bdz43r аватара ти просто е трепач
Колелото ми има няколко драскотини по капачките на рогата на кормилото. Иначе има доста прах и е за чистене и смазване, но не съм в състояние да се занимавам с него (иска се да съм подвижен, а това е трудно в момента). Нищо му няма на него за щастие.
Проблемите са при мен. Алергията продължава да ме мъчи. Раната вече хвана коричка, но пък и инфекция. Сега крака ме боли и зачервен. Май почва нещо, наречено червен вятър. Пия антибиотик и се мажа с разни кремове. Гледам да не се движа много и да не излизам от нас. Абе кофти работа.
atanas2d наколенките ги пробвах. По-точно едната, че да не прецакам раната на другия крак. Стори ми се твърде прилепнало и стегнато, но може да се отпусне като покарам, а и не трябва да се размества при движение все пак. За ходене няма да е много удобно, но при каране смятам, че ще е добре. За спарването има отвори, за да диша крака. Здравината предполагам е достатъчна, за да те спаси при падане. Ако удара не е силен ще става пак за ползване. Вече ако нацелиш камък може и да се пукне и да трябва нов комплект. Само дето 35 лева са за предпочитане пред счупен крак и особено коляно
Който е ранен да оздравява скоро, другите да се пазят от присъединяване към нашата група (на ранените)

"Има само две безкрайни неща, Вселената и човешката глупост. За първото не съм съвсем сигурен." - Айнщайн