Самотните хора

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот kapitango » Сря Юли 04, 2007 12:55 am

Направо ме разбихте. Никога не е късно да станеш за смях.
Я Админ по- добре да направи отделен раздел за изповедите. Остава само да назначим някой да го играе отчето.
КОГАТО "СИЛАТА НА ЛЮБОВТА" ПОБЕДИ "ЛЮБОВТА КЪМ СИЛАТА", СВЕТЪТ ЩЕ ОПОЗНАЕ МИРА!
Аватар
kapitango

Рейтинг: 1200

Мнениеот Мъро » Сря Юли 04, 2007 2:31 am

Като стана въпрос за френска любов...
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/ ... /vc/1/nt/3
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот kapitango » Сря Юли 04, 2007 2:36 am

Аз френския го владея устно, но не и говоримо :^:
КОГАТО "СИЛАТА НА ЛЮБОВТА" ПОБЕДИ "ЛЮБОВТА КЪМ СИЛАТА", СВЕТЪТ ЩЕ ОПОЗНАЕ МИРА!
Аватар
kapitango

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 04, 2007 9:24 am

Мъро написа:Като стана въпрос за френска любов...
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/ ... /vc/1/nt/3
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 9:39 am

@Nymphetamine: сам си го изпроси :D
Последна промяна bikerider на Сря Юли 04, 2007 10:31 am, променена общо 1 път
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот gurga4a » Сря Юли 04, 2007 10:21 am

kapitango написа:Аз френския го владея устно, но не и говоримо :^:

аз и по двата начина :^:
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 10:51 am

Youngblood написа:Хора (да се подразбира - мъже ;)),все повече ме главозамайвате с тази тема или по-точно с някои изказвания аххаха :bowdown:

Свиквай свиквай, иначе ке има да си маеш убавата главица и да губши свяс през час ;)

P.S. нищо чудно след още няколко страници темата да се превърне в "Сексуалната изповед на един байкър".

бе то само един да е добре, ма кат гледам как вървят нещата май Админа скоро неква pay-per-view система ке е добре да сложи, барем поне изкара малко пара преди да размаха оная ми ти гума

И първо се разберете какво точно ви липсва - секс/ приятелска подкрепа/ обществено признание?...Защото когато "човекът" се появи, обяснение най-често не се намира.

А, аз знаем кво ми липсва - 572-кубиков (инчове де) GM Goodwrench Performance ми липсва, ама баш що човечката се е появила отдавана не можем си го купи двигатело, а па и тя не ще да ми го вземе и кво спести все у фонд "лапетии" си го внася :crazy:
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот Nymphetamine » Чет Юли 05, 2007 10:56 am

bikerider написа:@Nymphetamine: сам си го изпроси :D

Карай. Аз си разбирам ценностите, знам какво ми липсва и какво не и смятам, че съм наясно как горе-долу да се държа с жена, така, че да не я отблъсквам. :D
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 11:11 am

Antares написа:Преди вече близо две години (Октомври стават точно 2) дойдох да уча в София и честно казано се родих... Почувствах свобода - свободата да взимам сам решенията си, свободата от необходимостта да се съобразявам или изслушвам мненията на родителите си (които все пак нерядко са доста адекватни), финансова свобода и независимост.

А, аз го знаем тва много добре как става - на 23 съм женен вече почти година за една руса силиконова хубавица, имаме общи мотор и джип и две коли и два пикапа, апартамент и в близко бъдеще живот и здраве къща стабилна, а кат гледам как са тръгнали нещата скоро и с дечурлига май ще требе да се занимаваме... а кой знае родата се още си мисли че аз още следваме на пълен семестър :rofl: Независимоста е хубаво нещо, ма гледай да не прекалиш обаче, че много по-хубави неща ке изтървеш.

P.S. житейкси съвет за тебе от Мишел - тичай подир мацката и зарежи байка, ако си изиграеш играта както си требе байка мацката сама ке ти го подари :evil:
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 11:13 am

Nymphetamine написа:Карай. Аз си разбирам ценностите, знам какво ми липсва и какво не и смятам, че съм наясно как горе-долу да се държа с жена, така, че да не я отблъсквам. :D

бас хващаме че ти изтарва запетая преди "и сметам" :tongue:
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Nymphetamine » Чет Юли 05, 2007 11:34 am

дейбъ... ама си мисля, че спред пунктуационните правила тука нема запитайъ. :) ма, честно казано, не съм много сигурен, така че всеки да приема както си знай. :D :beer:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Youngblood » Чет Юли 05, 2007 11:51 am

@V8

Миии за 23г. си доста отворен на тема жена и чавас, което не съм сигурна дали е хубаво или не. Знам само, че около мен такива хора няма! Все повече семейства се създават така да се каже "по нуджа" - на 35-40г. някой решава че му е време да си засее семето, че да остави нещо смислено след себе си. В Европа даже форумите за запознанства бълват от подобни типажи. В България...не ми се говори...
Аватар
Youngblood

Рейтинг: 1265

Мнениеот Nymphetamine » Чет Юли 05, 2007 12:16 pm

Youngblood написа:@V8

В България...не ми се говори...

Какво е в България? Щото аз не знам, та да се светна... :dunno:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот PtD » Чет Юли 05, 2007 12:17 pm

Хм, според моите наблюдения за жена и деца преди 30 годишна възраст е твърде, твърде рано.

V8, чакай малко годинки да минат, пак ще си говорим. И на мен на 23 ми изглеждаха розови и вечни нещата. Ма пък кой знае, може да уцелиш кьоравото. Само помни: хората се променят. Татуирай го някъде и го поглеждай сегиз-тогиз през годините, ще си мислиш "еех, право беше старото куче PtD" :)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Fenixxx » Чет Юли 05, 2007 12:29 pm

правилно V8 =) трябва да се женим и да правим деца като сме млади и глупави и имаме мерак. после ще ни дойде акъла в главата и я камилата я камиларя
Аватар
Fenixxx

Мнениеот ZlatnataChovka » Чет Юли 05, 2007 3:23 pm

Леле, тази тема е толкова дълга, че дори аз немога да я изчета ( а ми е доста актуална ).

Вижте сега. Цялата работа е такава - живота е създаден с една грешка, която е допсната умишлено от създателя. Търсим това, което го няма. Или, според една моя мисъл,

"Не търси любовта под дърво и камък. Тя е и дървото, и камъка"

(запетайката пред "и" е умишлена)

Знам, че някой ще ме разберат, а други не. Здраве да е :beer:
Луд съм! Аз, ако не бях луд, до сега да съм откачил...
Аватар
ZlatnataChovka

Рейтинг: 1306

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 9:02 pm

Youngblood написа:Миии за 23г. си доста отворен на тема жена и чавас, което не съм сигурна дали е хубаво или не. Знам само, че около мен такива хора няма!

Мен ако питаш хубаво е, но това си зависи от конкретната ситуация - в моя случай жена ми има толкова житейски опит, колко много 35-40-годишни нема да натрупат до 50-така, и повечето от тоя житейски опит хич не е позитивен. При мен положението е горе долу същото, тъй че всичко си е ОК. Друг момент е че тука бракуването в началото на 20-те по принцип си е популярно, и интересното е че семесйтвата създадени така обикновено са доста по-дълготрайни от тия направени как ти каза "по нужда" - причини доста и не ми се обясняват сега, ма ти и сама може да се сетиш. Иначе аз сме продукт на семейство "по нужда", Мишел пък е резултат от точно училищна любов, тъй че знаеме и двете страни на уравнението (или неравенството по скоро)... избора е ясен, поне за нас ;)
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 9:10 pm

PtD написа:Хм, според моите наблюдения за жена и деца преди 30 годишна възраст е твърде, твърде рано.

V8, чакай малко годинки да минат, пак ще си говорим. И на мен на 23 ми изглеждаха розови и вечни нещата. Ма пък кой знае, може да уцелиш кьоравото. Само помни: хората се променят. Татуирай го някъде и го поглеждай сегиз-тогиз през годините, ще си мислиш "еех, право беше старото куче PtD" :)

Хаха, то старото куче PtD (айде бре, колко ли си стар и ти, само на мъдрец се пишеш :p) по принцип май рядко греши, ма в тоя случай сметаме да те опровергаем. Макар че си прав де, хората се променят, и това си го знаем от личен опит - нито аз, нито тя сме какви бехме кога се срещнахме за първи път, и да ти кажа промените засега се в положителна посока се вървят... Па за татуировки идеи ми не давай че и без тва си ги имаме предостатъчно, с приятел татуировчик и жена де хич й не пука нещата са изключително лесни в това отношение ;)
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 9:13 pm

Fenixxx написа:правилно V8 =) трябва да се женим и да правим деца като сме млади и глупави и имаме мерак. после ще ни дойде акъла в главата и я камилата я камиларя

Абе ти пожарникар ли си, ченге ли си, ма правиш впечатление на уникално тъпо създание, по-тъп и от мене, което да ти кажа е много много лошо за тебе... ма нищо де, ще се усвещи скоро, ма дано да е е късно.
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 05, 2007 9:22 pm

V8 имаш дарба моето момче, някой да ти е казвал? :bowdown: :popcorn:
Как досега не са те взели в националния? :confused:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот ZlatnataChovka » Чет Юли 05, 2007 9:26 pm

Истината е, че Fenixxx е прав. Може би не го е описал достатъчно на достъпен език, но наистина, когато човек е по-млад вижа Любовта по друг начин - защото чувства повече, а знае по-малко. ( за съжаление ), с времето всичко това се променя и става все по-трудно да създадеш сериозна връзка ( не казвам невъзможно ).
Луд съм! Аз, ако не бях луд, до сега да съм откачил...
Аватар
ZlatnataChovka

Рейтинг: 1306

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 9:39 pm

Sp3c7r3 написа:V8 имаш дарба моето момче, някой да ти е казвал? :bowdown: :popcorn:
Как досега не са те взели в националния? :confused:

Ти ли беше от академията бре? Единия от двама ви беше, ма не помня кой, не че има значение де, кат гледам все на едно ниво сте :evil:

Между другото, за ква дарба и за кой национален разправяш?
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 05, 2007 9:47 pm

Екстрасенската и националния по шахмат.

Не, интересен ми е начина ти на мислене, нищо повече. Извинявам се за офтопика и лека вечер. :popcorn:

ПП. За теб предимство ли е че "приятелката...не и пука"? И за татуировките същия въпрос? :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 9:49 pm

ZlatnataChovka написа:Истината е, че Fenixxx е прав. Може би не го е описал достатъчно на достъпен език, но наистина, когато човек е по-млад вижа Любовта по друг начин - защото чувства повече, а знае по-малко. ( за съжаление ), с времето всичко това се променя и става все по-трудно да създадеш сериозна връзка ( не казвам невъзможно ).

Донякъде е така, но само донякъде - това важи за лапетиите дето таман са излези от даскало и още си мислят че свето около тях се върти и всичко е на 6 нон-стоп. Само де ако си "късметлия" кат мене и скъпата и реалността рано-рано ти оплеска неколко шамара завистимоста години-житейски опит тъй се изкривява, че и бялото почваш да го виждаш като светло сиво. А па за по-късните години го има и момента с професионализма, демек живееме за да работим, и работим за да можем да си позволиме да живееме как живееме, в туй положение време за връзки и т.н. май просто не остава.
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 05, 2007 9:53 pm

V8 написа:Само де ако си "късметлия" кат мене и скъпата и реалността рано-рано ти оплеска неколко шамара завистимоста години-житейски опит тъй се изкривява, че и бялото почваш да го виждаш като светло сиво. А па за по-късните години го има и момента с професионализма, демек живееме за да работим, и работим за да можем да си позволиме да живееме как живееме, в туй положение време за връзки и т.н. май просто не остава.

Това със житейският опит... живота може не да ти удари няколко шамара а направо да те издебне в някой тъмен ъгъл заедно с трима приятели негри и да се забавлява с тебе 2-3 часа, без никой от тях да бездейства, но това, за виждането светло сиво... айде да не е така, ОК? :) :popcorn:

А че време за връзки просто не остава понякога: :agree: :agree: :agree: :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 10:00 pm

Sp3c7r3 написа:Екстрасенската и националния по шахмат.

Ааа не, аз шаха само знам че се играе 3 хода напреде, вече самото игране си е за хора къде всъщност го могат тоя номер.

Не, интересен ми е начина ти на мислене, нищо повече. Извинявам се за офтопика и лека вечер. :popcorn:

Офтопика в тоя форум би трябвало да не е проблем, все пак е "други" не случайно. Па за начина на мислене - еми честно казано аз се отказах да се опитвам да се разбера доста отдавна :p

ПП. За теб предимство ли е че "приятелката...не и пука"? И за татуировките същия въпрос? :popcorn:

Имах предвид че Мишел не е от тия момичета де са религиозно насъскани че "тялото е храм на душата и татуировките оскверняват и отварят пътя към ада", тя самата има няколко затуй не я бърка дали и аз ще си сложа и колко - за последната година и нещо си направих три нови, за всяка една съм я питал, и само за една не получих одобрение и то само що първоначалния дизайн нещо не й хареса, променихме го малко и всичко беше ОК.
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Fenixxx » Чет Юли 05, 2007 10:01 pm

V8 написа:
Fenixxx написа:правилно V8 =) трябва да се женим и да правим деца като сме млади и глупави и имаме мерак. после ще ни дойде акъла в главата и я камилата я камиларя

Абе ти пожарникар ли си, ченге ли си, ма правиш впечатление на уникално тъпо създание, по-тъп и от мене, което да ти кажа е много много лошо за тебе... ма нищо де, ще се усвещи скоро, ма дано да е е късно.

програмист съм а твоя интелект не мисля да го обсъждам чак сега като ти гледам постовете вервай ми нямаш опита и на 16 годишен... :crazy:

най-малкото си прос като матрос и май не разбра че те подкрепям напълно...тва е от опита няма страшно :agree:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 10:05 pm

Sp3c7r3 написа:Това със житейският опит... живота може не да ти удари няколко шамара а направо да те издебне в някой тъмен ъгъл заедно с трима приятели негри и да се забавлява с тебе 2-3 часа, без никой от тях да бездейства, но това, за виждането светло сиво... айде да не е така, ОК? :) :popcorn:

хаха, то в такъв случай житейското бяло ще стане директно на черно, ама негърското черното ще стане бяло, демек кат вървиш ще се оглеждаш за зъби и очи в тъмното :rofl: А иначе и светло сивото си има нюанси все пак ;)
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 05, 2007 10:07 pm

Благодаря ти за отговора В8. Очевидно трябва да отида да си простея по полицейски... опааа, чакай, бях пожарникар - значи по пожарникарски някъде другаде. Не съм за тоя разговор. Лека вечер. :popcorn:
П.П. Сивото е проблема, именно сивото. И неговите нюанси. :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот V8 » Чет Юли 05, 2007 10:16 pm

Fenixxx написа:програмист съм а твоя интелект не мисля да го обсъждам чак сега като ти гледам постовете вервай ми нямаш опита и на 16 годишен... :crazy:

много насериозно приемаш живота, или поне интернет-форумната му страна ;)

най-малкото си прос като матрос и май не разбра че те подкрепям напълно...тва е от опита няма страшно :agree:

ами а де, като знаш че съм прос кат матрос що го не написа ясно като за прости хора, ами требваше Sp3c7r3 да влиза в ролята на преводач? Ааа, аман от умни хора бре, приказвате си с някакви там кодове а ние по-неинтелектуалните само седиме и гледаме и се дракаме що не разбираме за кво иде реч ака искаме и ние да участваме у словесното меле :D

Между другото, малко по-сериозно сега, като преживееш няколко катастрофи с як въргал и няколко стабилни травми на главата (последната отпреди два месеца, дее некадърните кранисти, как може да размахваш 500 кила дизелов мотор насам натам все едно ти е детско балонче?), еми отразява се на съдържанието на черепната кутия, нема начин просто...

Как да е де, важното е да се дърпаме, че Админа нали обича да трие, требе и на него да му правиме условия за радост :tongue:
Изображение
Аватар
V8

ПредишнаСледваща

Назад към Други