codename47 написа: а я да попитам че не видях в ЧЗВ колко трябва да се натяга с въртене застопоряването на пружината(preload ring-а)-има ли някакво правило, защото все пак после reducer-а "добавя" към така натегнатата пружина още няколко мм така че си има значение
codename47 написа:и трябва ли след като оригиналната пружина е х2.35(=59,7мм ход) да си търся със същия ход или тази с 2,2'(56мм) ще стане
airborneone написа:codename47 написа:и трябва ли след като оригиналната пружина е х2.35(=59,7мм ход) да си търся със същия ход или тази с 2,2'(56мм) ще стане
ми да
airborneone написа:Виж в сайта на производителя или книжка за шока, ако имаш такава.
За мойто роко пишеше 2 оборота след като пружината спре да се таралянка, но не повече от 4мм спрямо тялото и пружината
codename47 написа:и трябва ли след като оригиналната пружина е х2.35(=59,7мм ход) да си търся със същия ход или тази с 2,2'(56мм) ще стане
codename47 написа:да, сега в ръководството на сайта на фокс видях че след като шайбата докосне пружината трябва да се направи още между 1 и 2 оборота. Хода на шока не знаех колко е, значи е 50мм, знаех само eye to eye=19см, значи ми трябва според таблицата около 15мм саг->шока трябва да се сгъне на 190-15=175мм
странно защо фокс слагат пружини с повече ход от на шока
....е сега с 2,2'=56mm пак ще спазя значи това условие
codename47 написа: @airborneone 35%саг не е ли бая-днеска скочих стълбите на ДНК и ми се стори с фокса че опасно надолу слезах-ако имаше некви корени после:)->
Vanila RC не се помпа май
codename47 написа:не съм оттам, аз съм начинаещ все още
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта