[quote="Admin"]
@Majnata
1. Ти си първият човек, на когото този маршрут не се е харесал. И други са слизали на опасните места, карали са по-бавно, виждал им се е труден, но досега не пазнавах човек, който в края на карането да е останал недоволен от този НЕВЕРОЯТЕН маршрут.
E pri podobni otzivi na moiat posting ne se uchudvam che nikoj ne se oplakal - to napravo shte go opluete kato cheli tva vi e rabotata.
2. Покажи ми къде съм написал, че маршрутът е за новаци?
Като всеки маршрут, и този си има особености. Може би се чудите например откъде съм измислил при "техничност" цели две точки, след като по принцип трябва да е само една. Така де, маршрутът или е нормален, или е труден. Но не и този. Проблемът е в това, че макар пътеките да са доста технични, има само няколко участъка от тях, които наистина заслужават черна точка, и тези участъци са съвсем кратки.
Не върви да "очерням" целия маршрут заради тях, та някой да си каже "А-а, тука ще е трудно, я да ходя другаде!". Няма такова нещо - маршрутът не е труден, а е много приятен.
Posledno truden li e LESEN lie CHEREN ILI OCHERNEN LI ili kakvo?
Ili sega shte izleze che za teb e lesen a pyk za drugite ne e????
A i shto izobshto si go pisal tva?
A i nikade ne sym pisal che si pisal che e za novaci ako e taka to opredelo sym gledal drug nekakyv marshrut - kakto i da e az si kazah mnenieto
CHE NE E ZA NOVACI.
3. "Изходна точка: ПЛОЩАДА на с.Железница, ПОСЛЕДНАТА спирка на автобус №98" - какво по-ясно от това?!
Dobre be MNOGO E IASNO AKO SI SE KACHVAL KATO KASHKAVAL TURIST NA REJSA.
TI KASHKAVAL TURIST LI SI? - ne se obizhdaj plz - az si mislia che si chovek kojto vyrti pedalite na svoia bike.

Понякога и малко питане трябва, когато не знаеш къде е последната спирка или площада.
E pitane da to za takiva neshta ako pitam egati. ??
4. Не съм картограф, че да чертая наново карти

Тези, които са налични в момента, са крайно неточни.
NApylno tochni sa sega ako te myrzi da vzemesh i da drasnesh po niakolko tochki vyrhu patekite sie e drug problem - az doesega ne sym naemril nishto netochno - s izkluchenie razbira se na tova kaeto kazaah predi de ama za ulicite tva e prosto razbiraemo. - te se meniat ot novozaselnicite.
5. Ти откъде знаеш как е по другите държави? Защото аз знам нещичко и ще ти подскажа: моите маршрути като начин на представяне са комбинация от това, което съм видял в немското списание Bike и едно португалско списание. А виждал ли си как са описани маршрути за off-road с джипове? Отвори сп. Off-road BG и ще видиш, че са почти по същия начин. Това да ти говори нещо?
A be ot kade znam - az ne sym pital hora kak da stigna che da ti dam infoto li ??
a be tva za drugite durzhavi ne e vazhno tuka ima samo hora koito se zaiazhdat i ne gradiat nishto - a az izkah da dam prinos da stanat neshtata po dobri ama maj sam se izlygal - to tva v bg go niama.
6. Не ми се подхваща пак темата за стиловете, но ако поровиш в Общия форум, ще намериш една дълга и интересна тема, която сигурно ще ти е полезна
E ne nishto nema da kazha. Veche sym pisal kakvo mislai t horata napravili bikes OT LUBIMITE VI DRAG.
7. Бъди спокоен, когато ми се върти нагоре, въртя. А когато ми се кара надолу, си карам и минавам през шумата без много спирачки (въпреки че моите държат, бре да му се не види!), скачам си от камъчетата по 10см високи, минавам през некои други камъчето, стърчащи по 20см, успявам да се пързулна по гладката скала и почти като по чудо стигам до Дяволския мост. Тц-тц-тц, тия на запад не знаят къде да снимат филми за фрийрайд и това е!
[/quote]
Izkashe mi se da ti daj edna snimka da te vidai kak shte minesh ot tam ama karaj sega ne shta da sporia.