за конкретна критика относно евтиното ми колело преди 3 години "peugeot" за 550лв от страна на BAS няма да съм особенно констуктивен тъй като вече се оказа съм забравил "точните" реплики по адрес на пегото ;(
но си спомням критиката тогава за велосипеда на един приятел [ казвам критика защото така му "викате", но тона си беше направо във вид на подигравка ]
та думите бяха нещо от сорта : "бе земи я хвърли тая вилка в кофата бе, тука щи продадеме наш ква яка !!" - верно имаше чудесна еднокоронна вилка за 300 и нещо лева, НО тона на забележката си беше супер смачкващ....
Някаде бях чел отзиви за магазини и на едно място имаще подобен отзив за "маистор Дженко - на окръжна" който процедира по подобен начин - как всичко по колелото ти не го бива - ама той каво може да ти продаде самооооо ООООО секс ....
Другото по основно нещо което мнооого ме отблъсква от бас е че цените там са обикновенно с интересен процент ОТГОРЕ сравнено в другите магазини ???

, наистина има супер много неща който ги няма на друго място НО !
А и последно : да речем че си решил да купиш от БАС и си събирал като к*р иледо лева в продължение на Н-месеца, отиваш и ти казват : ЕИ Сега Ще ти намалим ЕДИ КОЛКО СИ ! - аз лично си казвам на акъла : Е де*а вашта, за кво събирах месец отгоре като можеше направо цената да си е такава и във саита ви /след питане колко струва въпросното нещо !/ ???
ако не беше тази ценова политика/ и отстъпките /, със сигурност преди месец щях да взема от БАС вилка / двукоронна нова /, да ама предпочетох да взема вилка на старо, а другия сезон ще си поръчам от веломания и ще си взема от там за да ми излезне по евтино / със поне 200-300лв /.
това е от мен.
/ малее са като се замиля какъв потоп от чудесии ще е сле поста - ма маелеее

/