Грешно много грешно

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Windstream » Пон Юли 19, 2004 1:15 pm

lechuga, не е за латиницата, разгледай и другите теми.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот lechuga » Пон Юли 19, 2004 1:38 pm

Абе разгледал съм ги и просто момчето явно е дървен философ. Не вярвам на някой да му пречи, просто много се разпалват страстите и ...
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот Windstream » Пон Юли 19, 2004 2:07 pm

lechuga, не знам за теб, но аз лично се обиждам когато някой се изцепи "всички в БГ-то сте тъпи" (макар че технически погледнато аз не съм в България). Още повече се вбесявам от факта че това изказване идва от някакъв полуграмотен нахал, който на всичкото отгоре заради некадърността си се е претрепал не къде да е а точно в "БГ-то". Може и да е дървен философ, мен това не ме бърка - това което ме бърка е безкрайната му арогантност с която се нахвърля на хора които ОЧЕВАДНО са по-осведомени от него по дискутираните въпроси. По този начин той директно нарушава някои от правилата за ползване на форумите (които всъщност съм убеден че дори не е и погледнал), и създава дискомфортна (нали обича чуждиците) обстановка за другите посетители. Плюс това не е като да не съм му дал възможност да се защити, той съвсем съзнателно се е направил че не е видял предупрежденията ми, даже след трите обещани му поста пак на два пъти пуска цитат на един от постовете на Админ без да пише нищо отдолу - не знам каква е била идеята му (ако е имало такава де), не ме и инетересува. Накратко: въпросната личност Майната (която дори не е и Пловдив) за кратко време успя да обиди доста членове на MTB-BG, съответно аз смятам да го гоня до дупка, докато не видя някъде извинение за всичките простотии дето ги е изръсил досега.

Всъщност, Майна, може и да не те трия, но само ако в поста ти има обида към мен или колегите модератори (така е според правилника). Така че ако ти се иска спокойно може да си ме напсуваш, ще ти се размине, само че всичко останало в поста ти което НЕ е нападка към нас ще бъде заличено. Дерзай!
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот lechuga » Пон Юли 19, 2004 2:23 pm

Абе ти си модератор и ти предценяваш тези неща.Аз просто изказвам мнение. Аз много отдавна съм се ограничил в писането по всякакви форуми, защото винаги се намира някой, който да те напсува, да ти каже колко си некомпетентен и т.н. само защото му се пишат глупости и няма никакво уважение към другите чатещи. Затова и такива изказвания като това което ти спомена не ми правят впечатление, но пък ти си модератор и ти трябва да контролираш нещата, така че прави каквото сметнеш за добре. Иначе много ви се кефя, защото от тук набавям винаги доста компетентна информация и се надявам да продължавате в този дух:)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот MOD » Пон Юли 19, 2004 2:40 pm

Пост на Majnata - ИЗТРИТ
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот MOD » Пон Юли 19, 2004 2:44 pm

[quote]
A be shto ne prochetesh kakvo sym napisal az za pisaneto na cyr a?
A i shto az da se mycha sled kato svichki OCHEVADNO SA GO PROCHELI emi muchete se be kvo nali sym bylgarin shto da mislia za drugite se pitam - to ako sledvah tazi logika eeheeee niamashe da ia ima tazi tema.
[/quote]

@Majnata - съветвам те да си ревизираш отношението към хората, които пишат във форума

MOD

Мнениеот Arkaim » Пон Юли 19, 2004 4:44 pm

The end.
:)
Arkaim ot moreto
Arkaim

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Пон Юли 19, 2004 4:59 pm

@Майната:
[size=167][b]ПИШИ НА КИРИЛИЦА, "[color=red]БЪЛГАРИНО[/color]"[/b][/size]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот tuba » Пон Юли 19, 2004 5:32 pm

Никога не съм вярвал че ще го кажа
ама с тези дълги излияния и заплетени мисля
направо ме заболя главата то и на латиница става
ама да е два реда а не полувин страница.
Та понеже веднъж казах на мрънкащите за кирилица
че са дърти заядливци с риск да попадна и аз в
тази група:
ПИШИ НА КИРИЛИЦА МОЛЯ ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА
tuba

Мнениеот MOD » Пон Юли 19, 2004 6:54 pm

Пост на Majnata - ИЗТРИТ

MOD

Мнениеот Cveti » Пон Юли 19, 2004 8:02 pm

[quote="MOD"]

Пост на Majnata - ИЗТРИТ
[/quote]

:D:PЕй,ама инат човек е това майната!...[b]и [/b]упорит!Той си пише на латиница и хич не го бърка,че модераторите трият.Те си трият,той си пише...не се впечатлява хич,пък и време явно има достатъчно,а и не го е грижа дали някой чете.:rofl:
Ма нека и модераторите се видят малко в работа,да усетят тръпката на преследването,че напоследък се бяха запуснали,никакъв адреналин,никакава тръпка!:evil:
:roll2::roll2::roll2:
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юли 19, 2004 10:14 pm

Аааааа,тоя майна направо ма кефи,ша му звънна:finger::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2::rofl:
Егати упоритото пАрче!За толкова време и за толкова изтрити постове и магаре би се сетило,че така нема да стане.
Абе майна,пиши на кирилица за да нет и барат постовете,ако въобще имаш нещо смислено да кажеш повече.

Цитирам bikerider-"[b][color=black][size=167]ПИШИ НА КИРИЛИЦА, "[color=red]БЪЛГАРИНО[/color]"[/b][/color][/size]
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Предишна

Назад към Архив