Подкрепяте или не Максим Стависки

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 12:43 pm

Не уважаеми, проблема не е в наличието на санкциите, а в прилагането им.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот agent_Jekov » Вто Авг 07, 2007 12:52 pm

bikerider написа:Не уважаеми, проблема не е в наличието на санкциите, а в прилагането им.
:agree: И какво правим оттук нататък?Освен да си чешем езиците/пръстите нещо ще променим ли?За мен темата е изчерпана.Чакаме следващия инцидент. :puke:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот nikitoMTB » Вто Авг 07, 2007 12:56 pm

agent_Jekov написа:
bikerider написа:Не уважаеми, проблема не е в наличието на санкциите, а в прилагането им.
:agree: И какво правим оттук нататък?Освен да си чешем езиците/пръстите нещо ще променим ли?За мен темата е изчерпана.Чакаме следващия инцидент. :puke:

:agree: :)
Аватар
nikitoMTB

Рейтинг: 1804

Мнениеот airborneone » Вто Авг 07, 2007 1:08 pm

Жеков и Никито,
В случай че не сте забелязале една от страните с най-добър стандарт на живот - Франция, общественото мнение има голямо значение. Затова не предлагайте да сме овци, ами нещо такова като стане да се предприемат съответните действия. С блеене нищо не е постигнато.
И не няма да чакам следващия инцидент и да смятам ако видя познат който тръгне да кара пил да му счупя главата преди да му позволя да убие дете на пътя.

НЕ БЪДИ ОВЦА, ДЕЙСТВАЙ!!!

едит:
Я мнение 1200...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 1:17 pm

@Jekov: днес на Цариградско един кретен най-безцеремонно ме засече, идвайки от дясната лента, докато аз се движех в средната лента. Кретена очевадно беше пиян на мотика, защото караше на зиг-заг. Намери се един свестен човек пред мен в лявата лента и реагира все едно ми прочете мислите - след като не го пуснах лайното да ме засече, той наби спирачки и ептен го затвори, след което двамата дружно го изтикахме лайнара където му е мястото. Шапка свалям на такива хора, идеше ми да го разцелувам.

За жалост обаче ти имаш право за едно - онова момче няма да се върне, колкото и да приказваме. Но по-добре ли е да мълчим и да броим? Пилците се броят наесен... ако имаше кола и я караше, щеше да ме разбереш.

airborneone написа:НЕ БЪДИ ОВЦА, ДЕЙСТВАЙ!!!

:agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот RAINman » Вто Авг 07, 2007 1:24 pm

Да всъщност въпроса е какво можем да направим, като сме толкова "малки". Ами това е един форум, всеки от вас влиза в други предполагам и съм почти сигурен. Ако всеки разпространи идея,протест или нещо такова се събира цялата интернет общност. Всъщност това никак не е малко тъй като това са младите и сигурно поне 20% ако не и повече от водачите в България. Ами ако тази една пета не прави такива инциденти мисля че ще имаме значително подобрение в показателите, а може и тази една пета да приобщи още една пета и т.н. Кое да ни обедини обаче е сложен въпрос. Аз лично смятам да намеря тия дни плаката с черепа стигни жив и да го залепя в подписа си на всички форуми. Предлагайте нещо ако има идеи...
Аватар
RAINman

Рейтинг: 1215

Мнениеот lanzz » Вто Авг 07, 2007 1:24 pm

did написа:Трябва тук да стане като в Словения. Не може да има минимална допустима концентрация. Щом е над 0.00 нямаш място зад волана! Всичко друго на българска почва се изражда във врата в закона.

какъв е смисъла да се променя границата, когато и съществуващата не се прилага? другаде са проблемите тука.
Аватар
lanzz

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 1:39 pm

Изображение
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки направи изявление по повод катастрофата в неделя край река Ропотамо:

"Не намирам думи, с които да изразя начина, по който се чувствам. Силно разстроен съм и шокиран от случилото се. Изпитвам най-дълбоко и искрено съчувствие към семействата на пострадалите.

Единственото, за което се моля и което правя сега, е да помагам с каквото мога за спасяването на Мануела и за възстановяването на Валентин и Йоана.

Ах тез сълзи крокодилски... горкото разстроено кънкьорче... да се просълзи човек направо... и се моли, миличкия... да забравим за него. Как ли пък не!
Последна промяна bikerider на Вто Авг 07, 2007 1:40 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Вто Авг 07, 2007 1:39 pm

@bikerider
Да, по Цариградско доста идиоти има.Не веднъж съм ги виждал.Както го описваш май сте му дали да се разбере на онзи. :lol:

@airborneone
Казваш да действаме, но не казваш как.Освен да спреш някой познат не виждам какво можеш да направиш.Да дебнеш нощем извън клубовете, кръчмите и тн. кой излиза пиян и се качва в кола ли?Да, забелязал съм, че във Франция, Гърция и доста други страни общественото мнение е от значение.Там наистина не са овци, но не може да се сравнява с България.Там за да ги чуят, излизат, правят зулуми по улиците и се замерят с полицаите.И което по интересно-има ефект.Тук обаче мисля, че случаят не е такъв и не може да се прави такова сравнение.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Crimson » Вто Авг 07, 2007 1:53 pm

bikerider написа:"Не намирам думи, с които да изразя начина, по който се чувствам. Силно разстроен съм и шокиран от случилото се. Изпитвам най-дълбоко и искрено съчувствие към семействата на пострадалите.

Единственото, за което се моля и което правя сега, е да помагам с каквото мога за спасяването на Мануела и за възстановяването на Валентин и Йоана. [/size]

Ах тез сълзи крокодилски... горкото разстроено кънкьорче... да се просълзи човек направо... и се моли, миличкия... да забравим за него. Как ли пък не!

Ха, звучи като все едно е бил страничен наблюдател на инцидента. Вах ти пича разбиишшшш ли :bowdown: Да го ..................... и всички 90% от шофьорите, които щъкат по пътищата.
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Вто Авг 07, 2007 2:37 pm

lanzz написа:
did написа:Трябва тук да стане като в Словения. Не може да има минимална допустима концентрация. Щом е над 0.00 нямаш място зад волана! Всичко друго на българска почва се изражда във врата в закона.

какъв е смисъла да се променя границата, когато и съществуващата не се прилага? другаде са проблемите тука.

има смисъл!

наличието на ненулева долна граница предполага, че след като си пил, ще си в състояние да прецениш дали си под или над границата, което е АБСУРД! освен това много по-лесно е за контрол дали има или няма, отколкото дали е под нещо си или над нещо си.

наличието на долна граница, под която е позволено, стимулира мисленето "от една бира нищо ми няма", което лесно води и до две бири и така нататък...

има и още много аргументи, повечето от които се основават на особености на влиянието на алкохола и други психологически фактори.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 2:45 pm

@did: подкрепям тази теза, съгласен съм с нея, но това не променя факта, че липсата на enforcement е първостепенния проблем.
Аватар
bikerider

Мнениеот airborneone » Вто Авг 07, 2007 2:49 pm

agent_Jekov написа:

@airborneone
Казваш да действаме, но не казваш как.Освен да спреш някой познат не виждам какво можеш да направиш.Да дебнеш нощем извън клубовете, кръчмите и тн. кой излиза пиян и се качва в кола ли?Да, забелязал съм, че във Франция, Гърция и доста други страни общественото мнение е от значение.Там наистина не са овци, но не може да се сравнява с България.Там за да ги чуят, излизат, правят зулуми по улиците и се замерят с полицаите.И което по интересно-има ефект.Тук обаче мисля, че случаят не е такъв и не може да се прави такова сравнение.

Жеков , ще ти го кажа така. Да всеки от нас ако спре поне по 1 да се качи зад волана пил, може да спаси живо. А като се замислиш малко, и се разграничиш от мрачната статистика, като помислиш че ти или аз или който и да е се пада само 1 цифра в статистиката ще започне да ти пука малко повече.
Относно гражданското общество:
Да много е лесно да се каже "а..." "у" , и толкова, трудно е когата предприемеш някакви мерки.
Относно франция и гърция.... ако намериш по-добра стратегия да разбудиш овците заповядай, на мен лично ми се струва че прилагането на стратегията на францизи е много добра. И да аз като краен потребител я прилагам и "агитирам" семейството ми да я пролага . Мога да ти дам пример с последната реклама на вода Девин и бойкота който и се приложи у нас за мюсюлманска реклама. Мога и да ти разкажа как във Франция Данон е била изправена пред Банкрут при подобни обстоятелства.
АКо си мислиш че си малък и затова не действаш, помисли отново колко единички сме и дали ставаме силни като действаме всчики!
Но тук почти засягам темата с гласуването така че ше спра.

едит:
сега видях мнението на дид
дид :agree: :agree: :agree:

НА ВСЕКИ КОЙТО МУ ПУКА КАКВО Е БЪДЕЩЕТО МУ , ТОВА НА НЕГОВИТЕ ДЕЦА И ТОВА НА ДЕЦАТА НА ДЕЦАТА МУ ->
НЕ БЪДИ ОВЦА, ДЕЙСТВАЙ!!!
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот shepo » Вто Авг 07, 2007 3:16 pm

:agree:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 3:26 pm

@RAINman:
Цитирам един адвокат:
Защо смятате, че човекът е шофирал пиян и в това състояние е катастрофирал? Той просто психически не е издържал виждайки резултатите от произшествието и след като е помогнал на ранените, за да се пребори със стресовото състояние е изтичал до магазинчето след моста и е ударил набързо две водки.
Аз само казвам, че алкохол измерен в кръвта СЛЕД катастрофата, не доказва еднозначно, че алкохолът е бил приет ПРЕДИ катастрофата.

Това според мен е доста близо до реалността и показва как най-вероятно ще се развият нещата по отношение на това дали мужика ще си понесе наказанието. Заслугата едва ли трябва да казвам чия е.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Авг 07, 2007 4:27 pm

bikerider написа:
@bluskanie: Факт, всичко може да се хакне. Но нали разбираш защо в България сме на такъв хал - баш заради това мислене - да хакваме системата по презумпция (че системата е гнила не споря, но хакването й само задълбочава гниенето - стар спор имаме с теб на тая тема). Щото на Запад 90% от хората няма да им хрумне да хакват детектора, а чинно няма да пият. Плюс това те тия детектори са толкова чувствителни, че ако има пиян човек зад волана, ако ще и папата да дъхне пак няма да помогне.

Грешиш. Желанието на всеки чужденец да наруши правилата не е по-малко от това на всеки българин. Не им хрумва да хават обаче, защото финансово е по-неизгодно. Властите са направили така, че хората да ПРЕДПОЧИТАТ да не нарушават правилата. Тук е обратното. Няма нищо общо с "българщината".
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 4:31 pm

bikerider написа:на Запад 90% от хората няма да им хрумне да хакват детектора, а чинно няма да пият.

bluskanie написа:Не им хрумва да хават обаче, защото финансово е по-неизгодно. Властите са направили така, че хората да ПРЕДПОЧИТАТ да не нарушават правилата. Тук е обратното.

Говорим за едно и също, а именно за гнилата система тук, тоест "властите" :)

bluskanie написа:Няма нищо общо с "българщината".

Не би и могло да има.

Но както и да е, това са празни локуми и нищо не значат в такъв момент. Пожелавам на Стависки, това, което му е пожелала майката на загиналото момче.
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Вто Авг 07, 2007 4:34 pm

Направо се учудвам от заглавието на темата... в какво трябва да го подкрепям или не?
Налице е ПТП с жертви. Налице е и престъпление по съответния член от НК. В нормална държава оттук нататък си следва законовата процедура - разследване, съд, затвор. В България следва обсъждане по форумите дали ще му се размине, колко ще му се размине и т.н. Показателно е, а?
Съвсем нормално е Стависки да не лежи в ареста. Всеки, който е наясно с мерките за неотклонение, не би си и помислил друго.
Дали ще влезе в затвора... това вече и на мен ми е интересно. Ако не, поне няма да се чудим защо е тоя хал по пътищата.
Ако влезе, аз лично не бих пожелал на никого някои от нещата, които му бяха пожелани в тази тема. Ей така, за всеки случай, за да не ми се върнат. А и не смятам, че трябва да получава такива "наказания" - нормалното е да получи полагащото се за всички останали.

Споделям напълно и нещата, казани от did :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот gru » Вто Авг 07, 2007 4:46 pm

Максимчо да си понесе наказанието което е по закона . А за войната по пътищата нямам думи може и да се вразумят шофьорите ако по новините кажат например ВЕЛОСИПЕДИСТ ПРЕБИ ШОФЬОР ПРЕСЕКЪЛ НА ЧЕРВЕНО това обаче надали ще стане някога за някои закона е врата в полето Максимчо надали е изключение ........... :dunno: :dunno: :dunno:
Аватар
gru

Рейтинг: 1147

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 4:50 pm

@Admin: Самия факт, че си е позволил да се държи като нещо повече по пътищата и е затрил човек ми е достатъчен да му пожелая много гнусни неща, защото е ясно че няма да влезе в затвора и е ясно, че отново невинни хора са почернени заради нечия наглост. Близки мои хора са ми споделяли факти от поведението на въпросния световен шампион и това ми стига да си оформя заключение. А защо няма да влезе в затвора - защото никой не му е взел кръвна проба с дрегер на място. Камо ли пък да го пратят под ескорт в болница за кръвна проба. Да не говорим за полицаите спряли го 500м преди местопрестъплението. Самото мълчание по темата ми говори предостатъчно. Нищо друго няма да видим в следващите дни освен разкайващия се Стависки и плачещата майка, докато не ни се скъсат сърцата от умиление. Да ама не. Зъб за зъб...
Последна промяна bikerider на Вто Авг 07, 2007 4:52 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Вто Авг 07, 2007 4:50 pm

@did
@Admin
:agree: :agree: :agree:

@airborneone
Гражданско общество в България? :D Шегички.Ти го знаеш де.Иначе за останалото :agree:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Alpina » Вто Авг 07, 2007 5:00 pm

@bikerider

Да, но когато не си овца и действаш с автомобила, може да се получат много кървави сцени. Попречи на някой, който е тръгнал да те засича и идея си нямаш, колко лесно ще се озовеш в насрещното, пред идващ тир, а той като те поеме...

Аз също правя такива неща, но понякога е ставало страшно, защото са почвали да правят щуротии с цел да "надделеят".
Един път видях как този пред мен си изхвърли цигарата, но светна зелено, та не можах да му я върна, заедно с моя пепелник, но на следващия светофар спрях пред него и му казах, съвсем човешки, да не прави боклуци, след като най-нагло ми каза, че няма такова нещо го препсувах. После да не ви казвам какво фиаско беше м/у Лукойла след Владая и Драгичево. То не бяха засичания, то не бяха чудеса. Лесно щях да го издухам и да ми се махне от главата, но предпочетох да не рискувам с висока скорост, тоя не се спря... Накрая един тираджия до пое и много яко го юрна... така доста време се дебнехме около камиона... накрая просто аз отбих по моя си път, а той за съжаление беше подминал отбивката. Както и да е идиота рискуваше живота си, както и моя, защото не можа да понесе коментара на свинщината му, представи си какво може да стане с някой "голфаджия" на който наливаш ъкъл на пътя.
Наистина привърженик съм на мнението, че трябва един по един да се
"обработват" но това не са детски играчки и дори при 50км/ч може да стане меле.

Начините са други, за сегашните убийци е късно, сами ще се избият, макар взимайки други жертви.
Според мен обаче трябва да поставяш на място всеки, който се хвали с купената си книжка.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Admin » Вто Авг 07, 2007 5:13 pm

@bikerider
Не съм наясно, ама каква е тая кръвна проба с дрегер? :bigeyes: Дрегерът не е ли за взимане на проба чрез духване, кръвната е другият начин, но той не може да се направи на място (т.е. може, ако дойде медицински екип, който да я вземе, ама доколкото знам не се процедира така).
За полицаите, които са били там, споделям мнението ви, но е пределно ясно, че няма кой да докаже, че те не са си свършили работата. За съжаление. Не и в нашата полиция.
За пожеланията всеки сам си решава. Аз просто казах какво не бих направил :)

Аз пък изобщо не съм наясно какво ще стане. От бързия преглед на НК, който направих, би трябвало да го осъдят на лишаване от свобода между 3 и 10 години (чл.343, ал.3 във връзка с ал.1 и с чл.342), което пък автоматично изключва възможността за условна присъда. В закона не се коментира дали е под или над 1,2 промила - там е казано "ако е управлявал в пияно състояние", което би трябвало да означава повече от 0,5 промила. Това за границата от 1,2 някой си го е измислил, най-вероятно на базата на другия текст (чл.343б), който засяга случаите, когато са те хванали пиян, но без никакви други последици, т.е. при проверка.
Единственият мислим начин да се отърве от затвора е да се приложи чл.343а, т.е. да се влезе в границите 2-10 години лишаване от свобода, но дори и тогава, за да бъде условна присъдата, тя трябва да е за по-малко от 3 години, което би било трудно обяснимо при толкова тежки последици и утежняващи обстоятелства.
И това е само във връзка с убиството, ако се добавят и другите последици (тежка телесна повреда, не дай Боже да стане нещо по-лошо, и т.н.), аз не съм толкова убеден, че ще му се размине.
Ако все пак му се размине, толкова по-зле за всички нас, които живеем тук.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Alpina » Вто Авг 07, 2007 5:19 pm

bikerider написа:@RAINman:
Цитирам един адвокат:
Защо смятате, че човекът е шофирал пиян и в това състояние е катастрофирал? Той просто психически не е издържал виждайки резултатите от произшествието и след като е помогнал на ранените, за да се пребори със стресовото състояние е изтичал до магазинчето след моста и е ударил набързо две водки.
Аз само казвам, че алкохол измерен в кръвта СЛЕД катастрофата, не доказва еднозначно, че алкохолът е бил приет ПРЕДИ катастрофата.

Това според мен е доста близо до реалността и показва как най-вероятно ще се развият нещата по отношение на това дали мужика ще си понесе наказанието. Заслугата едва ли трябва да казвам чия е.

На мен са ми казвали същото. Ако си пил и тръгнат да те спират. След като полицая дойде до теб, да отвориш предварително прибраното патронче и да си пийнеш пред него. После нека доказва дали си пил преди това или резултата е от изпитото пред него, при спряла кола - съвсем законно :crazy:

Способни сме да измислим баси гениялните неща, стига да може да продължаваме да караме пили, или да престъпваме закона по друг начин :V:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Вто Авг 07, 2007 5:25 pm

Мда, и цялата тая война по пътищата е налице въпреки отсъствието на истински трафик :crazy: Представям си какво щеше да е в противен случай :crazy: :crazy:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Harka » Вто Авг 07, 2007 5:32 pm

Ами най-вероятно щеше да е по-добре от гледна точка на тежки ПТП-а.
Аватар
Harka

Мнениеот Alpina » Вто Авг 07, 2007 5:51 pm

bikerider написа:[http://www.dnes.bg/images/photos/0000039649-article.jpg
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки направи изявление по повод катастрофата в неделя край река Ропотамо:

"Не намирам думи, с които да изразя начина, по който се чувствам. Силно разстроен съм и шокиран от случилото се. Изпитвам най-дълбоко и искрено съчувствие към семействата на пострадалите.

Единственото, за което се моля и което правя сега, е да помагам с каквото мога за спасяването на Мануела и за възстановяването на Валентин и Йоана.

Да ти кажа, не че нещо, ама този журналистически похват ме дразни искренно.
Хайде да го направим така

"Не намирам думи, с които да изразя начина, по който се чувствам. Силно разстроен съм и шокиран от случилото се.
Изпитвам най-дълбоко и искрено съчувствие към семействата на пострадалите. Единственото, за което се моля и което правя сега, е да помагам с каквото мога за спасяването на Мануела и за възстановяването на Валентин и Йоана.

Разбирам степента на публичния интерес и искам ясно да кажа, че аз не по-малко от останалите хора искам справедлив процес.

Трагедията е огромна и много лична и засяга всички мои близки. Знам, че това ще преобърне завинаги не само моя, но и живота на Албена. Не мога да коментирам нищо в детайли докато тече следствието, но ще съдействам напълно на органите на прокуратурата и съда".

Някака си вече изглежда коренно различно?
След твоя пост и аз се издразних ан комантара, но сега, чатейки цялото изявление, вече не мисля така.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот I need money » Вто Авг 07, 2007 6:00 pm

Крумовите закони ни трябват :(!:
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот RAINman » Вто Авг 07, 2007 6:05 pm

Конкретно за този човек мисля,че ще има много големи последствия в морален аспект дори и да лежи в затвора. Известността и славата му се обръщат срещу него и сега дори в най-затънтения град в който има поне един очукан руски телевизор ще знаят че Максим Стависки Българския Шампион е УБИЕЦ. Как ще го гледат хората от сега нататък (всъщност виждам как). Единствения му изход е да стане монах в Родопите, ама след такова провинение и това незнам дали е осъществимо. Тежко му че е жив след катастрофата.
Аватар
RAINman

Рейтинг: 1215

Мнениеот bikerider » Вто Авг 07, 2007 6:34 pm

@Admin: моя грешка, писах поста набързо, мислейки за кръвната проба и съм допуснал грешка в бързината. Исках разбира се да кажа с дрегер на място и след това кръвна.

@Alpina: съвсем нарочно махнах тази част, защото това е журналистическия похват - изведнъж умишлено пиян човек, който убива друг човек, осакатява приятелката му и проваля живота на една млада и здрава двойка (да не говорим за неродените им деца) запява за справедлив процес и журналистите моментално почват да тиражират сълзливите му сценки. Какво значи искам справедлив процес? Демек намеква априори, че процеса може да е несправедлив и да го тикнат в затвора. Нали така? Това не те ли дразни? Мен ме дразни ужасно, защото всички искаме справедлив процес, но такъв не е възможно да се направи именно поради липсата на проба на място. За което не е пряко виновен Стависки, но определено е имало някакви стимули за полицаите нали? И се започва с изопачаването. Той искал справедлив процес. Какъв е той да иска каквото и да е в това положение? Чул ли си /прочел ли си една думичка на съжаление или вина?
Да не говорим за полицаите - сега ще почне старата песен: "нямаме дрегери, нямаме техника"... това не те ли дразни?

За мен този човек трябва да бъде осъден, жалкото е, че като нищо може да бъде оправдан в най-тежката част на обвинението. Това не те ли дразни? Алкохола не е единствения проблем. А скоростта? Точно на тия завои?

@RAINman: искаш ли да ти кажа как ще го гледат хората? Ще спечели догодина още една световна титла и боклука отново ще бъде герой и ще кара нов Хъмър :puke:
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Други