Alpina написа:Това значи ли, че за всеки "гаф" при раждане на българско дете, а такива има, държавата изплаща на семейството им 1 000 000?
Ми ако имаш силата да държиш заложници и да ги осъдиш на разстрел - мое и да ти дадат 1М $.
Alpina написа:Това значи ли, че за всеки "гаф" при раждане на българско дете, а такива има, държавата изплаща на семейството им 1 000 000?
Sp3c7r3 написа:...той отива, знае че може да го застрелят или да изгори... им се смеят в лицето със тия 350-400лв...
bluskanie написа:Sp3c7r3 написа:...той отива, знае че може да го застрелят или да изгори... им се смеят в лицето със тия 350-400лв...
Некой да го е карАл да оди? Щом се е фанАл, да трае...
Alpina написа:Позволи ми аз да не се съглася с теб. Това значи ли, че за всеки "гаф" при раждане на българско дете, а такива има, държавата изплаща на семейството им 1 000 000?
bluskanie написа:Некой да го е карАл да оди? Щом се е фанАл, да трае...
Sp3c7r3 написа:bluskanie написа:Sp3c7r3 написа:...той отива, знае че може да го застрелят или да изгори... им се смеят в лицето със тия 350-400лв...
Некой да го е карАл да оди? Щом се е фанАл, да трае...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, нямам думи.... На чужд гръб и сто тояги са малко както припомни PtD... Няма смисъл да ти обяснявам какво следва от тия ниски заплати.. ама ти си умно момче, след като помислиш 1-2 дена ще се сетиш и сам. Дотогава - прав си и още как. Щом са се фанАли на 'орото ще играят и още как!!! Бтв да позная ли че не си бил в казарма?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alpina написа:bluskanie написа:Некой да го е карАл да оди? Щом се е фанАл, да трае...
Човече, разби ме с този коментар, не съм очаквал някой да се изкаже така. Прав си, никой не ги е карал на сила, но не коментирай така !!!
Тези хора заслужават уважение именно заради написаното в коментара ти, преди първата въпросителна
Sp3c7r3 написа:Остави, той ги разбира работите... ама се съмнявам някога да му е парило под д.то, още повече да е виждал хора да горят.. Просто като не разбираш нещо е по-добре да си затраеш...![]()
Alpina написа:Защото все някой трябва да я върши, иначе не лошо, ами много лошо.
Sp3c7r3 написа:Демек, евала на полицайчетата...
Sp3c7r3 написа:А правил ли си сметка какво ще стане ако МВР стачкува за нещо?
Fenixxx написа:хахахахах в момента в който МВР тръгне да стачкува към депутатие безнаказано ще фръкнат камъни и дърве без да се притесняваме че ще ни арестуват. И секи ще прави квото си иска като знае че полицаите стачкуват. И много бързо ще им бъдат удовлетворени изискванията
bluskanie написа:Разбирам отлично какво ми говориш, но тази мъченическа позиция е леко демоде, не мислиш ли?
И пак ти казвам. Ако даваш всичко от себеси, а не си доволен от условията - напускаш и си търсиш щастието другаде.
PtD написа:Ох, сълза ми прокапа за онеправданите КАТаджии...
bikerider написа:Абе хем си прав, хем не съвсем. Прав си, защото никой няма да седне да се грижи за тебе, че ти е малка заплатата. Само липсата на кадри ще повиши заплатите. Тук съм съгласен.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта