Мъро написа:Като стана въпрос за френска любов...
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/ ... /vc/1/nt/3
kapitango написа:Аз френския го владея устно, но не и говоримо
Youngblood написа:Хора (да се подразбира - мъже),все повече ме главозамайвате с тази тема или по-точно с някои изказвания аххаха
P.S. нищо чудно след още няколко страници темата да се превърне в "Сексуалната изповед на един байкър".
И първо се разберете какво точно ви липсва - секс/ приятелска подкрепа/ обществено признание?...Защото когато "човекът" се появи, обяснение най-често не се намира.
bikerider написа:@Nymphetamine: сам си го изпроси
Antares написа:Преди вече близо две години (Октомври стават точно 2) дойдох да уча в София и честно казано се родих... Почувствах свобода - свободата да взимам сам решенията си, свободата от необходимостта да се съобразявам или изслушвам мненията на родителите си (които все пак нерядко са доста адекватни), финансова свобода и независимост.
Nymphetamine написа:Карай. Аз си разбирам ценностите, знам какво ми липсва и какво не и смятам, че съм наясно как горе-долу да се държа с жена, така, че да не я отблъсквам.
Youngblood написа:@V8
В България...не ми се говори...
Youngblood написа:Миии за 23г. си доста отворен на тема жена и чавас, което не съм сигурна дали е хубаво или не. Знам само, че около мен такива хора няма!
PtD написа:Хм, според моите наблюдения за жена и деца преди 30 годишна възраст е твърде, твърде рано.
V8, чакай малко годинки да минат, пак ще си говорим. И на мен на 23 ми изглеждаха розови и вечни нещата. Ма пък кой знае, може да уцелиш кьоравото. Само помни: хората се променят. Татуирай го някъде и го поглеждай сегиз-тогиз през годините, ще си мислиш "еех, право беше старото куче PtD"
Fenixxx написа:правилно V8 =) трябва да се женим и да правим деца като сме млади и глупави и имаме мерак. после ще ни дойде акъла в главата и я камилата я камиларя
Sp3c7r3 написа:V8 имаш дарба моето момче, някой да ти е казвал?![]()
Как досега не са те взели в националния?
ZlatnataChovka написа:Истината е, че Fenixxx е прав. Може би не го е описал достатъчно на достъпен език, но наистина, когато човек е по-млад вижа Любовта по друг начин - защото чувства повече, а знае по-малко. ( за съжаление ), с времето всичко това се променя и става все по-трудно да създадеш сериозна връзка ( не казвам невъзможно ).
V8 написа:Само де ако си "късметлия" кат мене и скъпата и реалността рано-рано ти оплеска неколко шамара завистимоста години-житейски опит тъй се изкривява, че и бялото почваш да го виждаш като светло сиво. А па за по-късните години го има и момента с професионализма, демек живееме за да работим, и работим за да можем да си позволиме да живееме как живееме, в туй положение време за връзки и т.н. май просто не остава.
Sp3c7r3 написа:Екстрасенската и националния по шахмат.
Не, интересен ми е начина ти на мислене, нищо повече. Извинявам се за офтопика и лека вечер.![]()
ПП. За теб предимство ли е че "приятелката...не и пука"? И за татуировките същия въпрос?
V8 написа:Fenixxx написа:правилно V8 =) трябва да се женим и да правим деца като сме млади и глупави и имаме мерак. после ще ни дойде акъла в главата и я камилата я камиларя
Абе ти пожарникар ли си, ченге ли си, ма правиш впечатление на уникално тъпо създание, по-тъп и от мене, което да ти кажа е много много лошо за тебе... ма нищо де, ще се усвещи скоро, ма дано да е е късно.
Sp3c7r3 написа:Това със житейският опит... живота може не да ти удари няколко шамара а направо да те издебне в някой тъмен ъгъл заедно с трима приятели негри и да се забавлява с тебе 2-3 часа, без никой от тях да бездейства, но това, за виждането светло сиво... айде да не е така, ОК?![]()
![]()
Fenixxx написа:програмист съм а твоя интелект не мисля да го обсъждам чак сега като ти гледам постовете вервай ми нямаш опита и на 16 годишен...
най-малкото си прос като матрос и май не разбра че те подкрепям напълно...тва е от опита няма страшно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта