от Windstream » Пон Юли 19, 2004 2:07 pm
lechuga, не знам за теб, но аз лично се обиждам когато някой се изцепи "всички в БГ-то сте тъпи" (макар че технически погледнато аз не съм в България). Още повече се вбесявам от факта че това изказване идва от някакъв полуграмотен нахал, който на всичкото отгоре заради некадърността си се е претрепал не къде да е а точно в "БГ-то". Може и да е дървен философ, мен това не ме бърка - това което ме бърка е безкрайната му арогантност с която се нахвърля на хора които ОЧЕВАДНО са по-осведомени от него по дискутираните въпроси. По този начин той директно нарушава някои от правилата за ползване на форумите (които всъщност съм убеден че дори не е и погледнал), и създава дискомфортна (нали обича чуждиците) обстановка за другите посетители. Плюс това не е като да не съм му дал възможност да се защити, той съвсем съзнателно се е направил че не е видял предупрежденията ми, даже след трите обещани му поста пак на два пъти пуска цитат на един от постовете на Админ без да пише нищо отдолу - не знам каква е била идеята му (ако е имало такава де), не ме и инетересува. Накратко: въпросната личност Майната (която дори не е и Пловдив) за кратко време успя да обиди доста членове на MTB-BG, съответно аз смятам да го гоня до дупка, докато не видя някъде извинение за всичките простотии дето ги е изръсил досега.
Всъщност, Майна, може и да не те трия, но само ако в поста ти има обида към мен или колегите модератори (така е според правилника). Така че ако ти се иска спокойно може да си ме напсуваш, ще ти се размине, само че всичко останало в поста ти което НЕ е нападка към нас ще бъде заличено. Дерзай!
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw!