BAS

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

BAS

Мнениеот barbarossa » Съб Юли 17, 2004 10:37 pm

абе хора треба да си купя колело за 10000 лева за да не ми се подиграват в БАС? ъаааа тиа са откачили бе има ли човек с просто колело който да не е изпитал подигравките им.... баси аз съм покрусен... а иначе хубави момчета....:nono:
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот rujiru » Съб Юли 17, 2004 11:22 pm

[quote="barbarossa"]

абе хора треба да си купя колело за 10000 лева за да не ми се подиграват в БАС? ъаааа тиа са откачили бе има ли човек с просто колело който да не е изпитал подигравките им.... баси аз съм покрусен... а иначе хубави момчета....:nono:
[/quote]

Еее Фирмена политика, това им е един от плюсовете ! :D
Споко не си първия.

: : suckers : :

Едит: малко махнах от поста че съм пристрастен та ги бех понапцувал повечко
rujiru

Мнениеот F1-MAN » Съб Юли 17, 2004 11:34 pm

Абе те на един приятел му казаха че колелото му е за поп а не за механик.:D:D:D
Ама все пак го пооправиха( до колкото може, щото може да се каже че си бяха прави какво му трябва на колелото, въпреки че въпросният човек го кара доста време от тогава).
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот Cveti » Нед Юли 18, 2004 12:48 am

БАСаджиите са пичове...Ако искаш да видиш истински тъпанари,отиди във Веломанията срешу центъра по хигиена.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 7:37 am

@barbarossa

Разкажи малко по-конкретно...

Досегашните ми впечатления са, че повечето хора, които мрънкат, че някой им се е подигравал на колелото просто не приемат очевадни факти. Мотивите са разбираеми: "това си е мойто колело и си го харесвам такова" или някакъв комплекс на тема "що някой има по-скъпо колело, а аз не".

Пример:
Появява се един пич с Sprint Vector или нещо подобно (с двата шока) с абсурден монтаж.. Тъй като рамката, по обясними причини, не работи пита какво може да се направи.
Факт е, че са го минали с това колело. Най-добре да го разкара докато е все още ново и да си вземе колело с твърда рамка, което ще може да кара и ще тежи 10кг по-малко. Голяма част от това, което има в момента е за кофата.
Може и да се е почувствал засегнат, ама по-добре така отколкото да се "засегне" в някое дърво когато реши да покара това жалко подобие на колело в планината.
Аватар
C_Mo

Мнениеот Zozka » Нед Юли 18, 2004 9:25 am

[quote="xtr"]

@rujiru & Zozka

Тък като, до някаква степен, съм професионално ангажиран с БАС приемам това като лична нападка. Бихте ли се обосновали в [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2325]ТАЗИ тема[/url], за да остане настоящата "чиста".
[/quote]

copy/paste:

Абе омръзна ми вече бе, ебати простотията: звъня в БАС и питам "имате ли едикакво си??" Отговор: "да, ела да си вземеш." Ураааа, хайде към магазина. Отивам и казвам "Дай едно таквоз" ; Отговор: "Хе хе, ти луд ли си, няма такива - ела зимата" (без майтап - точно това ми каза) АААААААААААА

епизод 2548: "Хосе Хейс ла Есмералда":
Набирам 962-13-35 и думам: "Имате ли време за едно обезвъздушаване на Hayes HFX MAG?!?!?!" ; Отговор: "Да, заповедай."... Върти педали мецане, гл. герой измрънква задъхано "Деа, що требваше да го отварят чак в Лозенец тоз магазин ве" Отивам там и викам: "Преди малко звъннах за обезвъздушаване на Хайесо, да вкарвам ли колелото в работилницата?!?!?! Отговор: "Най-рано след 2 часа, сега има да се прави един Гигант...

Не съм казАл абсолютно нищо за теб, за да интерпретираш думите ми като лични нападки, hint: От кога си продавач в BAS!?
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Zozka » Нед Юли 18, 2004 9:27 am

[quote="Cveti"]

БАСаджиите са пичове...Ако искаш да видиш истински тъпанари,отиди във Веломанията срешу центъра по хигиена.
May the force be with you.
[/quote]

Моля, кой визираш - защото пича, който беше първо при Нина и после го преместиха на Хигиената е най-любезният MTB продавач в България, качество което много уважавам :nono:
Аватар
Zozka

Мнениеот barbarossa » Нед Юли 18, 2004 9:53 am

ами понеже карам F5 и като го закарах да ми направят врътката със спирачките и чувам от вътре от сервиза: яяяя драгомииииррр.... конкуренциятаааа... после ми обясниха че геометрията е сбъркана, че шока е смотан ( то наистина е смотан и при първа възможност го сменям, с тая забележка съм съгласен) ама през цялото време имах чувството че колелото ми е на аутопсия... казаха ми че горната тръба трябвало да бъде по-къса... ( а техната конкурентна рамка е с по-дълга тръба ама карай), че сглобките са скапани.... абе демек що не съм си купил техна рамка нали:8D: да ама немам 700-800лв иначе с удоволствие:D все пак аз съм само потребител и не съм пристрастен към марките... искам само добро обслужване без да се задълбава... мен мойто си колелце ме кефи:D
Аватар
barbarossa

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 10:36 am

[quote="barbarossa"]

ами понеже карам F5 и като го закарах да ми направят врътката със спирачките и чувам от вътре от сервиза: яяяя драгомииииррр.... конкуренциятаааа... после ми обясниха че геометрията е сбъркана, че шока е смотан ( то наистина е смотан и при първа възможност го сменям, с тая забележка съм съгласен) ама през цялото време имах чувството че колелото ми е на аутопсия... казаха ми че горната тръба трябвало да бъде по-къса... ( а техната конкурентна рамка е с по-дълга тръба ама карай), че сглобките са скапани.... абе демек що не съм си купил техна рамка нали:8D: да ама немам 700-800лв иначе с удоволствие:D все пак аз съм само потребител и не съм пристрастен към марките... искам само добро обслужване без да се задълбава... мен мойто си колелце ме кефи:D
[/quote]

След като няма никаква информация за модела момчетата са използвали възможността да го погледнат на живо... това, че някой обсъжда нещо не ми звучи като подигравка. Не го приемай и ти така.

Не съм детайлно запознат с характеристиките на F5, за да определя пряк конкурент на кой модел на [url=www.ram-bikes.com]RAM[/url] е. При удобна възможност и това ще стане. Ако случайно разглеждам твойто колело, ще ме извиняваш, но ще си кажа мнението независимо дали ще ти хареса или не.
Аватар
C_Mo

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 10:54 am

@Zozka

Двата случая са стари и им е обърнато необходимото внимание. Мерси за критиката.
Аватар
C_Mo

Мнениеот Zozka » Нед Юли 18, 2004 11:43 am

[quote="xtr"]

@Zozka

Двата случая са стари и им е обърнато необходимото внимание. Мерси за критиката.
[/quote]

Това ме радва :^:, повдигнах пак въпроса, защото във въпросната тема отсъстваше каквото и да било обяснение...:beer:
Аватар
Zozka

Мнениеот rujiru » Нед Юли 18, 2004 1:49 pm

за конкретна критика относно евтиното ми колело преди 3 години "peugeot" за 550лв от страна на BAS няма да съм особенно констуктивен тъй като вече се оказа съм забравил "точните" реплики по адрес на пегото ;(
но си спомням критиката тогава за велосипеда на един приятел [ казвам критика защото така му "викате", но тона си беше направо във вид на подигравка ]
та думите бяха нещо от сорта : "бе земи я хвърли тая вилка в кофата бе, тука щи продадеме наш ква яка !!" - верно имаше чудесна еднокоронна вилка за 300 и нещо лева, НО тона на забележката си беше супер смачкващ....

Някаде бях чел отзиви за магазини и на едно място имаще подобен отзив за "маистор Дженко - на окръжна" който процедира по подобен начин - как всичко по колелото ти не го бива - ама той каво може да ти продаде самооооо ООООО секс ....

Другото по основно нещо което мнооого ме отблъсква от бас е че цените там са обикновенно с интересен процент ОТГОРЕ сравнено в другите магазини ??? :crazy:, наистина има супер много неща който ги няма на друго място НО !

А и последно : да речем че си решил да купиш от БАС и си събирал като к*р иледо лева в продължение на Н-месеца, отиваш и ти казват : ЕИ Сега Ще ти намалим ЕДИ КОЛКО СИ ! - аз лично си казвам на акъла : Е де*а вашта, за кво събирах месец отгоре като можеше направо цената да си е такава и във саита ви /след питане колко струва въпросното нещо !/ ???

ако не беше тази ценова политика/ и отстъпките /, със сигурност преди месец щях да взема от БАС вилка / двукоронна нова /, да ама предпочетох да взема вилка на старо, а другия сезон ще си поръчам от веломания и ще си взема от там за да ми излезне по евтино / със поне 200-300лв /.

това е от мен.
/ малее са като се замиля какъв потоп от чудесии ще е сле поста - ма маелеее :crying: /
rujiru

Мнениеот barbarossa » Нед Юли 18, 2004 2:27 pm

па аз колкото пъти да отида там да си купя нещо и те винаги ми праскат 10% отстъпка хехех чудесно е, а сега последния път ми искаха името да ме въведели в някаква база данни с редовни клиенти:D
Аватар
barbarossa

Мнениеот Zozka » Нед Юли 18, 2004 2:37 pm

[quote="rujiru"]

ако не беше тази ценова политика/ и отстъпките /, със сигурност преди месец щях да взема от БАС вилка / двукоронна нова /[/quote]

Ето я и основната причина, поради която не пазарувам от БАС.
Аватар
Zozka

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 3:36 pm

@rujiru & Zozka

За миналите години няма да коментирам... Относно цените сме говорили вече.

Отстъпките... не ти харесва, че получаваш намаление!? и в същото време се оплакваш, че цените са ти високи. Звучи ми абсурдно.

Отстъпките са нещо индивидуално: редовни клиенти, team, голямо количесто закупени продукти и т.н. Това е фирмена политика и досега никой не се е оплаквал, че е получил отстъпка.
Не може цената да е каквато ще получат един малък процент от клиентите защото това е бизнес, а не благотворително дружество.

Благодарение на тази политика МНОГО карачи са останали в този хубав, но за съжаление не евтин спорт.
Аватар
C_Mo

Мнениеот rujiru » Нед Юли 18, 2004 4:40 pm

[quote="xtr"]

@rujiru & Zozka

За миналите години няма да коментирам... Относно цените сме говорили вече.

Отстъпките... не ти харесва, че получаваш намаление!? и в същото време се оплакваш, че цените са ти високи. Звучи ми абсурдно.

Отстъпките са нещо индивидуално: редовни клиенти, team, голямо количесто закупени продукти и т.н. Това е фирмена политика и досега никой не се е оплаквал, че е получил отстъпка.
Не може цената да е каквато ще получат един малък процент от клиентите защото това е бизнес, а не благотворително дружество.

Благодарение на тази политика МНОГО карачи са останали в този хубав, но за съжаление не евтин спорт.
[/quote]

Ми всъщност леко звучи абсурдно
Това което исках да кажа е че предпочитам да отида в магазин които си е обявил цената черно на бяло, въпросната цена е по ниска от тази в БАС и директно решавам да купя от магазина с по ниска цена който в случая не е БАС.
Другия вариянт е да се изтипосам в бас и да си купя по скъпата стока надяваики се на отстъпка.. ? :crazy:

Предпочитам да заложа на по евтината цена знаейки че няма да имам отстъпка отколкото да се надявам на отстъпка, да събирам по дълго време пари и в краина сметка има вариянт да не получа отстъпка от БАС и да си купя нещо по скъпо.
rujiru

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 18, 2004 5:15 pm

@ xtr

Симо, не мога да схвана що се абиш? Ясно е, че пичовете в магазино горе на баиро имат ЯКО трески за делане, но още по-ясно е, че мрънкачите на тема БАС ще намалят мрънкането до разумни граници когато (и ако) напреднат с материала и се видят в състояние да пазаруват свободно откъдето и да било...

Дотогава темите от рода на "АЗ ше им е.а мамата на тия от БАС!", продължаващи с "НЕ, не си прав, щото АЗ ше им пръсна за...ците на тия от Веломания!" и приключващи "АЗ ше ви таковам таковата на всички наред, щото не съм у ред!" ще са неизтриваема по обективни причини част от пейзажа...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Zozka » Нед Юли 18, 2004 5:35 pm

@XTR: Гледай сега, първо да отбележа че по никакъв начин не се опитвам да се заяда с който и да било; второ, за да стане ясно - аз по никакъв начин не критикувам цените в БАС, доста нецеленасочено е да се правят някакви догатки за цените, като общо понятие, просто защото ничие субективно мнение не е в състояние да движи пазара. Та за отстъпките: това, което ти споменаваш е много хубаво, че го има, но проблемът е в това, че заветната цел на БАС е да си продаде стоката за толкова, колкото е готов да даде клиента - в това няма нищо лошо, АМА както много добре знаеш голяма част от народа го знаят това, отиват и викат примерно "абе имам само 30 кинта за тоз Truvativ XR" и в общия случай получават осезаеми отстъпки. Ето го и моят проблем: Мразя да се пазаря ебати, това е магазин - не е битак и следователно взимам продуктът на обявената цена, ха и кво после, неккъв чироз идва и ми вика "ти си тъп, аз го взех това същото за по-малко пари" Еми тъпо - аз съм преебан :baby:, това че броя стотинките е ясно, ясно е и това че съм мизерник, но за мен принципът е много важно нещо...
Аватар
Zozka

Мнениеот rujiru » Нед Юли 18, 2004 6:06 pm

[quote="TOYAGA"]

@ xtr

Симо, не мога да схвана що се абиш? Ясно е, че пичовете в магазино горе на баиро имат ЯКО трески за делане, но още по-ясно е, че мрънкачите на тема БАС ще намалят мрънкането до разумни граници когато (и ако) напреднат с материала и се видят в състояние да пазаруват свободно откъдето и да било...

Дотогава темите от рода на "АЗ ше им е.а мамата на тия от БАС!", продължаващи с "НЕ, не си прав, щото АЗ ше им пръсна за...ците на тия от Веломания!" и приключващи "АЗ ше ви таковам таковата на всички наред, щото не съм у ред!" ще са неизтриваема по обективни причини част от пейзажа...
[/quote]

Ъ :crazy:
rujiru

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 18, 2004 6:11 pm

Ъхъ:xx(:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bestbg » Нед Юли 18, 2004 7:18 pm

РАМ ФР е конкурент на Ф5 и е по-добра защото задницата прави повече ход.. , но ще си взимам сигурно Ф5 със БОСС
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Lubo » Нед Юли 18, 2004 9:13 pm

xtr не че няма логика в думите ти за ценовата политика на БАС, но все пак ние тук не семе араби и повечето хора не са свикнали да се пазарят. И съм сигурен че БАС е загубил доста клиенти с това, че отстъпките са в зависимост от това дали се харесаш на някого (изключвам редовните клииенти). 100% МРЪНКАЩИТЕ не са от тези разполагащи с неограничен (голям) финансов ресурс ТОЯГА, но за СЪЖАЛЕНИЕ хората с такива възможности не са много .... дано да стават все повече и повече и на никой да не му пука за надценката в БАС..... каква ТЪПОТИЯ ........ всеки НОРМАЛЕН човек си прави сметката (бил той и милионер) ... друг е въпроса, че няма хора предлагащи конкурентна стока.
ЛИЧНО МНЕНИЕ
П.П. аз също пазарувам от БАС понякога, но не и когато мога да си намеря нужното ми нещо в друг магазин..... стига съм писал...
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 18, 2004 10:13 pm

[quote="TOYAGA"]

@ xtr
Симо, не мога да схвана що се абиш? <cut>[/quote]

Цял ден на работа в тоя отпускарски сезон... все с нещо трябва да убивам времето...
Аватар
C_Mo

Мнениеот bikerider » Пон Юли 19, 2004 10:39 am

@xtr:
не коментирам политиката на БАС, само да допълня с един пресен пример за продавачите:

къса ми се болт на ротора. отивам в БАС, които са официален представител на Hayes, казвам на лицето в сервиза (нарочно не споменавам имена) "искам два болта за ротор за Hayes" и какво мислиш чувам?

"Ами под бройка са ми, имам само 10. Иди в магазин за винтове и си купи обикновени болтове."

не че ми е болка за умиране да си намеря болтове за ротор (половин час по-късно вече бях намерил), мисълта ми е че го чувам от официален представител и вносител на Hayes. Не критикувам никого, само ти го давам като пример, защото отношението на продавачите е наистина безобразно. Поне да ме бяха излъгали, че в момента няма болтове за ротор...

anyway.. опитвам се да те накарам да погледнеш от другата страна. мисля, че е по-важно как изглеждате в очите на купувачите, а не как са нещата ВСЪЩНОСТ, но вие си знаете по-добре.

мисълта ми е, че все пак балъците в тая страна са краен брой...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Windstream » Пон Юли 19, 2004 12:50 pm

[quote="Majnata"]

A be to moeto mnenie niama znachenie.
[/quote]

Мда, наистина няма - щото и самото ти мнение вече го няма :finger::asshole:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот MOD » Пон Юли 19, 2004 2:07 pm

Пост на Majnata - ИЗТРИТ
Пост на Majnata - ИЗТРИТ
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот MOD » Пон Юли 19, 2004 7:02 pm

:offtopic:

@xtr -
Какво е положението с наколенките на 661 ? Има ли ги в наличност ? Питам за 661 Race модела, размер L , на цена 79 лв ?

:offtopic:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 19, 2004 7:35 pm

@ xtr

след като лично MODератора почна с офтопиците от подобен род, да питам и аз - кво става с патъчките ми?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юли 19, 2004 8:05 pm

@xtr гледам,че другите нахалстват,та и аз да не съм далеч от кьопа-конкретно питам за 661 щлемовете и Race Lite наколенките?Кога ще ги имате в наличност и ако може когато това стане да ни уведомиш направо във форума ако можеш?Много плииииизззз.:I
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Victor » Пон Юли 19, 2004 8:55 pm

Сега ще ви разкажа моята история:Всичко започна в един прекрасен ден в които моя милост реши(с право)да се отьрве от стария Cross Champion и да се здобие с RAM HT 1 .Отивам аз пьрво за да питам дали имат и дали мога да го видя те:'ами в момента мямаме вилки ще трябва да почакаш още седмица' и аз 'ОК пичове' чаках 2 седмици и вилките доидоха отивам с човека с парите (баща ми) и им казвам точно какво искам - тук трябва да отбележа че отношението на човека продаващ ни колелото беше безупречно ! НО давам аз капаро и те ми казват 'ще ти звьннем' и така направиха - 30 мин след като излиязохме от магазина платили капаро да ми кжат че нямат рамки - от 3 дена чакам рамка още не сьм я дочакал....С този пост целя да кажа че не са се дьржали никога грубо с мен но просто ги чакам да ми зглобят колело от каталога им за 2004 ОТ ВЕЧЕ 3 СЕДМИЦИ!!!
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Следваща

Назад към Архив