Grash написа:точно така мислещи хора правят глупостите на пътя.
точно ти едва ли трябва да правиш такива обобщения

Grash написа:точно така мислещи хора правят глупостите на пътя.
Grash написа:По принцип чувство за хумор не ми липсва, но в случая го приех на сериозно, все пак става въпрос за поведение на пътя, където измират прекалено много невинни хора. Дано всичко това, което е написал да е в кръга на шегата, защото точно така мислещи хора правят глупостите на пътя.
Grash написа:Единственото оправдание за писане на развален български, което мога да приема е неграмотност. Доста хора се справят добре и с българския, и с хамериканския и с къде-къде по-сложни езици...
Grash написа:Плюс това и аз влагам ирония за карането в аварийната лента, всъщност аз си карам в крайна лява лента, че понякога и на мантинелата се качвам
madsnake написа:кое е по-опасно за вас на магистралата - 3 тонния джип "у пепелако" или велосипедиста "у пепелако".
madsnake написа:...Точно от разни разбирачи и шофьори (било то с купени книжки, било то с многогодишен стаж, но откачили) стават простотиите по улиците, не заради велосипедисти...
bikerider написа:А ти преди да коментираш, поне прочети малко по-внимателно темата, белким ти светне, че V8 далеч не коментира българските условия. Не че му трябва де...
Grash написа:В една друга тема някой беше споменал какви глупости говорела учителката за движението по пътищата...
madsnake написа:Добре де, разбрахме го, че е хамериканец (след още малко превъзнасяне ще го изкарате и Исус, но както и да е), но в такъв случай защо си го пъха там където не му е работа?
Alpina написа:A ти колело карал ли си
Alpina написа:A ти колело карал ли си
Alpina написа:...докато мине покрай теб ТИР с 100, не се движи.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта