Прав си, че не са виновни в случая ама все си мисля, че не е много трудно да намалиш с готовност спиране когато има човек на пътя бил той и в нарушение.bluskanie написа:Начи във всяка ситуация, в която бе ударен пешеходец, вината не беше на шофьора. Нито обвинявам някои, нито защитавам... казвам това, което виждам.
Да прав си, ама дали тогава масата са нормални? За пример първата сцена на жълтите павета? Наистина всички карат като на магия, и си вярват, че това не може да им се случи.bluskanie написа:Вярвай ми, няма нормален човек, който ако може да избегне удар, няма да го направи...
klmn написа:Нямам желание да се избия с с някой пиян чалга-лумпен.
Crimson написа:Да прав си, ама дали тогава масата са нормални? За пример първата сцена на жълтите павета? Наистина всички карат като на магия, и си вярват, че това не може да им се случи.bluskanie написа:Вярвай ми, няма нормален човек, който ако може да избегне удар, няма да го направи...
Твърде съмнително е да няма, просто момента не е бил улучен. Тука не е чак такава лудница.HepBeH_XaMcTep написа:...но интересното, е че инциденти НЯМА
http://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM
bdz43r написа:Твърде съмнително е да няма, просто момента не е бил улучен. Тука не е чак такава лудница.HepBeH_XaMcTep написа:...но интересното, е че инциденти НЯМА
http://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM
Crimson написа:да намалиш с готовност спиране когато има човек на пътя бил той и в нарушение
Grash написа:..."невинните" шофьори минават на кърваво червено и се врязват странично в преминаващите на зелено автомобили
Teodor40 написа:Призовавам да трошиме огледалата на паркиралите брутално нагло по тротоара. Аз почвам от утре, щото вече не мога да издържам вече да прескачам колите и да им бърша броните с дънките си докато се мушкам в оставените 10-15см свободно пешаходно пространство.
Мъро написа:...Пределно ясно се вижда, че всички катастрофи автомобил-пешеходец са по вина на шофьорите.
Teodor40 написа:Призовавам да трошиме огледалата на паркиралите брутално нагло по тротоара. Аз почвам от утре, щото вече не мога да издържам вече да прескачам колите и да им бърша броните с дънките си докато се мушкам в оставените 10-15см свободно пешаходно пространство.
thekidtwist написа:Мъро написа:...Пределно ясно се вижда, че всички катастрофи автомобил-пешеходец са по вина на шофьорите.
Абе не е точно така, сигурно шофьора беше виновен че пешеходеца(става въпрос за случая на жълтите павета) си броди най-нахално през такова място без "зебра", без нищо Просто ей така реши, да си спести 100 метра до най-близката "зебра" която е на Дундуков.
и заради тоя калъф да си го отнеса аз като шофьор, е нЕма да стане
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта