Alpina написа:@... не очаквам да ми спринтират, но поне да ходят нормално, с крачката, която са имали преди това....
V8 написа:... идиотите и у вас и у нас и навсегде са си все същите, съответно простотиите им се не различават особено много.
Alpina написа:Филмчето е добро, а започва с BMW 850 0-250, нататак няма да коментирам, колко от снимките бяха с родно участие
Alpina написа:... няма никакъв смисъл от тези клипчета, аз го забравих още на 15-тата минута. Има доста по добри методи...
SpoileR написа:Докато не спрат да се правят коли които да вдигат 200++кмч при ограничение 50гр/130изв.гр. няма да се свърши...
Zozka написа:Какво става обаче когато започнат завоите - същите индивиди са пред мен и се влачат с 20 км/ч
bikerider написа:SpoileR написа:Докато не спрат да се правят коли които да вдигат 200++кмч при ограничение 50гр/130изв.гр. няма да се свърши...
Ти вярваш ли си?
bikerider написа:Обичайна гледка - задминава ме мерцедес/bmw/etc. със 180, на завоите при Саранци му дишам праха, а говедото кара с 20 в завоите. След което ВЪВ Саранци ускорява до 100. Е тва ако не е говедо да го пребиеш, не знам...
SpoileR написа:Това, че никога няма да стане е съвсем друг въпрос
SpoileR написа:Да, абсолютно си вярвам, че ако спрат да се произвеждат коли, вдигащи повече от 150кмч, ще намалеят всички инциденти.
Това, че никога няма да стане е съвсем друг въпрос
Sp0nG написа:Я малко храна да метна за темата:
http://www.vbox7.com/play:dfb61cd0
V8 написа:Щот половината дивотии къде можеш ги направи на кой да е модерен двигател нормалната КАТ инспекция ке ги хване нанайци!
То стига да ръгнат едно ф20 на входящия въздух пък нека си го тунинговат.PtD написа:V8 написа:Щот половината дивотии къде можеш ги направи на кой да е модерен двигател нормалната КАТ инспекция ке ги хване нанайци!
Не се заричай, щото много лесно може да се направи tamper-proof двигател и няма да е много скъпо. Ти кво мислиш, че полюцаите ряпа ядат и за тунинг не са чували...
V8 написа:SpoileR написа:Да, абсолютно си вярвам, че ако спрат да се произвеждат коли, вдигащи повече от 150кмч, ще намалеят всички инциденти.
Това, че никога няма да стане е съвсем друг въпрос
Ми много ясно че нема да стане, и знайш ли що - щот света не са върти около българия или коя да е друга забутана на майната си незначителна държавица с нема и 10 милиона човеци из нея. Знай по немските аутобани как е, същите коли се внасят и у БГ, и дай се кат нема 5% от българските шофери са малоумници да орежат на немските мерцедеси максималната скорост - абсурди са си тва.
NovemberCharlie написа:То стига да ръгнат едно ф20 на входящия въздух пък нека си го тунинговат.
PtD написа:Не се заричай, щото много лесно може да се направи tamper-proof двигател и няма да е много скъпо. Ти кво мислиш, че полюцаите ряпа ядат и за тунинг не са чували...
NovemberCharlie написа:То стига да ръгнат едно ф20 на входящия въздух пък нека си го тунинговат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта