[quote="Vladimir"]
Мдам, мога да ви кажа повече, за съжаление от първа ръка информация
Онази събота бяхме тръгнали с един приятел от Алеко към Железница през х.Физкултурник. От хижата излезнахме на един черен път, който по-надолу в гората стана доста стръмен и пълен с коловози. По пътя срещнахме и една групичка младежи, които слизаха надолу.
Та там някъде съм избързал малко напред и съм се пребил явно с бая висока скорост, но за съжаление нямам спомени как е станало, а и никой не е видял точно. Казаха ми, че съм бил в безсъзнание към 5-10 мин, а като се свестих, ме болеше доста гърба и разни ребра, и почти не можех да се движа. А ми се струва и че не бях много адекватен все още

.
Колкото до свалянето ми, приятеля ми се е обадил в хижата, от където веднага са изпратили джип до Железница, но доктора не е искал да се качи с него, защото не бил пригоден за болни. В крайна сметка след 2 часа чакане линейка не се качи, така че ме свалиха с въпросния джип, прехвърлиха ме в линейката в Железница, и от там в Пирогов. А тези 2 часа ми се видяха като 24 както си лежах горе

. За друсането с джипа по ония дупки надолу не ми се и приказва.
Между другото, има много яки хора из планината

, въпросните туристи останаха с нас през цялото време, после с тяхната кола са ми докарали колелото, че и до Пирогов дойдоха да видят как съм.
В крайна сметка се оттървах с комоцио, и натъртвания на прешлените и ребрата от едната страна. В петък ме изписаха, и ми забраниха всякакви удоволствия за известно време
За щастие бях с каска и протектори, иначе не ми се мисли какво щеше да е. Каската се е смачкала, но поне главата ми е цяла.
Предната капла съм я огънал качествено, и сигурно ще ми трябва нова, иначе колелото си е в добра форма

Може да ви покажа и снимки утре
А хижаря е супер точен човек, и като се пооправя смятам да се кача до там и да има доста почерпки

Бе то и алкохола ми е забранен всъщност, ще пием чайче
А тва в дир.бг не съм го чел, та не знам какво е толкова арогантно. Нищо, другия път ще гледам да се пребия по-тактично
[/quote]
Маклия дявол е бил

Имал си късмет ... Пожелавам ти скорошно възтановяване и карай по-внимаелно