ще утрепате някого

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ще утрепате някого

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 11, 2004 7:31 pm

Абе, хора, не карайте шус от Златните в неделя, пълно е с червеи , кучета и глухи* дето не отбират от викове
*червей=дете
куче=куче
глух=други
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Нед Юли 11, 2004 7:51 pm

Що бе, вчера нали си беше добре :D Особено ако човек знае тия пътеки, дето ние минахме по тях, там хора не ходят почти ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 11, 2004 7:59 pm

Става на вапроз за другата пътека, където днес се разминах с една бронетанкова бригада от около 7 машини, познати ми бяха един обемист, един с розова глава и един фрезован.
Просто е доста бързо, пешките са дезориентирани и е опасно, колкото и да се внимава.
Аватар
hlebarka

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 11, 2004 8:16 pm

[quote="hlebarka"]

Става на вапроз за другата пътека, където днес се разминах с една бронетанкова бригада от около 7 машини, познати ми бяха един обемист, един с розова глава и един фрезован.
Просто е доста бързо, пешките са дезориентирани и е опасно, колкото и да се внимава.
[/quote]

Aaaaa,тази бригада я знам:^:Даже съм и член:D
И според рапорта който получих преди малко,е напълно вярно,че са летели с 300(израз за мнооо голема скорост без реално да се знае колко :crazy::rofl:)
Виж,няколко от глухите и кей найновте не виждам защо да не им се ореже малко бройката,но за червейте си напълно прав!Трябва да ги пазим тези СУПЕР същества,че са редки все пак( не бъркайте редки като другото му значение,което е тясно свързано с един от основните проблеми на столичани с кучетата.Благодаря за вниманието Ви,край на научното отклонение.)

Ми тва е което исках да кажа,който го разбере печели Mars,дъ бест снак ин дъ уърлд.

едит:Ех hlebarka,уби ми кефа след като нанесе промените:bawling:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 11, 2004 9:21 pm

Метален, ташака настрана, точно вие е по-добре да не карате там, не ме учудиха кварталните терминатори с FS-писъци от Метро, които срещнах по-късно, ама твойте не са се качили на колело вчера, това е една от най-претъпканите пътеки, нищо чудно, че искат да ни завират пръчки в спиците.
Аватар
hlebarka

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 11, 2004 9:48 pm

Чакай,че се обърках малко-значи аз разбирам това което каза така,че кварталните братя(:D)ти е ясно,че не знаят за опасностите,но ние знаем и затова смяташ,че не трябва да го правим?Това ли имаше предвид или не?Поправи ме ако греша.

Та ако съм познал-ами ние внимавам,въпреки скоростите си викаме,намаляваме ако има живи бариери които нищат да мръднат и тн.Така,че спокич:peace:внимавам(поне аз де)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 11, 2004 10:31 pm

Да, когато някой квартален пречука пешеходец, което рано или късно ще стане, трябва да е ясно, че хората които наистина се занимават с този спорт не правят така,колкото и да не отбират туристите има разлика между крос-хахо и човек с колело и екипировка. И когато стане инфекцията, трябва да има разделение, а не да сме един дол дренки всички.
Аватар
hlebarka

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 11, 2004 10:35 pm

Ваща вера! Заради вас Доко вече го няма! Той беше най-добрия(единствения) ми приятел, а поради това, че го изкарах на разходка в планината е мъртъФ. Някъф с КОнАн-дал му мина през опашката, Доко се сви от болка, друг с Гигантско колело прелетя през тялото му, а последният - най-тъпото копеле с Високооктанен Скоч натисна спирачки, точно когато задната му гума беше върху нежната муцунка на Доко :crap:
СМЪРТ за такива КолЕездачи като вас!:qright::shooter::uzi::dark::flamethr:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 11, 2004 10:52 pm

[url]http://www.data.bg/f.php?fid=345813[/url]
da go ne jalish jiv e

лемонада нада лемонада нада
лелеееееъъ малеееееь еееееььььь
нема кеф за дьшуата с оранджада
нема кеф за дьшуата с лемонада
лелеееееъъ малеееееь еееееььььь
даваьй газ мьаелее пълна гязз
малеееееь ту сас тас ту с онас
Аватар
hlebarka

Мнениеот Cveti » Пон Юли 12, 2004 12:18 pm

[quote="hlebarka"]

Абе, хора, не карайте шус от Златните в неделя, пълно е с червеи , кучета и глухи* дето не отбират от викове
*червей=дете
куче=куче
глух=други
[/quote]

Съвсем сериозно е,и си прав.Някои байкари са по-безогледни от шофьорите по софийските улици-доколкото това е възможно.Планината е за всички.
May the forece be with you.
Cveti

Мнениеот bikerider » Пон Юли 12, 2004 3:56 pm

[quote="Cveti"]

[quote="hlebarka"]

*червей=дете
куче=куче
глух=други
[/quote]

Съвсем сериозно е,и си прав.Някои байкари са по-безогледни от шофьорите по софийските улици-доколкото това е възможно.Планината е за всички.
May the forece be with you.
[/quote]

Извинявай Cveti, но не съм съгласен. Пробвай да се спускаш на скорост и ще видиш колко ТРЯБВА да се внимава. В крайна сметка ако някой удари пешеходец, какво ли ще стане с него самия, а? Айде недейте така да поляризирате нещата. Истината е следната: който кара на скорост, няма избор освен да предвиди въможните ситуации при едно разминаване на скорост. Ако не ги е предвидил е глупак и няма място на планината. Ако ги е предвидил, никого няма да удари.

А относно шофьорите по софийските улици... извинявай но е точно наопаки. Спускачите са малко или много спортисти и хора с екстремна нагласа и бързи реакции (поне тези които познавам са такива). Шофьорите по улиците на София са ДЕБИЛИ и то ОГРОМНИ ДЕБИЛИ, които на всичко отгоре не спазват правилника.

Апропо, правилник - докато няма правилник за движението на колоездачите в планината, всякакви такива спорове кой откъде да минава или не са СУПЕР безсмислени.

Само моля ви се, не ме репликирайте - не искам да влизам в тема "спускачи vs. туристи". Аз принадлежа горе-долу и към двете категории и мога да погледна и от двете страни. Всички спускачи, които са ме задминавали докато съм пеша горе, са се държали крайно културно и внимателно - предупреждават и минават с ниска скорост. Когато са ме задминавали с висока скорост винаги е било на широка пътека. Друг е въпроса, че бабките и лелките се разпростират по цялата пътека в ширина и не оставят мегдан да мине нищо, с каквато и да е скорост.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Пон Юли 12, 2004 7:08 pm

[quote="bikerider"]

Шофьорите по улиците на София са ДЕБИЛИ и то ОГРОМНИ ДЕБИЛИ
[/quote]

Особено тези с ОГРОМНИТЕ коли :beer:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hlebarka » Пон Юли 12, 2004 8:03 pm

@bikerider

няма проблеми, наистина бригадата викаха доста, ама като карах нагоре и гледах с какви туристи и същества се разминавам страх ме хваща,
:D
Аватар
hlebarka

Мнениеот LiFo » Пон Юли 12, 2004 8:11 pm

Хммм, аз като бях с приятели по тези пътеки тази неделя имаше адски много хора.Бяхме пет човека и хвърчахме здраво надолу, но нямаше проблеми с трафика.Явно виковете и крясъците от сорта на "ПИСТААА!БЕГАЙ! ПАЙ СЕЕЕ!" вършат чудесна работа.

Според мен също много важен е моментът, когато преминава първият (ако се е откъснал малко от останалите) да извика на разхождащите се (или за по-кратко "дивеч"), че зад него идват още няколко колоездача също с такава внушителна скорост!Това го направихме в неделя и всички разхождащи се бяха отдръпнали от пътеката и бяха подготвени...

Вярно, че отнесохме бая псувни заради начина ни на каране, но все пак фънът при каране по тези пътеки не е да се влача след някой пешеходец!:8D::P;)
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот rujiru » Пон Юли 12, 2004 8:51 pm

[quote="rujiru"]

[quote][i]Originally posted by LiFo[/i]

Хммм, аз като бях с приятели по тези пътеки тази неделя имаше адски много хора.Бяхме пет човека и хвърчахме здраво надолу, но нямаше проблеми с трафика.Явно виковете и крясъците от сорта на "ПИСТААА!БЕГАЙ! ПАЙ СЕЕЕ!" вършат чудесна работа.

Според мен също много важен е моментът, когато преминава първият (ако се е откъснал малко от останалите) да извика на разхождащите се (или за по-кратко "дивеч"), че зад него идват още няколко колоездача също с такава внушителна скорост!Това го направихме в неделя и всички разхождащи се бяха отдръпнали от пътеката и бяха подготвени...

Вярно, че отнесохме бая псувни заради начина ни на каране, но все пак фънът при каране по тези пътеки не е да се влача след някой пешеходец!:8D::P;)
[/quote]

shit some brothers !
ще го ядеме и ние и пешеходците докато не се направят правила за велосипедите слизащи нанадолу в планината !

Edit: Само да добавя че се смях ама мнооо на изказването на hlebarka :
"днес се разминах с една бронетанкова бригада от около 7 машини, познати ми бяха един обемист, един с розова глава и един фрезован."
смех муахааа
яко
rujiru

Мнениеот Windstream » Пон Юли 12, 2004 10:14 pm

[quote="rujiru"]

shit some brothers !
ще го ядеме и ние и пешеходците докато не се направят правила за велосипедите слизащи нанадолу в планината !
[/quote]

Да бе, щото ако се направят такива правила някой ще ги спазва - щом и тук доста се правят на хитри (хем рейнджърите яко кастрят, глобичка след глобичка), какво остава за българското безхаберие :bowdown: Пък дори и ние да сме редовни все ще се намери някоя пешка да прецака работата (в това поне се убеждавам почти всеки уикенд :}):) Абе изострено внимание и бързи рефлекси си е решението, но няма да е излишно и от време на време да се понатискат спирачките - ей така, за всеки случай :P:D:D:D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот M1010X » Вто Юли 13, 2004 9:25 am

@bikerider:
за едно нещо не си прав. ако аз те тресна с 50, а ти си турист, ще ти стане кофти. веднага обяснявам:
удрям те. да де, ама аз съм с шлем, броня, наколенки, налакътници (примерно). освен това съм и зареден яко с адреналин (в повечето случаи). а ти... ако приемем, че се поставиш на мястото на някоя баба, която в момента бере къпини, нали можеш да си представиш какъв адреналин те е залял. това и стана преди време. удариха се, байкърът изхвърча, направи салто и падна в тревата. жената пък получи удар с ръкохватка в стомаха, удар с рамо (с кора отгоре) по носа, съответно последва счупване, не знам дали нямаше и мозъчно сътресение (разбирай комоцио), защото не си спомняше въобще какво е станало. и ако повечето колоездачи са на възраст между 15 и 25 (+-3) години, туристите, които страдат най-много от своите бавни реакции са в повечето случаи над 55-60. е, според теб на кого възстановяването ще му отнеме повече време? че те на едните даже може и да не им стигне животът, за да се възстановят напълно.

сега визирах bikerider, защото той написа твърдението, с което не съм съгласен. иначе важи за всички. просто помислете над резултатите от едно малко по-високоскоростно каране. да, вие внимавате, всички, дето карат, уж внимават. обаче има неща, които не можеш да предвидиш. а и нямаш време да съобразиш (примерно, завой без видимост). така че, по-полека...
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 9:33 am

[quote="PtD"]
Особено тези с ОГРОМНИТЕ коли :beer:
[/quote]

:beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 9:37 am

[quote="M1010X"]

@bikerider:
за едно нещо не си прав. ако аз те тресна с 50, а ти си турист, ще ти стане кофти. веднага обяснявам:
удрям те. да де, ама аз съм с шлем, броня, наколенки, налакътници (примерно). освен това съм и зареден яко с адреналин (в повечето случаи). а ти... ако приемем, че се поставиш на мястото на някоя баба, която в момента бере къпини, нали можеш да си представиш какъв адреналин те е залял. това и стана преди време. удариха се, байкърът изхвърча, направи салто и падна в тревата. жената пък получи удар с ръкохватка в стомаха, удар с рамо (с кора отгоре) по носа, съответно последва счупване, не знам дали нямаше и мозъчно сътресение (разбирай комоцио), защото не си спомняше въобще какво е станало. и ако повечето колоездачи са на възраст между 15 и 25 (+-3) години, туристите, които страдат най-много от своите бавни реакции са в повечето случаи над 55-60. е, според теб на кого възстановяването ще му отнеме повече време? че те на едните даже може и да не им стигне животът, за да се възстановят напълно.

сега визирах bikerider, защото той написа твърдението, с което не съм съгласен. иначе важи за всички. просто помислете над резултатите от едно малко по-високоскоростно каране. да, вие внимавате, всички, дето карат, уж внимават. обаче има неща, които не можеш да предвидиш. а и нямаш време да съобразиш (примерно, завой без видимост). така че, по-полека...
[/quote]

точно това казвах - ако не намалиш на завой без видимост, значи си самоубиец. точно за такова елементарно предвиждане става дума. сигурността над всичко. ВИНАГИ!!!!

а иначе за удрянето, верно че няма да пострадаш като пешеходеца, но ЩЕ ПОСТРАДАШ - особено ако не паднеш в трева. та на кой му се пада???
сигурно има дебили които влизат на скорост в завой без видимост, но ЗАЩО ОТ ТЯХ ВАДИТЕ ИЗВОДИ ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ????
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 9:39 am

[quote="Windstream"]

[quote="rujiru"]

shit some brothers !
[/quote]

Да бе, щото ако се направят такива правила някой ще ги спазва - щом и тук доста се правят на хитри (хем рейнджърите яко кастрят, глобичка след глобичка), какво остава за българското безхаберие :bowdown: Пък дори и ние да сме редовни все ще се намери някоя пешка да прецака работата (в това поне се убеждавам почти всеки уикенд :}):) Абе изострено внимание и бързи рефлекси си е решението, но няма да е излишно и от време на време да се понатискат спирачките - ей така, за всеки случай :P:D:D:D
[/quote]

Абе нека да има такива правила и да си карам по пътеката ЗА СПУСКАНЕ и некое сенилно бабе/деде да ми каже нещо.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 9:43 am

Всъщност (да не оставям погрешно впечатление), аз никога не съм се опитвал да се преборя с бабите и дядовците - дори напротив - търся безлюдни маршрути. на южния склон кооолкото щеш такива... даже е и по-готина природата там. заради бабите, дядовците и НЕКОИ ЛУМПЕНИ, които карат като олигофрени и настройват хората срещу нас като цяло вече дори рядко карам по северния склон. най-много някое Плато или ЧерниВръх-Конярник-Златни да направя...
Аватар
bikerider

Мнениеот Cveti » Вто Юли 13, 2004 10:42 am

[quote="bikerider"]

Всъщност (да не оставям погрешно впечатление), аз никога не съм се опитвал да се преборя с бабите и дядовците - дори напротив - търся безлюдни маршрути. на южния склон кооолкото щеш такива... даже е и по-готина природата там. заради бабите, дядовците и НЕКОИ ЛУМПЕНИ, които карат като олигофрени и настройват хората срещу нас като цяло вече дори рядко карам по северния склон. най-много някое Плато или ЧерниВръх-Конярник-Златни да направя...
[/quote]

!! Това му е майката!Просто трябва да се избягват тълпите...Аз лично никога не можах да разбера какво му е хубавото да се юрнеш с колелото между хората,така не можеш да се изкефиш на карането,като трябва непрекъснато да намаляваш,спираш,лавираш,викаш и свириш.Отчитам и това,че ако аз се разхождам в планината и трябва непрекъснато да се пазя от някой,няма да ми е много приятно.
Но знам,че има хора,на които им е приятно да карат на скорост между пешеходците,разминавайки се с тях в последния момент,за да ги плашат.И не ме убеждавайте,че няма,защото познавам такива и съм присъствала на подобни слаломи.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот bikerider » Вто Юли 13, 2004 11:33 am

[quote="Cveti"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

!! Това му е майката!Просто трябва да се избягват тълпите...Аз лично никога не можах да разбера какво му е хубавото да се юрнеш с колелото между хората,така не можеш да се изкефиш на карането,като трябва непрекъснато да намаляваш,спираш,лавираш,викаш и свириш.Отчитам и това,че ако аз се разхождам в планината и трябва непрекъснато да се пазя от някой,няма да ми е много приятно.
Но знам,че има хора,на които им е приятно да карат на скорост между пешеходците,разминавайки се с тях в последния момент,за да ги плашат.И не ме убеждавайте,че няма,защото познавам такива и съм присъствала на подобни слаломи.
May the force be with you.
[/quote]

да, точно за такива дебили и комплексирани олигофрени говоря... и аз съм виждал такива.

а най-лошото е, че такива хора с такива мирогледи са агресивни и без колело... и тва се поощрява от разните магазини/отбори и така нататък...
Аватар
bikerider

Мнениеот kagami » Вто Юли 13, 2004 3:37 pm

Според мен слаломът между хората си е едно от удоволствията на карането въобще. Ужасно много ми харесва да минавам през процепите, които се отварят за кратко между пешеходците. Но си признавам, че не обичам да стряскам хората - не на последно място защото и аз се стряскам понякога, когато вървя пеша и някой с колело ми изскочи изневиделица. И да си кажа честно дори ми се случва да заставам по средата на пътя :I
Обаче и не викам "писта", та понякога те се плашат като им се появя на 30см от гърба... :erm:
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Мнениеот MOD » Вто Юли 13, 2004 3:57 pm

Основното е първия в групата да предупреждава, че след него има още n на брой с колела ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Windstream » Вто Юли 13, 2004 5:00 pm

@kagami
Абе ти караш градско, там си е съвсем друго :P
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот kagami » Сря Юли 14, 2004 2:32 pm

[quote="Windstream"]

@kagami
Абе ти караш градско, там си е съвсем друго :P
[/quote]

Наистина от доста време карам повече градско, но се надявам това да се промени ;)
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Мнениеот _Raptor_ » Чет Юли 15, 2004 10:15 am

абе трябва да се внимава...че и ние мое се пребием покрай туристите.В неделя си карахме от Железница по Обиколната (ама много туристи бее). Та както сме си се захвърчали надолу изникват едни человеци и аз бия спирачки и в краина сметка се забих в едни храсти извън патеката :).
Изображение
_Raptor_

Рейтинг: 1180

Назад към Архив