИДТН" - "регионална инспекция по техни4ески надзор" и ли4но г-н Бояджиев ще се заеме със осигуряване на по 4ести проверки дали се подържа лифта в изправност и дали персонала е годен да го обслужва. при продажбата на билет без пореден номер трябва да се издава фискален бон който както вси4ки знаем те не дават и реално няма никакво с4етоводство.

Та искам да попитам АГЕНТОРАНЖ. Аз винаги сум бил за байкърите, за спускнето, за пове4е дни в които да работи лифта( през седмицата ниама много хора и по спокойно се спуска). да има елементарни допълнителни приспособления да си зака4аш байка, дори през няколко седалки да е не на всяка, ще из4акваме. но да има нещо.абе нещо каквото и да е . но нещо направено за нас. но НЕ. важно то е дай 12лв. да си купим още пиене. хей АГЕНТЕ кога ще се оправиме. НЯМА ДА НИ УВАЖАВАТ ДОКАТО ДЕ ЦЕПИМ. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ИЗБИРАШ. ТИ ЛИФТАДЖИЯ ЛИ ЩЕ СИ, ИЛИ ЩЕ СИ БАЙКЪР. ония на лифта ако ставаха за друго освен за това което правят да са си направили фирми да са пробили на някъде. А що се отнася до нас БАЙКЪРИТЕ ние сме разли4ни и такива и онакива имаме общи интереси но не сме пропаднали типове. и си имаме достоинство и няма да се даваме да ни ма4кат. Ако Прецакат лифта едно малко БАЙК шествие (не вело) ПРЕД министерски съве или да покараме пред парламента и да се сетят 4е този спорт НИЕ ГО СЪДАВАМЕ В BG. А не ни го е дал някой. НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ ДА СЕ КОНФРОНТИРАМЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. ТРЯБВА СПЛОТЕНОСТ. СПЛОТЕНОСТ. а сигурно някой някога ще сгреши и тогава пак трябва сплотеност а то си е чист ПАТРИОТИЗЪМ. Ще завърша с една пословища " И 100 тояги на чужд гръб са малко" НЕКА СМЕ СПЛОТЕНИ. АГЕНТЕ нямам нищо против теб но ако ти беще на мое място щеше да полу4иш пълната ми подкрепа. а дори и да беше виновен, ПАК щеше да имаш моята подкрепа.[/quote]
Аватар
Windstream

Мнениеот Windstream » Вто Юли 06, 2004 1:21 am

[quote="ivan"]

Аз му давах на лифтажията 3лв. за мен и колелото дори не питах колко е 2, 2.50, 3.00 той щеше да ми върне даже билет не съм искал то нямаше и никой на билетите. тойя само ругаеше и искаше да платя и за другите общо 12лв. но както и да го смятам няма как да станат 12лв. баси по 4лв. на 4овек и колело. подавах му три лева а той ме псува сякаш аз искам пари от него. с пиян на глава не се излиза. а и имат 4ислено превъзходство лесно набира смелост като са пове4е.[/quote]
Аватар
Windstream

Мнениеот Windstream » Вто Юли 06, 2004 1:30 am

@all
Горните три поста бяха направени като отделни теми в "Общ Форум", и тъй като засега няма функция за местене на отделните постове от една тема в друга цитирането беше най-доброто което успях да измисля. Не се чудете къде е отговора ми към тях тъй като такъв няма.

@ivan
Преди да пуснеш следващия си пост може би е добре да погледнеш [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1188]тук[/url] - смятам че това което ще прочетеш ще ти помогне по-лесно да ползваш функциите на форума.
Аватар
Windstream

Мнениеот Alien » Вто Юли 06, 2004 9:40 am

Единственото нещо, което не можах да разбера от първия пост (този на Иван) е: вие ПЛАТИЛИ ли сте си или не? Ако сте и разказът ти е достоверен (не мисля, че можем да разберем дали е верен или не, така че да го приемем, че е така), то 100% лифтаджиите са виновни. Но ако вие не сте си платили какво отношение очакваш от тях? Само това отговори: платихте ли си билетите преди да се качите?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот axelmax » Вто Юли 06, 2004 10:15 am

дори да не са платили ,отношението не трябва да е толкова провокиращо и склонящо към саморазправа ,но и аз зададох този вапрос по горе такаче скоро се надявам да имаме версия по вапроса ,не че тук сме съд ама си трябва за да се повтори това скоро време ,щото не вервам че кои то познава историята не повтаря същите грешки а просто са с друга дата :lol::look:
Аватар
axelmax

Мнениеот MOD » Вто Юли 06, 2004 10:43 am

Само едно не ми е ясно - ако другите двама не са си платили билетите, а е трябвало да ги платят ( ако ли не - да удостоверят , че имат право на безплатно превозване ) защо се изненадвате на реакцията на персонала на лифта ?

Ако ти пиеш няколко бири и станеш и си тръгнеш - помислете каква ще е реакцията на персонала на заведението ?
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот AgentOrange » Вто Юли 06, 2004 10:47 am

Ванка, казах ти какъв е начина да застанеш зад думите и делата си - идентифицирай се. Аз съм го направил одавна, и смятам, че това е начина да се поеме отговорност. Анонимните ти призиви за стрийтфайт срещи пред НДК с "приятелчетатата" ти ми звучат като заплахи на третокласник.

По въпроса с вината няма да споря. Просто ще ти поставя за разрешаване следната ситуационна задачка.
Ситуация 1: Ти отиваш при лифтаджиите. Поведението ти е неизвестно и недоказуемо. Резултатът обаче е налице - скандал, физически конфликт, счупено стъкло и (според теб) изкривена рамка.
Ситуация 2 (разива се около 20 минути след Ситуация 1): Аз отивам при лифтаджиите. Посрещат ме враждебно и ме гонят. Въперки това провеждам трезв, разумен и човешки разговор с плешивия "пияница". Качвам се без проблеми. На следващия ден ме посрещат с усмивка, обръщат се към мен с "приятелю" и ми се радват, че карам.
Въпрос: От къде идва коренната разлика в двете ситуации?

Ако ми дадеш смислен отговор - взимам си "обидните думи" обратно.
И понеже ми се струва, че ще се затрудниш, да кажа какво мисля аз. Всичко е въпрос на отношение. Лифтаджиите НЕ СА от другата страна на барикадата. Ние караме, благодарение на тях. Ако им покажеш позитивно отношение, те отвръщат със същото, като съвсем нормални хора. НЕ СА безпричинно враждебни пияници, каквито се опитваш да ги изкараш.
Аватар
AgentOrange

Мнениеот velco » Вто Юли 06, 2004 10:50 am

Ако част от компанията ми не си плати, много ще се замисля дали друг път да бъда в тази компания, но със сигурност няма АЗ да платя (освен собствената си сметка). А пък ако някой пиян или не задник ми пипне колелото ще се окаже с колче за седалка навряно в аналното му отверстие.:(!: Което по странно съвпадение е точно мястото и за "груповата отговорност".
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот velco » Вто Юли 06, 2004 10:52 am

[quote="AgentOrange"]
... идентифицирай се. Аз съм го направил одавна, и смятам, че това е начина да се поеме отговорност.
[/quote]

А така-а-а, я сега си признай за какъм зулум поемаш отговорност :D:D:D ?
velco

Мнениеот AgentOrange » Вто Юли 06, 2004 11:01 am

@velco

[quote="xtr"]

сарказмът е неуместен.
[/quote]
Аватар
AgentOrange

Мнениеот velco » Вто Юли 06, 2004 11:16 am

Не знам защо ми цитираш xtr сякаш е Махатма Ганди или Уинстън Чърчил, ама не е зле да провериш в речника какво означава "сарказъм"/"ирония".

От друга страна, аз може би не осъзнавам изцяло сериозността на проблема, бидейки скромен и непостоянен потребител на лифтовите услуги, но пък често си припомням следното изказване на Хайзенберг <s>Нилс Бор (май?)</s>:

"Има неща толкова сериозни, че за тях може да се говори само на майтап"

Аре, наздраве ... :beer:
velco

Мнениеот M1010X » Вто Юли 06, 2004 11:48 am

@velco: 100%. и аз да карам с 5 човека, от които познавам примерно двама, няма шанс платя за всичките 5. просто ако ще турско да е, няма да стане. ако толкова си искат парите, а са спали, да се обадят. имат телефони, горе също има хора. не е нещо невъзможно. ако пък не ме пуснат, плащайки само за мен и/или за хората, които [i]са[/i] от моята компания, а не [i]с които[/i] карам, просто няма да се кача. simple. да, лифтаджиите не знаят кой с кого е приятел или просто са се засекли на станцията. аз им обяснявам, те ме разбират и се разбираме. или пък аз им обяснявам, те не ме разбират и просто не карам, докато келешите, дето не ги познавам, но са ме оставили да опера пешкира, не дойдат и не се разберат с тях. още по-simple.
колкото до 12те лева... на http://www.skgt-bg.com/History/Lifts/defaultLines.htm си пише, че на 03.07 е безплатно срещу представяне на карта за СКГТ. е, хуу, а ако нямаш карта? кво? плащаш четворно в този ден, а? при положение, че качването е левче... никъв шанс. (айде, левче беше последният път като се качих, преди по-малко от месец. не ми е известно да са го вдигали. пък и на сайта, посочен по-горе (както и от xtr) толкова пише. останалите 3лв... :?:).

а за лифтаджиите... общо взето, преди инцидента със спускащата се седалка никога не съм имал проблеми. повечето са пичове. (под проблеми разбирам неразбирателство при допълнителни уговорки за сваляне на цената за количество при постоянно и непроменящо се във времето качество; т.е. по-тънкеш, щото се качваме доста пъти). пък и да си призная пияни аз лично не съм ги виждал (нито един от тях), т.е. не съм ги усещал. може онзи ден да е било изключение...
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот uha_rampage » Вто Юли 06, 2004 12:30 pm

Zozka - преди го търсеше да го биеш(Иван) и защитаваше лифтаджиите, а сега [quote]Пич браво, на твое място щях да му завра на оня главата в дизела мигновенно Поздравления за проявенота добра воля
[/quote]

Много бързо си мениш мнението :nono:
Оранжев агенте - поклон пред подвига ти! Добре че си ти иначе сега на лифта нямаше да може да припари ни един "байкър" :bowdown::bowdown::bowdown:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MOD » Вто Юли 06, 2004 12:43 pm

Да, velco е прав - що за компания сте били, ако част са се измъкнали нагоре и са те оставили сам да обираш негативите от техните действия ?
Аз също бих спрял да се качвам с тези хора, на които според мен не може да се разчита ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Alien » Вто Юли 06, 2004 2:09 pm

MOD - те вече са били далеч и не са чули/могли да се върнат. Поне аз така разбрах от първия топик. Долато не разберем какво НАИСТИНА е станало няма смисъл да спорим кой е крив, кой е прав.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот tuba » Вто Юли 06, 2004 4:05 pm

Аз както ги виждам нещата няма прав има само криви.
Лифтаджиите на втората са темерути това от собствен опит го знам.
А возенето без билет е измама ако не друго и си заслижава справедлив
гняв.
Та Адаш(и аз съм Иван) ако си се пробвал и ти да се качиш без биелт
хич не ме учудва че са реагирали така както казах те са темерути
но пък са били в правото си преди да почнат да ти ритат колелото.
Е надявам се да ти е за урок. Защото такива случки лепят лощо име на
всички ни.
На лифтаджиите няма да им е за урок ама това което знам е че
по-уния отстъпва в случея е имало не отстъпващи.
tuba

Мнениеот ivan » Вто Юли 06, 2004 4:30 pm

вече няколко човека ме питат дали съм дал пари, и засто се качвам без пари. уточнявам: държах 3лв в ръка и му ги подавах на ониа педал. колелото не го бях изкарал цялото на площадката за качване. задницата беше в коридора. но тия само псуваха и по тия дето се ка4иха и мене ме по4наха. питаме кой ще плати за тях. ако не платя и за тях няма да се ка4вам. аз естествено му казах 4е това няма да стане и да спре да ми вика и ракомаха. какъв е той 4е да ме псува. аз си плащам за себе си и толкоз. а другите байкъри беха некакви млади мом4ета, разменили сме приказки пред лифта и тръгнахме да спуснем заедно. те или са били у4еници или студенти а аз съм по голям и не ме хващат каквито и да било намаления. ако си имаще на гишето продавачка за билети и си бях взел от нея билет а не да му подавам пари на оня галфон, едвали щеше да се получи така. но тия се бяха инфектирали от ве4е а и алкохола им дава смелост и какво стана...простотия.. защо на симеоновския лифт нестават такива неща. плащаш си дават ти билет4ето и после се ка4ваш. тия пи4ове горе ти задържат раницата или ти доутворят вратата. абе бели хора. на драгалевския лифт долу също никога не съм имал проблем. понякога правят забележка за предреждането но те са си прави, понякога спрат гората и ни пуснат няколко байкъра, щото сме се паркирали от другата страна. абе просто тия двамата галфони "мустакатия и плешивия " са си отрепки. може да съм ги фанал в неподходящ момент на опънати нерви. сигурно можеби ако се бях появил след десет минути нямаше да е така. АМА можели ти да му даваш пари а той да те псува и да ти исика много пове4е заради некой друг. майната им. И едно уто4нение: Не ние караме благодарение на тях, ние просто ползваме тяхната услуга да се ка4им с този лифт. този лифт си го е имало и преди да има спуска4и. и лифта не е техен. те само работят там. и ли4ните им чувства и емоций дори и повлияни от алкохол нямат място там. мисля 4е ве4е споменах мнението на техния колега 4е горния лифт по4ели зна4ително помалко и защто да о4акваме да не са изнервени като и малкото байкъри ка4илисе нагоре не са им взели пари.
А КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА КАЖАТ ЛИФТАДЖИТЕ........ Можеби 4е те са виновни защото "малко" им е приповдигнато настроението. ХА ХА ХА. Те се вживяват в ролята на господари на лифта. те така. те унака.
просто збъркаха адреса. взеха ме за хлапенце дето ще го сплашат с няколко ругатни. тоя трябваше да отнесе няколко стоп патрона и мисля 4е щеше да преосмисли държанието си ама знаели човек кога и в каква ситуация ще попадне за да се подготви.

просто трябва да се променят някой неща.

ДА има каса с фискален бон и той да е билет4ето.
ДА има застраховка в билет4ето и дата и час на патуването.
Да се промени бестопанственото отношение към лифта.
Персонала да не употребява никакъв алкохол по време на работа.
( на драгалевци проблеми нямаше, но никой не беше пил )
ivan

Мнениеот axelmax » Вто Юли 06, 2004 5:27 pm

станалото станало ,гледай напред и без простотии без да се обиждаш ,като тези стоп патрони :sniper::uzi::qright::flamethr:и :dark:тем подобни знам ,че много те дразни това че некои си цъвил ти е блъскал колелото ,ама се оспокои ,нема смисалда го набиеш щото ще ти прави проблеми после а мойе и на други с колела

R E L A X
Аватар
axelmax

Мнениеот heep » Вто Юли 06, 2004 7:25 pm

[quote="ivan"]

ДА има каса с фискален бон и той да е билет4ето.
ДА има застраховка в билет4ето и дата и час на патуването.
Да се промени бестопанственото отношение към лифта.
Персонала да не употребява никакъв алкохол по време на работа.
( на драгалевци проблеми нямаше, но никой не беше пил )
[/quote]

Taka de no kogato stanat vsi4ki tezi promeni bilet4eto nqma da e 1lv. a primerno 3lv.
Tova 4e liftagiqta e posegnal e naistina nedopustimo
Dosta xora predlogixa de se indentificira6 za6to o6te ne si?
:beer:
Аватар
heep

Рейтинг: 1632

Мнениеот ivan » Вто Юли 06, 2004 9:23 pm

Разбирам засиления интерес да разберете кой съм и от къде съм.
Но все пак трябва да се вземе в предвид следното. Двамата главни герой на станция Бай Кръстьо (и особенно тоя дето по4на да ми троши колелото) му е съвсем ясно че ще бъде потрошен. и затова искат предварително да разберат кой съм и разчитат на "предателство" от страна на байкърите. все пак има два варианта да се свия и да не направа нищо, и те ще ни се качат на главите, или плешивия да почувства комфорта да те обслужват други за хранене, тоалетна и др. защото ще е малко със счупени китки. все пак съм снисходителен първо уговарях да му счупят колената, но се оказа че те нямат 100% възтановяване. все пак аз не искам да става инвалид. просто да се сеща че на байкър байка не се пипа. Е аз поне лесно ще разбера кой ме топи. Но така се проваля или силно се затруднява организирането на респектиращата акцийка. Аз не искам да го сплашвам и празни приказки да приказваме. просто тоя не трябва да е повече на станцията. Ако не бяха виновни защо си свалиха табелите с имената?
тук боя не е само отмъщение а поскоро с профилакти4на цел. ЗАТОВА ТЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ КОЙ СЪМ. АМИ АЗ СЪМ ТОЯ ДЕТО МУ КИПНАХА ЛАЙНАТА. СПОКОЙНО БАЙКЪРИ НЯМА ДА ГО РЕСПЕКТИРАТ НА ЛИФТЕНАТА СТАНЦИЯ. А ПРЕД ДОМА МУ. ИЗОБЩО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОБВИНИ БАЙКЪР.
ivan

Мнениеот velco » Вто Юли 06, 2004 9:57 pm

Аре стига глупости с тази идентификация. Още не сме станали полицейска държава, а като станем (следвайки светлия пример на САЩ), надявам се тук да е последното място, което ще се напълни с ченгета. Стига, разбира се, вече да не е пълно с лица, които се изживяват като такива.
velco

Мнениеот PtD » Вто Юли 06, 2004 10:10 pm

[quote="ivan"]

или плешивия да почувства комфорта да те обслужват други за хранене, тоалетна и др. защото ще е малко със счупени китки. все пак съм снисходителен първо уговарях да му счупят колената, но се оказа че те нямат 100% възтановяване.
[/quote]

:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Следваща

Назад към Архив