DstupidBastarD написа:Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия?
Възможно е да ги бъркам, но все тая... Расмусен е аут!
DstupidBastarD написа:Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия?
Grash написа:Как така аут? Нещо не схващам какво имаш в предвид
qvkata написа:Ибахти лайнярите.Той човека правилно каза някав фен.Колоезденете е единствения спорт в който може да неси лапал но да те изкарат че си.На всички проби е дал отрицателен резултат обаче хич неги ебе тапи французи.Аз съм сигурен че другата година само французи ще карат па и тогава може да не спечелят.Размусен за мен си ги бие то си личи.Е са квото и да си говорен Камен го каза всички зимат щото неможе да караш толкова много и с такава скорост ,но все пак що до са неса фанали някой от дискавари щото са американци и плащат мн пари.Да еба вече няма за кво да се гледа тука.Тура сварши вече......
![]()
jivkonik написа:Това с Расмусен е вече някаква политическо-спортно-спонсорско-организаторска игра!![]()
Нема такъв случай просто - да му го намерят тоя допинг където си го е заврял и тогава да го уволняват!
"Сестра ти е курва - Ама аз нямам сеста! - Е докажи тогава, че не курва!" - е такъв е казуса, баси поровете!
TOYAGA написа:jivkonik написа:Това с Расмусен е вече някаква политическо-спортно-спонсорско-организаторска игра!![]()
Нема такъв случай просто - да му го намерят тоя допинг където си го е заврял и тогава да го уволняват!
"Сестра ти е курва - Ама аз нямам сеста! - Е докажи тогава, че не курва!" - е такъв е казуса, баси поровете!
Ти прочете ли внимателно това, което написах?
TOYAGA написа:DstupidBastarD написа:Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия?
Възможно е да ги бъркам, но все тая... Расмусен е аут!
jivkonik написа:
ДА, послъгал ги малко къде бил що бил по някое време - нещо като агенция ЕЖК - някой си го бил видял, някъде си, и било май по онова време - ала, бала.
Този допинг би трябвало да остави следи в него, няма ли го по време на Тура - Няма го!
Другото са игрички, които си исграят в момента. Просто РАбобанк не искат да рискуват - спонсорски интереси и незнам кво си.
TOYAGA написа: Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур?
bluskanie написа:TOYAGA написа: Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
Така е, но не са го хванали.
bluskanie написа:TOYAGA написа: Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
TOYAGA написа:DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур?
Разбира се! Предай й също така моите почитания и искрени съболезнования. Чудя се... дали да не ми дадеш и адреса й, за да и пратя букет рози и кутия пияни вишни за утешение?
Atari написа:bluskanie написа:TOYAGA написа: Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
Не са го хванали, защото не се е явил на редовните проверки, които се правят по време на подготовката. И няма смислено оправдание за това.
DstupidBastarD написа:Говорих с баба, благодари ти за сичко, но помоли вместо пияни вишни и други салати, да й пратиш банка кръв.
TOYAGA написа:jivkonik написа:
ДА, послъгал ги малко къде бил що бил по някое време - нещо като агенция ЕЖК - някой си го бил видял, някъде си, и било май по онова време - ала, бала.
Този допинг би трябвало да остави следи в него, няма ли го по време на Тура - Няма го!
Другото са игрички, които си исграят в момента. Просто РАбобанк не искат да рискуват - спонсорски интереси и незнам кво си.
НИЩО не си разбрал от написаното. Аз на твое място бих поровил малко и бих попрочел поне отгоре-отгоре нещо за тренировъчните режими в колоезденето и начините за тяхната интензификация. Има няколко основни вида допинг, които се използват за различни неща - включително и такива, които служат за елиминиране на следите от употребата на други. В случая Расмусен не става въпрос за тях. По време на Тура той НЕ използва забранени вещества. Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
DstupidBastarD написа:Аз ли нещо не разбирам или Расмусен го мащат без да е дал положителна допинг-проба?
TOYAGA написа:DstupidBastarD написа:Аз ли нещо не разбирам или Расмусен го мащат без да е дал положителна допинг-проба?
Точно така. Такива са правилата.
DstupidBastarD написа:Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"?
TOYAGA написа:DstupidBastarD написа:Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"?
Нарушава правилата. Поздрави на баба ти и й предай, че на Контадор са му опростили сметките за парното, щото е обещал да свидетелства по делото Фуентес.
TOYAGA написа:DstupidBastarD написа:Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"?
Нарушава правилата. Поздрави на баба ти и й предай, че на Контадор са му опростили сметките за парното, щото е обещал да свидетелства по делото Фуентес.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта