Кръшкате ли?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Изневерявате ли на половинката си?

да
24
29%
не
49
58%
все искам да кръшна, но не ми връзват други
11
13%

Общо гласове : 84

Мнениеот PtD » Пон Авг 06, 2007 8:31 pm

Isidor написа:За другото - не те разбирам особено какво имаш предвид.....

Ще си дойде с времето... Или пък не ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Editor » Пон Авг 06, 2007 8:45 pm

НИКОГА ! ! !
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Teodor40 » Пон Авг 06, 2007 10:04 pm

PtD написа:
Isidor написа:Може би защото:
1-во съм силно влюбен и привързан към нея и ме е страх да не я загубя

Един от сигурните начини да я загубиш е да почнеш да й отнемаш от личното пространство. Помисли от друг ъгъл: тя никога няма да е твоя. Но можете да бъдете заедно. Ако разбереш разликата, ще видиш, че раздялата не е кой знае какво, а също и че може да не сте заедно и въпреки това да сте приятели.

В този смисъл изневярата също не е кой знае какво... :peace:

:bowdown: :agree:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Alpina » Вто Авг 07, 2007 7:33 am

Никога не казвайте никога.
Аз преди 2 седмици го направих и то не едноктарно, почти през цялата седмица. Сега ми е супер тежко заради постъпката ми, но и не съжелявам.
Положението ми е такова. Имах връзка 2 години и нещо, после поради дадени обстоятелства се разделихме, не можеше да сме заедно и това беше. Така почти година вече, обаче мойте чувства не се бяха променили през това време, та реших, че местейки се в друг град, работейки от 7:00 до 21:00 ще ми е по-добре.
Хубаво, ама тука се появи едно девойче, което ме омагьоса преди 3 месеца, всичко си беше наред си мисля аз (така де много мисля, ама винаги грешно). Та си карах по този начин - през делничните дни съм на работа в друг град, даже се прибирам само за неделя понякога, както и да е. Буквално не ми остана време да мисля за другата, макар всеки път когато се сещах, да ми се обръщаше корема, но наистина ми беше по-добре от преди.
Дойде обаче момент малко да си почина. Прибрах си се в София за седмица и нещо, обаче нещо нямаше възможност да се чувам с девойката, някакво криво ми беше... Излезнахме на кафе уж приятелски с предишната ми приятелка, обаче не приключи по план, а може би точно по план си приключи - не знам.
Та така. Типичната история не се бяхме чували няколко дена и изневерих, на следващия ден, обаче ми се обади :V: Но това не ми попречи на следващата вечер да отида пак при бившата ми приятелка... Така няколко дни, през които ми беше наистина хубаво, в същото време ужасно тежко, особено защото идваше понеделника, когато отново щях да замина. Та положението се промени, всъщност не знам, но май предишните пречки да не сме заедно ги няма, обаче аз вече имам друг живот, не мога да се откажа от задълженията ми в работата, защото много хора зависят от мен, така че вече има друга - аз не мога да се прибера в София и да бъда истински щастлив.
Но идва момента, че тука имам и друга връзка и постъпката ми ми тежи ужасно. Бахти животното съм, спрямо и двете. Нямам силата да прекъсна тукашната, защото не исакм да съм сам, а и все пак я харесвам, макар от 2 седмици да не съм сигурен. Поне преди това я харесвах много. Уф. Няма такова положение.

Да може да си истински щастлив с някого, който искаш силно, имаш чувства към него от 3 години, но обстоятелствата са такива, че не може да сте заедно. Или поне 5 дни в седмицата.
В същото време да имам друга връзка, от която дефакто почти не мога да се оплача, но не е това, което искам. Т.е. на този етап ми е напълно достатъчна, оф звучи все едно само я използвам, а не е така.

Всъщност връзките не са ли това - задоволяване на потребностите си, чрез другия. Един вид чиста симбиоза. Най-доволен, когато са покрити най-много твой потребности, а тя е по силна, ако е и обратното, покриваш най-много от потребмостите на другия.
В такъв случай какво се получава.
Има ли любов, или това е чувството, когато си намерил човека, задоволяващ те по най-много показатели :dunno:

Оф не искам да ви казвам какви мисли ми се въртят в главата, защото сам не мога да се понясям, а представям си как би изглеждало от страни.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Вто Авг 07, 2007 9:56 am

Мда, кофти ситуацийка, разбирам те напълно :agree: Животът е шарен, нелинеен и квантов. Все някак ще се развие историята, важното е да не се вълнуваш и да не пресмяташ кое как. И да не насилваш събитията :peace:
Аватар
PtD

Мнениеот LamqtaSpaska » Вто Авг 07, 2007 10:13 am

случвало ми се е 2 пъти и не съжалявам...
има известни угризения след това, но какво пък

и мойта ситуация беше подобна на alpina
обичах едната, но бях с друга, отддаде ми се възможност и спах с момичето което обичах и така.....
LamqtaSpaska

Рейтинг: 1231

Мнениеот V8 » Вто Авг 07, 2007 11:38 am

PtD написа:Хайде да си вярваме, че ако не си вярваме ще вземем да се дебнем, а ако вземем се дебнем, ще вземем да се хванем!

Lmfao, още от заглавието на темата се сетих за тоя ти лаф :rofl:
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот MAN6 » Вто Авг 07, 2007 11:44 am

много яСноо
хахах :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Antares » Вто Авг 14, 2007 5:48 pm

Гласувах с "да", защото съм го правил, макар и да не се гордея с постъпката си.

Принципно, ако съм с някоя - това значи, че съм намерил наистина човек, когото обичам и той (да де, тя) ме задоволява физически и емоционално. Това за мен значи, че не се нуждая от друга. Ако почувствам необходимост от друга - това значи, че връзката е обречена... какъвто и беше случая при единствената ми досегашна изневяра.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Editor » Вто Авг 14, 2007 6:37 pm

прекелено си краен :popcorn:
Аватар
Editor

Мнениеот Nymphetamine » Вто Авг 14, 2007 7:47 pm

Напротив. Никога не съм имал желанието за изневярва, когато съм чувствал връзката пълноценна и обратното - когато виждам, че нищо повече няма да се получи, все по-често си ми 'аресва тази и онази, докато съм с конкретното момиче. А когато ми се случи да изневеря... гузно ми беше, чувството първите няколко дни е много гадно. Но така или иначе след седмица се разделихме... и пак ми беше мъчно за нея, защото я обичах все пак.
Но пък случката като твойта, Alpinа, не ми се налагало да преживявам в чисто физически план, по-скоро в емоционален. Но повярвай, напълно те разбирам какво чувстваш и към двете... поне предполагам какво е при твойта ситуация. Хехе, може да напишеш един-два реда в темата за душевни излияния, форумния shrink няма да подмине случая ти. :) :beer: Напълно подкрепям съвета на PtD - не насилвай и не премислял планове за по-нататъшното развитие на сценария. Квото е писано, ше стане, ти прави квото ти е на сърце. :D :agree:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Авг 14, 2007 8:57 pm

За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Editor » Вто Авг 14, 2007 9:05 pm

NovemberCharlie написа:умна жена

:bowdown: :bowdown:
Аватар
Editor

Мнениеот Nymphetamine » Вто Авг 14, 2007 9:32 pm

NovemberCharlie написа:За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.

Е, и това е верно, но пък чукането, само по себе си, можеш и с настоящата да си го практикуваш, без да изменяш на чувства, дори рутината във по-дългата връзка... Поне аз, за сега, така разбирам нешата.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот bi » Вто Авг 14, 2007 9:35 pm

Editor написа:

@Editor Някой ден ще си навлечеш нечии гняв.
Ако съдим по мненията ти във форума, нивото на интелигентност на момичетата във форума (като изключим мен :boggled: ) е по- високо от твоето. :dunno:
Това го възприемай като лично мое мнение. :D
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот Antares » Вто Авг 14, 2007 9:57 pm

bi, не подценявай пубертета :)
А мнението за крайността... ако е било адресирано към мен - да, краен съм. Но именно търсейки и опознавайки крайностите - все повече се доближавам до златната среда.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот lostrider@ » Вто Авг 14, 2007 10:05 pm

Твърдо не!..Но и не се заричам, че някога няма да ми се случи...

Наскоро приключих връзка, която трая година и половина... без един ден..егати късмета..Все тая.. Причините за прекратяването на връзката бяха по- скоро принципни или по- точно: различия в характерите. Но на въпроса, дали съм кръшкал??? Имал съм възможности, но сърцето не ми е давало..Независимо, че връзката не беше пълноценна. Нямам намерение да ви занимавам с това, сега. Просто нямах сили за подобно предателство, независимо от чувствата ми към момичето.
Аватар
lostrider@

Мнениеот Editor » Вто Авг 14, 2007 10:06 pm

bi написа:
Editor написа:

@Editor Някой ден ще си навлечеш нечии гняв.
Ако съдим по мненията ти във форума, нивото на интелигентност на момичетата във форума (като изключим мен :boggled: ) е по- високо от твоето. :dunno:
Това го възприемай като лично мое мнение. :D

А ...май не ти е минало през акъла че се шегувам...?Мислиш ли че като съм писал този пост не съм предвидил че и момичета посещават този форум ?
Antares написа:bi, не подценявай пубертета :)
А мнението за крайността... ако е било адресирано към мен - да, краен съм. Но именно търсейки и опознавайки крайностите - все повече се доближавам до златната среда.

Много задълбочаваш....под краен си имах предвит ,че по-горното ти мнение звучеше така

@RAM-FR (DH) ...каза той и се върна в кръчмата...
Аватар
Editor

Мнениеот PtD » Вто Авг 14, 2007 10:18 pm

bi написа:Ако съдим по мненията ти във форума, нивото на интелигентност на момичетата във форума е по- високо от твоето

Е, в това няма да има нищо чудно, в крайна сметка на 1500 потребителя има 10-тина момичета.
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Сря Авг 15, 2007 11:28 am

NovemberCharlie написа:За един мъж е пагубно да смесва любовта със секса. Дето се вика "то му се причукало, той си мисли, че му се приженило". Всяка умна жена го знае.

:nono:
Когато има любов, ебането е неизбежно ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Авг 15, 2007 11:37 am

Alpina написа:

:nono:
Когато има любов, ебането е неизбежно ;)
Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alpina » Сря Авг 15, 2007 11:42 am

Интересно твърдение :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот marshall__ » Сря Авг 15, 2007 11:51 am

NovemberCharlie написа:... но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност...

... Изображение
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот PtD » Сря Авг 15, 2007 10:17 pm

NovemberCharlie написа:Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.

E, поне едно нещо трябва да ни отличава от животните :D
Аватар
PtD

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Авг 16, 2007 9:08 am

PtD написа:
NovemberCharlie написа:Естествено, но ограничаването физически върху един субект води до противоречие с мъжката същност.

E, поне едно нещо трябва да ни отличава от животните :D
Компютрите не стигат ли? :D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 10:00 am

Вчера казах на приятелката, че е много ревнива, че буквално от вдяко женско на два крака ме ревнива, а тя "А ти и куче в ролкя да видиш, ще го огледаш" :bigeyes:

Та си помислих тогава, да използвам сентенцията на NovemberCharlie, но прецених, че само ще влоши нещата :D
Но все пак се замислих наистина, не е ли вярна :dunno:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Авг 16, 2007 12:32 pm

Alpina написа:Вчера казах на приятелката, че е много ревнива, че буквално от вдяко женско на два крака ме ревнива, а тя "А ти и куче в ролкя да видиш, ще го огледаш" :bigeyes:

Та си помислих тогава, да използвам сентенцията на NovemberCharlie, но прецених, че само ще влоши нещата :D
Какво ли би казала, ако почнеш да оглеждаш всяко мъжко, независимо от броя на краката му? :)
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 12:55 pm

То аз това я питах, "Е по мъжко ли да се задлеждам" :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Авг 16, 2007 1:49 pm

Alpina написа:Та си помислих тогава, да използвам сентенцията на NovemberCharlie, но прецених, че само ще влоши нещата :D

Ми не е вярна, защото е обобщение ;)
Зависи от приоритетите и личната философия на човека...

а самото понятие "кръшкане" носи някакъв смисъл на задължителност и вина ако не се спазва тая задължителност, та в тоя смисъл понятието е малко остаряло... да не казвам по-тежки думи. Биха могли да кръшкат само моралистите, другите нямат такова понятие.

@PtD: а защо да трябва? ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Авг 16, 2007 2:06 pm

Генетиката и морала са сложна комбинация. Между другото аз също не кръшкам (за сега) :D . Не защото не искам (генетика) или защото нямам възможност, а защото ще нараня човек, когото не искам да наранявам (морал). Въпреки, че имам официално позволение да го правя (умна жена). ;)

EDIT: "Проблемът" е по-скоро в жените - те по-често свързват секса задължително с любов. По тази причина смятат, че и при мъжете е така, а то не е. Освен това, трябва да се внимана и как жената, с която кръшкате възприема сексуалният ви контакт. Защото може наистина да си навлечете енприятности.
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла