Ооо, сигурно си прав да мислиш така. Но нищо не пречи да опитаме.Admin написа:Според мен подобна тема би била един вид принизяване на екологичните въпроси. За какви ли не глупости има отделни теми.
Екологията вероятно засяга като тематика доста хора във форума и има съвсем конкретни проблеми, които според мен може и е добре да се обдсъждат конкретно. Не виждам причина да обединяваме всичко в общ кюп, само за да се дразнят по-малко хората, които не харесват подобни теми или пък за да опазваме по-лесно темите от офтопик, заяждания и т.н.
Във форум за занимание, което се практикува сред природата, е нормално да има повече теми и по-засилен интерес към екологията. Така че аз съм скептичен относно подобно уедряване на материята, но който желае, разбира се, нека пише и в тази тема
bikerider написа:@NC:
Чудесно! Ето един сериозен въпрос към уличните еколози, който зададох в друга тема:
Как точно се бори пране на пари с протести и критични маси? Какъв е механизма, който превръща незаконните улични протести в натиск над комисаря по правосъдието Франко Фратини? Ще се радвам някой да ме просветли.
Да се говори - да, помага. Но агресията не мисля, че е начина. Само е повод на ченгетата да развъртят палки. Пък и като гледам еко-митингите не се радват на голяма популярност. Явно има нещо сбъркано в тях. - организация, информация, подходи...Мъро написа:bikerider написа:@NC:
Чудесно! Ето един сериозен въпрос към уличните еколози, който зададох в друга тема:
Как точно се бори пране на пари с протести и критични маси? Какъв е механизма, който превръща незаконните улични протести в натиск над комисаря по правосъдието Франко Фратини? Ще се радвам някой да ме просветли.
Ако за един проблем се говори, това е първата стъпка към разрешаването му. Повече медиен фокус -> повече възможност някой да бъде принуден да си свърши работата.
bikerider написа:@Мъро: моля за сериозен отговор, ако нямаш такъв...
NovemberCharlie написа: ...Само е повод на ченгетата да развъртят палки. Пък и като гледам еко-митингите не се радват на голяма популярност...
Защо се правиш на интересен? На теб може да не ти се занимава с каузи, но някои хора не обичат просто да седят и да наблюдават нещата, да се опитвам да вземат участие в тях. Дали има смисъл или не... никой не може да ти каже, но не бива да омаловажаваш подобни действия. Смешно е.
Много трябва да се внимава как се взима участие. Една разумна кауза може да се загуби заради лош подход. Да вземем един безучастен телевизионен зрител. Как ще го привлечеш към каузата, когато на екрана радетеля за тази кауза прилича на изпаднал в истерия клошар?Мъро написа:bikerider написа:@Мъро: моля за сериозен отговор, ако нямаш такъв...
Защо се правиш на интересен? На теб може да не ти се занимава с каузи, но някои хора не обичат просто да седят и да наблюдават нещата, да се опитвам да вземат участие в тях. Дали има смисъл или не... никой не може да ти каже, но не бива да омаловажаваш подобни действия. Смешно е.
Значи трябва митингът да е пред театъра. Ако станат 50000, тогава може и пред президентството, щото няма да се съберат всички пред театъра. Важното е ония с микрофоните да са пред театъраRedhat написа:Ето как ББ се вклини в цялата работа.
Я да видим сега кой крив, кой прав според вещите форумни духове
Redhat написа:Ето как ББ се вклини в цялата работа.
Я да видим сега кой крив, кой прав според вещите форумни духове
PtD написа:Важното е париците да се перат
Мъро написа:Защо се правиш на интересен? На теб може да не ти се занимава с каузи, но някои хора не обичат просто да седят и да наблюдават нещата, да се опитвам да вземат участие в тях. Дали има смисъл или не... никой не може да ти каже, но не бива да омаловажаваш подобни действия. Смешно е.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта