Е са вече си е*а мамата!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 25, 2007 11:31 pm

DstupidBastarD написа:Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия? :bigeyes:

Възможно е да ги бъркам, но все тая... Расмусен е аут!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Grash » Сря Юли 25, 2007 11:41 pm

Как така аут? Нещо не схващам какво имаш в предвид :dunno:
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 25, 2007 11:49 pm

Grash написа:Как така аут? Нещо не схващам какво имаш в предвид :dunno:

Rabobank са го изключили от отбора заради пропуснатите контроли и лъжите за мястото на тренировките. Обявили са го официално в късния следобед. Утре Расмусен няма да стартира. Край! Точка. Контадор слага жълтата фланелка.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот qvkata » Чет Юли 26, 2007 6:59 am

Ибахти лайнярите.Той човека правилно каза някав фен.Колоезденете е единствения спорт в който може да неси лапал но да те изкарат че си.На всички проби е дал отрицателен резултат обаче хич неги ебе тапи французи.Аз съм сигурен че другата година само французи ще карат па и тогава може да не спечелят :rofl: .Размусен за мен си ги бие то си личи.Е са квото и да си говорен Камен го каза всички зимат щото неможе да караш толкова много и с такава скорост ,но все пак що до са неса фанали някой от дискавари щото са американци и плащат мн пари.Да еба вече няма за кво да се гледа тука.Тура сварши вече...... :(!: :bawling:
qvkata

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Чет Юли 26, 2007 8:18 am

Абе вие още ли й викате спорт на тая индустрия?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:11 am

qvkata написа:Ибахти лайнярите.Той човека правилно каза някав фен.Колоезденете е единствения спорт в който може да неси лапал но да те изкарат че си.На всички проби е дал отрицателен резултат обаче хич неги ебе тапи французи.Аз съм сигурен че другата година само французи ще карат па и тогава може да не спечелят :rofl: .Размусен за мен си ги бие то си личи.Е са квото и да си говорен Камен го каза всички зимат щото неможе да караш толкова много и с такава скорост ,но все пак що до са неса фанали някой от дискавари щото са американци и плащат мн пари.Да еба вече няма за кво да се гледа тука.Тура сварши вече...... :(!: :bawling:

qvkata, доколкото си спомням, ти май се опитваше да тренираш? В такъв случай би трябвало да ти е известно, че спортната форма на един колоездач е като пирамида - строежът на основата започва с леки, монотонни и продължителни тренировки от зимата и пролетта, които постепенно стават по-интензивни и разнообразни с всеки следващ етаж и (при наличие на добро планиране и треньор) доближават кулминацията си в момента, в който колоездачът стартира в най-важното за сезона състезание. На практика формата на състезатели в големи многоетапни надпревари като Джирото, Вуелтата и Тура се изгражда на повече от 95% по времето, когато те не се състезават - останалите 3-5% идват по време на първите етапи на самото състезание. От такава гледна точка е много по-целесъобразно да зобиш през цялата година и да се явиш в свръхформа, какъвто е случаят с Расмусен. Момчето шикалкави ДВЕ ГОДИНИ, не се явява на редовните допинг-контроли през сезона и не дава точни данни за местата, където тренира, за да избегне внезапните проверки на WADA и UCI. Е извинявай, това как ти звучи? На всеки трезвомислещ човек веднага му става пределно ясно, че се крие, за да зоби необезпокояван. За това говорят и лъжите му, последната от която вчера му е коствала изхвърлянето. Както вероятно знаеш, той твърдеше, че забравил да съобщи, че е тренирал в Мексико, откъдето е жена му и където той има къща (забележи - в район без GSM-покритие и без факс в радиус от няколкостотин километра :crazy: ). Да, обаче вчера Давид Касани - бивш италиански професионалист и коментатор на RAI в момента, рече, че го е виждал да тренира в Доломитите през юни миналата година - по времето, когато Расмусен твърди, че е бил в Мексико. В тая ситуация вече на шефа на отбора Тео де Рой не му издържат нервите и му казва, че е уволнен, давайки му достатъчно време да напусне хотела преди да нахлуят жандармеристите. Между другото, Тео де Рой е човека, който през цялото време е удържал натиска от страна на Рабобанк за излизане от Тура или поне за суспендиране на лъсналия отвсякъде с лъжите си Расмусен. Ето така стоят нещата.

Що се отнася до теорията на Ставрев-Станчев за френска завист и комплоти срещу Расмусен, това е поредното нещо, което ме убеждава в тяхната безпринципност, неинформираност и до голяма степен в тяхната некомпетентност по основни въпроси. Само за илюстрация в тази връзка ще спомена, че Микаел Богерт, който наистина е герой и има поне 50% дял от победите на Расмусен на баирите, снощи е казал на Тео де Рой, че няма никакво намерение повече да стартира с човек, който се е оплел така в лъжи.

@ bikerider

Кажи ми един популярен спорт, който да не е превърнат в индустрия?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 9:28 am

Това с Расмусен е вече някаква политическо-спортно-спонсорско-организаторска игра! :(!:
Нема такъв случай просто - да му го намерят тоя допинг където си го е заврял и тогава да го уволняват!
"Сестра ти е курва - Ама аз нямам сеста! - Е докажи тогава, че не е курва!" - е такъв е казуса, баси поровете!
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:30 am

jivkonik написа:Това с Расмусен е вече някаква политическо-спортно-спонсорско-организаторска игра! :(!:
Нема такъв случай просто - да му го намерят тоя допинг където си го е заврял и тогава да го уволняват!
"Сестра ти е курва - Ама аз нямам сеста! - Е докажи тогава, че не курва!" - е такъв е казуса, баси поровете!

Ти прочете ли внимателно това, което написах?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 9:33 am

TOYAGA написа:
jivkonik написа:Това с Расмусен е вече някаква политическо-спортно-спонсорско-организаторска игра! :(!:
"Сестра ти е курва - Ама аз нямам сеста! - Е докажи тогава, че не курва!" - е такъв е казуса, баси поровете!

ДА, послъгал ги малко къде бил що бил по някое време - нещо като агенция ЕЖК - някой си го бил видял, някъде си, и било май по онова време - ала, бала.
Този допинг би трябвало да остави следи в него, няма ли го по време на Тура - Няма го!
Другото са игрички, които си исграят в момента. Просто РАбобанк не искат да рискуват - спонсорски интереси и незнам кво си.
Аватар
jivkonik

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 9:39 am

TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Абе, ти сигурен ли си, че знаеш кой от двамата горки и неинформирани е "Ставрев" и кой е другия? :bigeyes:

Възможно е да ги бъркам, но все тая... Расмусен е аут!

Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:41 am

jivkonik написа:

ДА, послъгал ги малко къде бил що бил по някое време - нещо като агенция ЕЖК - някой си го бил видял, някъде си, и било май по онова време - ала, бала.
Този допинг би трябвало да остави следи в него, няма ли го по време на Тура - Няма го!
Другото са игрички, които си исграят в момента. Просто РАбобанк не искат да рискуват - спонсорски интереси и незнам кво си.

НИЩО не си разбрал от написаното. Аз на твое място бих поровил малко и бих попрочел поне отгоре-отгоре нещо за тренировъчните режими в колоезденето и начините за тяхната интензификация. Има няколко основни вида допинг, които се използват за различни неща - включително и такива, които служат за елиминиране на следите от употребата на други. В случая Расмусен не става въпрос за тях. По време на Тура той НЕ използва забранени вещества. Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bluskanie » Чет Юли 26, 2007 9:44 am

TOYAGA написа: Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.

Така е, но не са го хванали.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:46 am

DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур? :dunno:

Разбира се! Предай й също така моите почитания и искрени съболезнования. Чудя се... дали да не ми дадеш и адреса й, за да и пратя букет рози и кутия пияни вишни за утешение?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Atari » Чет Юли 26, 2007 9:47 am

bluskanie написа:

Не са го хванали, защото не се е явил на редовните проверки, които се правят по време на подготовката. И няма смислено оправдание за това.
I ain't got nothing to be scared of...
Аватар
Atari

Рейтинг: 1205

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:53 am

bluskanie написа:

А не са го хванали, защото А Не се е явил на четири редовни проверки, за които е бил надлежно призован и В Не е подал или е подал невярна информация за местонахождението си, което се прави с цел извършване на внезапни проверки. Според правилата само А и само В са достатъчни за отнемане на професионалния лиценз
Аватар
TOYAGA

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 9:53 am

TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур? :dunno:

Разбира се! Предай й също така моите почитания и искрени съболезнования. Чудя се... дали да не ми дадеш и адреса й, за да и пратя букет рози и кутия пияни вишни за утешение?

Говорих с баба, благодари ти за сичко, но помоли вместо пияни вишни и други салати, да й пратиш банка кръв, щото сметала да участва в Обиколката на България след месец и нещо. Да си има, за секи случай. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 9:55 am

ДА, отбора му е знаел на всичкото отгоре за тези 4 неявявания и не са уведомили организаторити на Тура. Дори шефа на UCI преди няколко дни казал, че човека може да си кара. И сега като се напънаха организаторите да смърдят, от РАбобанк си измиха ръцете с РАсмусен!
Да хване сега да ги осъди хубаво тия порове от отбораи да му плятат неустойки като да е спечелил 2 пъти Тура! Щото са му съучастници, ная-малкото до преди 2 дни го покриваха тихомълком!!!
Повече инфо:
http://eurosport.yahoo.com/26072007/3/w ... obank.html
Аватар
jivkonik

Мнениеот bluskanie » Чет Юли 26, 2007 9:55 am

Atari написа:
bluskanie написа:

Не са го хванали, защото не се е явил на редовните проверки, които се правят по време на подготовката. И няма смислено оправдание за това.

Тогава защо участва на Тура?

Не ми е много ясно при колоезденето как е, но във футбола, ако не се явиш на допинг проба (независимо дали имаш някаква причина за това) автоматично губиш право да се състезаваш в следващите 6+ месеца...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 9:57 am

DstupidBastarD написа:Говорих с баба, благодари ти за сичко, но помоли вместо пияни вишни и други салати, да й пратиш банка кръв. :^:

Аха! Предай й да се крие на тъмно и да се пази от чесън и светена вода! :)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:02 am

TOYAGA написа:
jivkonik написа:

НИЩО не си разбрал от написаното. Аз на твое място бих поровил малко и бих попрочел поне отгоре-отгоре нещо за тренировъчните режими в колоезденето и начините за тяхната интензификация. Има няколко основни вида допинг, които се използват за различни неща - включително и такива, които служат за елиминиране на следите от употребата на други. В случая Расмусен не става въпрос за тях. По време на Тура той НЕ използва забранени вещества. Той използва забранени вещества ПРЕЗ ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ.

Баце, понеже си некакъв авторитет тука, би ли ме светнал относно нещо? Аз ли нещо не разбирам или Расмусен го мащат без да е дал положителна допинг-проба? Ти откъде знаеш кво зима Расмусен през "цялото останало време", да не си жена му? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:03 am

@ jivkonik

Абсолютно съм съгласен, че датската федерация (@ bluskanie - заради чието закъсняло съобщаване за нередностите по време на проверките Расмусен въобще участва в Тура) и отборт имат огромна вина за фарса. Шефът на UCI обаче да не се прави на много отворен, щото и там въпросите са много и все неудобни...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:04 am

DstupidBastarD написа:Аз ли нещо не разбирам или Расмусен го мащат без да е дал положителна допинг-проба?

Точно така. Такива са правилата.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:07 am

TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Аз ли нещо не разбирам или Расмусен го мащат без да е дал положителна допинг-проба?

Точно така. Такива са правилата.

Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"? Баба ми каза преди малко, че от сигурен източник знаела, че Контадор има две неплатени сметки за парно и испанската федерация се канела да уведоми ФИФА (или, както там им се казва шибаната организация на колоездачите) за тва провинение от подготвителния период. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 26, 2007 10:10 am

:offtopic: Супер, ника ти пасва идеално :) :offtopic:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Atari » Чет Юли 26, 2007 10:10 am

Господин Врачански, пресен случай от атлетиката. Две наши лекоатлетки ги проверяват за допинг по време на подготовката. И спокойно ги намират, защото са задължени да уведомят къде тренират.
I ain't got nothing to be scared of...
Аватар
Atari

Рейтинг: 1205

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 10:11 am

Абе вчера нашите "коментатори" добре го казаха - предложение на зрител - Що не направят едни састезания дето ДОПИНГА Е РАЗРЕШЕН?! Кой колко и квото мое да зоби?! ДА видим ко ще стане?!
(прогноза то мен - по 2-3 умрели във всеки етап, инфаркти-инсулти на хора на по 25 -30 години). И тогава, мисля си аз, самите състезатели ще си направят синдикат и ЩЕ ОТКАЖАТ ДА ВЗИМАТ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!
Нещата просто трябва да се оставят на естествения подбор, деби поровете зобещи деби..... :(!:
Последна промяна jivkonik на Чет Юли 26, 2007 10:14 am, променена общо 1 път
Аватар
jivkonik

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:13 am

Sp3c7r3 написа::offtopic: Супер, ника ти пасва идеално :) :offtopic:

Мерси, твоя на тебе - също. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:13 am

DstupidBastarD написа:Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"?

Нарушава правилата. Поздрави на баба ти и й предай, че на Контадор са му опростили сметките за парното, щото е обещал да свидетелства по делото Фуентес. ;)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:20 am

TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Баце, кво ше кажеш относно познанията си за тва кво прави Расмусен през "цялото останало време"?

Нарушава правилата. Поздрави на баба ти и й предай, че на Контадор са му опростили сметките за парното, щото е обещал да свидетелства по делото Фуентес. ;)

Бате, огромната ти информацьонна осведоменост ме кара да си мисла, че си некакъв агент на испанската полиция или НСА, НАСА (или, както там им се казваше колоездачната организация на тея мафиози). Другият вариант е да си Евгени Минчев, само той знае толкова за спорта. Баба каза, че кръвта й требва за етапа па часовник, та ако може преди да си я отлееш, да пиеш неколко ефедрина. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 10:20 am

TOYAGA написа:

А Контадор и той ли нещо по тези дела замесен, с "вълшебния доктор"?!
Я дай малко инфо?!
До неделя има време, може и него да го.... :D ъъъ, къде е най-близкия французин в класирането?! До него докато стигнем или требе да ги пребием хората на некое спускане, или да им намерим имената в тефтерчето на Фуентес (те сега от организаторите на Тура го попълват.... :D ):rofl:
Аватар
jivkonik

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене