bikerider написа:Да, но тези вътрешни гуми доколкото съм в час помагат само срещу трънчета, не и срещу snakebite.
http://www.biketiresdirect.com/productdetail.asp?p=SLSSTFenixxx написа:Аз като абсолютно невеж понеже имам роднина в немско който скоро ще си се прибира и каза че там продават вътрешни гуми с тая течност вътре направо та да питам на колко време се налага да се сменя течността? Монтажа е просто да сменя нормалната вътрешна гума (с която съм в момента) с тая с бозата нали?
Fenixxx написа:само на колко време се сменя пропуснахте да кажете
По съвет на did се сдобих с моите още миналата година и до сега само припомпвам по малко от време на време.did написа:Fenixxx написа:само на колко време се сменя пропуснахте да кажете
нищо не се сменя бре! слагаш и караш!
Освен това няма нужда да ти ги носят отнякъде. Продават се и в България и не са скъпи. Ако това, че са 300 грама ти се струва маловажно, отиваш в някой вело-магазин и за 5-6 лева си ги купуваш, монтираш и караш.
Fenixxx написа:мии не е маловажно...незнам някой казваше че сменял бозата на незнам сиколко месеца (май около 6 бяха) че се втвърдявала ама не помня в коя тема беше май някъде в чзв ама немога да гонамеря сега та за това питам
NovemberCharlie написа:По съвет на did се сдобих с моите още миналата година и до сега само припомпвам по малко от време на време.
Ееех пустите грамовеdid написа:В момента не бих ти дал такъв съвет.
Fenixxx написа:без вътрешни изобщо да ама има разлика в течността така ли? мерси
Ти...абе след като вчера видях ония малките сини неща на спирачките на Баншито мога само да кажаbikerider написа:@NC: абе аз не си падам weight weenie, ама от колелата гледам да спестя всеки грам. Дзверо ускорява като побъркан надолу заради пустите грамове
Ми аз винаги направо сипвам бозата във вътрешната и така помпя. И все забравям да взема сапунената вода, като ида на компресора. Но винаги се е получавало да се напомпи гумата. Понякога по- лесно, понякога не чак толкова. Последния път задържа въздух като я натиснах точно срещу вентила.screamBoy написа:иначе за водата - нали първо се прави с вода за да улегне гумата, след това се спада и се пълни с боза
screamBoy написа:а от къде цял комплект ? баси не намерих по-евтино от около 120 лв а това е много много и още не ми се дават толкова
направо от notubes ли ?? че там нещо не открих цени
screamBoy написа:....
а от къде цял комплект ? баси не намерих по-евтино от около 120 лв а това е много много и още не ми се дават толкова
направо от notubes ли ?? че там нещо не открих цени
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта