Хехе, дали липсва? Я пак го прочети.
Ами за мен липсва, аз разсъждавам по друг начин, който изключва твоето мислене.

А нали знаеш, когато кръгозора на човек се свие до една мъничка точка той казва: "Това е моята гледна точка". И ти така. Не гледай само себе си и близките ти, това исках да кажа.
Моите наблюдения не се базират само на поведението на близките ми и мен. Баща ми никога не се е отнасял така с майка ми, както и който и да е в мъжки пол от родословието ми.
Опитай се да се поставиш на мястото на тези ... хм ... "трети" за да можеш да говориш не само празни приказки.
Точно това правя и точно поради това си създавам тази преценка за "третия" човек. Празни приказки може да са за теб, за мен, постваил се на конкретното место, действията на персоната, сравнявайки ги с какво аз бих направил, имат малко по-различен аспект. И точно това ме кара да мисля по този начин за тях.
Човек се формира бая сложно като личност и ако не знаеш през какво е минал трудно може да му поставяш етикети някакви. Което ти правиш без замисляне...
Сложно е, да, не съм твърдял, че е лесно.
През каквото и да си преминал, ако обичаш дадена жена, в което третата личност се опитва по някакъв начин да убеди приятелката си, не би постъпвал по този начин, който аз мисля за мухльовски. Ако уважаваш жената, с която си, никога не би я убеждавал в искреността на чувствата си известно време, след това по най-груб начин да я игнорираш и унижаваш, а после пак да й сваляш звезди от небето... Това, за мен е държане на мухльо.
Няма да се занимавам, не мога да ти наложа моят начин на виждане на нещата
Ами не се опитвай.
Просто като видиш този пост го прочети няколко пъти. Бавно.
Мисля, че имам някакви умствени заложби, за да ми стигне и веднъж.
И след това можеш да ми теглиш 1 ма...на или, поне спред мен по-доброто, да мислиш преди да говориш за другите, без да знаеш всичко за тях.
Майна няма да ти тегля, просто спорим.

Етикет за цялостноо държание и същността на характера на персоната, естествено, не мога да давам, а мисля, че никъде по-горе не съм опитвал. Но в конкретната ситуация, що се касае до подобни любовни взаимоотношения, етикета съвсем спокойно мога да си го поставя, въз ознова на това, което ми се казва за тях.
Хората понякога са сами защото за някои от тях твоят пост не е верен.
Т'ва не разбрах ква връзка има.
Не всяка която хванеш "ще ти е хубаво да ти го налапа". А ако това за теб е така, то това е доста жалко.
По принцип ми е готино хубви момичета да ми лапат кура. Отделен въпрос е колко по-готино би ми било сексуалните взаимоотношения да ги извършвам с жена, която обичам и ако чувствата за взаимни. Но за да е така, трябва да я накарам по накакъв начин да ме обикне и да продължи да го прави, без да я разочаровам. Точно по тая причина правя всичко въможно да се държа мъжки, все пак не съм идеален, а и човек се учи от грешките си, а не путьовски. Но дори и да ми се е случвало да я разочаровам понякога, никога не е било по такива грубиянски начини, каквито съм чувал...