Isidor написа:За другото - не те разбирам особено какво имаш предвид.....
Ще си дойде с времето... Или пък не

Isidor написа:За другото - не те разбирам особено какво имаш предвид.....
PtD написа:Isidor написа:Може би защото:
1-во съм силно влюбен и привързан към нея и ме е страх да не я загубя
Един от сигурните начини да я загубиш е да почнеш да й отнемаш от личното пространство. Помисли от друг ъгъл: тя никога няма да е твоя. Но можете да бъдете заедно. Ако разбереш разликата, ще видиш, че раздялата не е кой знае какво, а също и че може да не сте заедно и въпреки това да сте приятели.
В този смисъл изневярата също не е кой знае какво...
PtD написа:Хайде да си вярваме, че ако не си вярваме ще вземем да се дебнем, а ако вземем се дебнем, ще вземем да се хванем!
NovemberCharlie написа:умна жена
NovemberCharlie написа:За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.
Editor написа:NovemberCharlie написа:умна жена
![]()
bi написа:Editor написа:NovemberCharlie написа:умна жена
![]()
@Editor Някой ден ще си навлечеш нечии гняв.
Ако съдим по мненията ти във форума, нивото на интелигентност на момичетата във форума (като изключим мен) е по- високо от твоето.
![]()
Това го възприемай като лично мое мнение.
Antares написа:bi, не подценявай пубертета
А мнението за крайността... ако е било адресирано към мен - да, краен съм. Но именно търсейки и опознавайки крайностите - все повече се доближавам до златната среда.
bi написа:Ако съдим по мненията ти във форума, нивото на интелигентност на момичетата във форума е по- високо от твоето
NovemberCharlie написа:За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.
Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.Alpina написа:NovemberCharlie написа:За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.
![]()
Когато има любов, ебането е неизбежно
NovemberCharlie написа:... но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност...
NovemberCharlie написа:Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.
Компютрите не стигат ли?PtD написа:NovemberCharlie написа:Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.
E, поне едно нещо трябва да ни отличава от животните
Какво ли би казала, ако почнеш да оглеждаш всяко мъжко, независимо от броя на краката му?Alpina написа:Вчера казах на приятелката, че е много ревнива, че буквално от вдяко женско на два крака ме ревнива, а тя "А ти и куче в ролкя да видиш, ще го огледаш"![]()
Та си помислих тогава, да използвам сентенцията на NovemberCharlie, но прецених, че само ще влоши нещата
Но все пак се замислих наистина, не е ли вярна
Alpina написа:Та си помислих тогава, да използвам сентенцията на NovemberCharlie, но прецених, че само ще влоши нещата
Но все пак се замислих наистина, не е ли вярна
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта