Самотните хора

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 01, 2007 1:59 am

Sp3c7r3 написа:Всеки човек е индивидуалност, кой си ти че да преценяваш кой какъв е по думите на някой трети?.... :bigeyes: Без коментар просто... :bawling: :bawling: :bawling:

Липсва ти запетайка пред "че"-то.
Третия, в конкретния случай, е този за когото си правя преценката.
В това, което си написал липсва всякаква логика, драги ми. Аз съм си аз, преценявам нещата според моята гледна точка, охарактеризирам нещата според моята гледна точка.
Запознат съм както с част от добрите страни на третата персона, така и с лошите. Имам пълното право да наричам някого мухльо, след като в по-голямата част от времето се държи като такъв.
Освен това - дали се чувстваш добре в нечии прегръдки или ти е направил фелацио си си се почувствал върховно, не може да дава обективна представа за човека. Защото което и момиче да хвана на улицата, стига да ми е по вкуса, ще ми е гот в нейните прегръдки, ще ми е гот и да ми го налапа... но вътрешно може да е абсолютна мърла или обратното, готин човек, който знае как да се отнася с хората добре, всеотдаен и т.н.
Вжи, вече жестовете, които прави за партньора си, начина, по-който се държи с него, уважението, което показва или не, може да ти даде ясна картина за човека.
Само casper не го разбрах към кого е насочил тая реплика. :)
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юли 01, 2007 2:11 am

Липсва ти запетайка пред "че"-то.

Знам, все пак не съм безгрешен :)

Третия, в конкретния случай, е този за когото си правя преценката.
В това, което си написал липсва всякаква логика, драги ми. Аз съм си аз, преценявам нещата според моята гледна точка, охарактеризирам нещата според моята гледна точка.

Хехе, дали липсва? Я пак го прочети. А нали знаеш, когато кръгозора на човек се свие до една мъничка точка той казва: "Това е моята гледна точка". И ти така. Не гледай само себе си и близките ти, това исках да кажа. Опитай се да се поставиш на мястото на тези ... хм ... "трети" за да можеш да говориш не само празни приказки. Човек се формира бая сложно като личност и ако не знаеш през какво е минал трудно може да му поставяш етикети някакви. Което ти правиш без замисляне... Няма да се занимавам, не мога да ти наложа моят начин на виждане на нещата, така както ти не можеш да ми наложиш твоя. Просто като видиш този пост го прочети няколко пъти. Бавно. И след това можеш да ми теглиш 1 ма...на или, поне спред мен по-доброто, да мислиш преди да говориш за другите, без да знаеш всичко за тях. :agree: Време е за нани :) ;) :beer:

П.П. Хората понякога са сами защото за някои от тях твоят пост не е верен. Не всяка която хванеш "ще ти е хубаво да ти го налапа". А ако това за теб е така, то това е доста жалко. :popcorn:
Последна промяна Sp3c7r3 на Нед Юли 01, 2007 2:15 am, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Мъро » Нед Юли 01, 2007 2:14 am

Изображение
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 01, 2007 9:08 am

Хехе, дали липсва? Я пак го прочети.

Ами за мен липсва, аз разсъждавам по друг начин, който изключва твоето мислене. :)
А нали знаеш, когато кръгозора на човек се свие до една мъничка точка той казва: "Това е моята гледна точка". И ти така. Не гледай само себе си и близките ти, това исках да кажа.

Моите наблюдения не се базират само на поведението на близките ми и мен. Баща ми никога не се е отнасял така с майка ми, както и който и да е в мъжки пол от родословието ми.
Опитай се да се поставиш на мястото на тези ... хм ... "трети" за да можеш да говориш не само празни приказки.

Точно това правя и точно поради това си създавам тази преценка за "третия" човек. Празни приказки може да са за теб, за мен, постваил се на конкретното место, действията на персоната, сравнявайки ги с какво аз бих направил, имат малко по-различен аспект. И точно това ме кара да мисля по този начин за тях.
Човек се формира бая сложно като личност и ако не знаеш през какво е минал трудно може да му поставяш етикети някакви. Което ти правиш без замисляне...

Сложно е, да, не съм твърдял, че е лесно.
През каквото и да си преминал, ако обичаш дадена жена, в което третата личност се опитва по някакъв начин да убеди приятелката си, не би постъпвал по този начин, който аз мисля за мухльовски. Ако уважаваш жената, с която си, никога не би я убеждавал в искреността на чувствата си известно време, след това по най-груб начин да я игнорираш и унижаваш, а после пак да й сваляш звезди от небето... Това, за мен е държане на мухльо.
Няма да се занимавам, не мога да ти наложа моят начин на виждане на нещата

Ами не се опитвай.
Просто като видиш този пост го прочети няколко пъти. Бавно.

Мисля, че имам някакви умствени заложби, за да ми стигне и веднъж.
И след това можеш да ми теглиш 1 ма...на или, поне спред мен по-доброто, да мислиш преди да говориш за другите, без да знаеш всичко за тях.

Майна няма да ти тегля, просто спорим. ;)
Етикет за цялостноо държание и същността на характера на персоната, естествено, не мога да давам, а мисля, че никъде по-горе не съм опитвал. Но в конкретната ситуация, що се касае до подобни любовни взаимоотношения, етикета съвсем спокойно мога да си го поставя, въз ознова на това, което ми се казва за тях.
Хората понякога са сами защото за някои от тях твоят пост не е верен.

Т'ва не разбрах ква връзка има.
Не всяка която хванеш "ще ти е хубаво да ти го налапа". А ако това за теб е така, то това е доста жалко.

По принцип ми е готино хубви момичета да ми лапат кура. Отделен въпрос е колко по-готино би ми било сексуалните взаимоотношения да ги извършвам с жена, която обичам и ако чувствата за взаимни. Но за да е така, трябва да я накарам по накакъв начин да ме обикне и да продължи да го прави, без да я разочаровам. Точно по тая причина правя всичко въможно да се държа мъжки, все пак не съм идеален, а и човек се учи от грешките си, а не путьовски. Но дори и да ми се е случвало да я разочаровам понякога, никога не е било по такива грубиянски начини, каквито съм чувал...
:beer:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юли 01, 2007 10:36 am

Твоята гледна точка е различна, и я уважавам не само защото и моята беше същата преди години :agree: Ти каза нещо за "разочароване по грубиянски начини"... аз колко такова нещо съм виждал в изпълнение на.. хм, да кажем не толкова здравомислещи мъже... а после резултата - момата му търчи по задика, нищо че момчето не е от манекеноподобните, а тя - именно обратното, да не говорим, че нейният интелект превъзхожда неговия в пъти. Просто без коментар. Така, че за всеки влак си има пътници, това е. А тая тема за самотните хора -> всеки е самотен до време, после или си намира жена, или си взима куче. Така, че няма какво да го мислим, особено пък приятелите :) Те винаги се оправят по добре от нас самите, това е закон просто :D

ПП: Ето няколко запетайки, в случай, че съм изпуснал някъде ,,,,,,,,,,,,,,,, ;) :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 01, 2007 10:54 am

Sp3c7r3 написа:Твоята гледна точка е различна, и я уважавам не само защото и моята беше същата преди години :agree: Ти каза нещо за "разочароване по грубиянски начини"... аз колко такова нещо съм виждал в изпълнение на.. хм, да кажем не толкова здравомислещи мъже... а после резултата - момата му търчи по задика, нищо че момчето не е от манекеноподобните, а тя - именно обратното, да не говорим, че нейният интелект превъзхожда неговия в пъти. Просто без коментар. Така, че за всеки влак си има пътници, това е. А тая тема за самотните хора -> всеки е самотен до време, после или си намира жена, или си взима куче. Така, че няма какво да го мислим, особено пък приятелите :) Те винаги се оправят по добре от нас самите, това е закон просто :D

ПП: Ето няколко запетайки, в случай, че съм изпуснал някъде ,,,,,,,,,,,,,,,, ;) :popcorn:

Хехе, тоя път са ти на место. :)
Точно за това търчане имах предвид. Вярно е, че за всеки влак си има пътници, но пък точно след такъв да търчиш...
Т'ва за приятелите съм го забелязал и аз.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юли 01, 2007 11:02 am

:beer: :beer: :beer:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 01, 2007 12:13 pm

:confused:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Antares » Нед Юли 01, 2007 3:05 pm

Nymphetamine написа:Вярно е, че за всеки влак си има пътници...
Въпроса е... Ти влак ли си, или пътник?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юли 01, 2007 3:14 pm

Зависи от ситуацията при мен. Случвало ми е е да бъда и влак, но доста по-често съм от пътниците. Тва ако правилно съм разбрал какво имаш предвид.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Нед Юли 01, 2007 4:01 pm

Antares написа:И гледайки към обозримото бъдеще - липсата на спътник не го намирам за проблем.
Погледнато по-материалистично - даже е и плюс :)

Завиждам ти на оптимизма :)
Но няма страшно - ще мине :peace::)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Youngblood » Нед Юли 01, 2007 7:29 pm

one-way ticket?...hmmm :eek2: :eek: :shake: :dunno:
Аватар
Youngblood

Рейтинг: 1265

Мнениеот Alien » Пон Юли 02, 2007 6:03 pm

Оооооф, що пак пишете по толкова много? Нямам време да ви чета... :( Въздържайте се малко. :) Хуу, де, мога да се обадя по темата, най-рано утре, ако изобщо имам намерение да ви изчета глюпостите. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Пон Юли 02, 2007 6:50 pm

Alien написа:Нямам време да ви чета... :(

Ужас, как ще спя довечера? :confused::)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Пон Юли 02, 2007 11:14 pm

bikerider написа:
Alien написа:Нямам време да ви чета... :(

Ужас, как ще спя довечера? :confused::)

Не спамвай. ахахахахах
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Admin » Вто Юли 03, 2007 11:56 am

Alien написа:Оооооф, що пак пишете по толкова много? Нямам време да ви чета... :(

Имам сигурна рецепта за теб! ;) Аз например вече не чета, само трия :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Alien » Вто Юли 03, 2007 12:26 pm

Admin написа:
Alien написа:Оооооф, що пак пишете по толкова много? Нямам време да ви чета... :(

Имам сигурна рецепта за теб! ;) Аз например вече не чета, само трия :D

хихиихих може ли и аз да трия? :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Вто Юли 03, 2007 12:30 pm

Nymphetamine написа:Просто споделям, че на моменти ми прави впечатление какви мухльовци са повечето мъже и свестните май са доста малко...

Nymphetamine написа:...ще ми е гот и да ми го налапа...

Ти, според теб, от кой вид си?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Nymphetamine » Вто Юли 03, 2007 12:55 pm

Сексът ми харесва... уточнил съм, че когато става с чувства, усещането е много по-възвишено. С жена никога не съм се държал мухльовски. Да си призная и секс не съм правил, ако освен похотливи, не съм имал никакви други чувства.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Alien » Вто Юли 03, 2007 1:17 pm

Nymphetamine написа:Сексът ми харесва... уточнил съм, че когато става с чувства, усещането е много по-възвишено. С жена никога не съм се държал мухльовски. Да си призная и секс не съм правил, ако освен похотливи, не съм имал никакви други чувства.

Ъ? Това какво общо има с това, което аз написах? Човек, който може да каже, че "му е гот да му го налапат", ОПРЕДЕЛЕНО не е от "свестните мъже" за мен. Нищо лично. Може да си го казал на майтап, така може. Няма да те съдя, не те познавам, но подобни изрази не правят добро впечатление за теб.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 1:21 pm

Ходенето по жени си е кеф. Обаче се иска талант. Не е за всеки. Или ти връзват или не, външния вид няма значение. Всеки който не го може завижда. И аз завиждам. 2-3 връзки за по седмица. И накрая една с която смятам да си изкарам живота с нея ;)

ПС: незнам къде го излъгах такова хубаво момиче да се хване с мене ма на :agree:
Последна промяна Fenixxx на Вто Юли 03, 2007 1:25 pm, променена общо 4 пъти
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 03, 2007 1:22 pm

Alien написа:
Nymphetamine написа:Сексът ми харесва... уточнил съм, че когато става с чувства, усещането е много по-възвишено. С жена никога не съм се държал мухльовски. Да си призная и секс не съм правил, ако освен похотливи, не съм имал никакви други чувства.

Ъ? Това какво общо има с това, което аз написах? Човек, който може да каже, че "му е гот да му го налапат", ОПРЕДЕЛЕНО не е от "свестните мъже" за мен. Нищо лично. Може да си го казал на майтап, така може. Няма да те съдя, не те познавам, но подобни изрази не правят добро впечатление за теб.
Вие, инопланетяните, не обичате ли орален секс?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Вто Юли 03, 2007 1:29 pm

NovemberCharlie написа:
Alien написа:

Вие, инопланетяните, не обичате ли орален секс?

Това какво общо има с темата или дори с това, което съм написал?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 03, 2007 1:31 pm

Аааа нищо! Просто спамя :D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Вто Юли 03, 2007 2:19 pm

NovemberCharlie написа:Аааа нищо! Просто спамя :D

:agree: :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот PtD » Вто Юли 03, 2007 2:44 pm

Alien написа:Човек, който може да каже, че "му е гот да му го налапат", ОПРЕДЕЛЕНО не е от "свестните мъже" за мен.

O, да, свестните мъже мразят да им го лапат, обаче търпят, за да не обидят дамата... :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 03, 2007 2:51 pm

PtD написа:
Alien написа:Човек, който може да каже, че "му е гот да му го налапат", ОПРЕДЕЛЕНО не е от "свестните мъже" за мен.

O, да, свестните мъже мразят да им го лапат, обаче търпят, за да не обидят дамата... :popcorn:
:rofl:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 3:55 pm

:D :D :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Nymphetamine » Вто Юли 03, 2007 5:30 pm

Alien написа:Ъ? Това какво общо има с това, което аз написах? Човек, който може да каже, че "му е гот да му го налапат", ОПРЕДЕЛЕНО не е от "свестните мъже" за мен. Нищо лично. Може да си го казал на майтап, така може. Няма да те съдя, не те познавам, но подобни изрази не правят добро впечатление за теб.

Ако си прочел внимателно написаното от мен на предната страница, ще разбереш защо точно съм го написал. Налапването, в директния смисъл на думата, не заема първостепенно значение във отношенията ми с една жена. И настина е типично за "несвестните мъже". Но ще излъжа ако кажа, че оралната любов, когато има нещо повече от привличане, не ми допада и се отричам от нея.
Не приемам нещата лично, понеже всеки си има възгледи и лични наблюдения върху нещата от живота. Но предполагам, че ти не си отрекъл оралната любов като сексуално занимание, нали? :)
Предполагам, че ще успееш сега да ме разбереш.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Youngblood » Вто Юли 03, 2007 10:39 pm

Хора (да се подразбира - мъже ;)),все повече ме главозамайвате с тази тема или по-точно с някои изказвания аххаха :bowdown:

P.S. нищо чудно след още няколко страници темата да се превърне в "Сексуалната изповед на един байкър".

И първо се разберете какво точно ви липсва - секс/ приятелска подкрепа/ обществено признание?...Защото когато "човекът" се появи, обяснение най-често не се намира.
Аватар
Youngblood

Рейтинг: 1265

ПредишнаСледваща

Назад към Други