PtD написа:Ти май имаш някакъв проблем с природозащитниците?
Sp3c7r3 написа:Затова ПТД е прав да се гаври с темата.
Sp3c7r3 написа:Така че, по добре да се избяга от изгнилото общество за да не изгниеш и ти с него, а какъв по добър начин за бягство, когато физическия е невъзможен от иронията и гаврата.
bikerider написа:... еколозите на сапун! ...
С чиста съвест го заявявам - предпочитам да изсекат Странджа, която не е моя, отколкото да живея в полицейска държава и да са ми отнети елементарните права, които са мои. Кой както си го разбира, така да си действа. А колектива и колективизма като аргумент за еди-какво-си - да го духат. QED.
bikerider out.
kagami написа:не оставам с впечатление, че природозащитниците целят прокарването на малоумния закон
PtD написа:... А Робеспиер е исторически необходима личност...
Де Дион-Бутон?Шеврон?TOYAGA написа:PtD написа:... А Робеспиер е исторически необходима личност...
Няма исторически необходим французин...
did написа:доктор Гилотен
NovemberCharlie написа:did написа:доктор ГилотенБъзо, качествено и безболезнено
did написа:NovemberCharlie написа:did написа:доктор ГилотенБъзо, качествено и безболезнено
... и екологично чисто!
(за да не е съвсем офтопик)
TOYAGA написа:PtD написа:... А Робеспиер е исторически необходима личност...
Няма исторически необходим французин...
NovemberCharlie написа:Вчера си меслех и друго - защо НС толкоз бързо "реши" въпроса със Странджа? И ми дойде една идея - ако аз съм депутатин и имам няколко хотелчета по морето, за чий х*й ще пущам гювеч на други да строят и да ми бутат цените?
bluskanie написа:От друга страна, ако си депутатин, за чий х*й че си забраниш сам на себе си, да си построиш още едно-две хотелчета?
Е това е въпросът - дали депутатите са докопали нещо в Странджа. А до колкото ми е известно хотелите по черноморието вече имат проблем сприходите.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:Вчера си меслех и друго - защо НС толкоз бързо "реши" въпроса със Странджа? И ми дойде една идея - ако аз съм депутатин и имам няколко хотелчета по морето, за чий х*й ще пущам гювеч на други да строят и да ми бутат цените?
От друга страна, ако си депутатин, за чий х*й че си забраниш сам на себе си, да си построиш още едно-две хотелчета?
Крайно време беше! А още колко се строят в момента...NovemberCharlie написа:А до колкото ми е известно хотелите по черноморието вече имат проблем сприходите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта