Паралелно изкачване на вр.Исполин, Стара планина, 4-5 август

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот nicky bike » Пет Авг 03, 2007 10:26 pm

bojidar написа:Аз съм записан и въпросът ми е колко са хората от Севлиево, поздрави до утре.

Нямам списъка пред мен ,но мисля ,че сте 5-тима :beer: :beer:

Слабо се представяте :) :D
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот bojidar » Съб Авг 04, 2007 9:34 am

Слабо, но всепак представяне най-активните от мойте хора, се оправдават, че късно биле разбрали и си биле планували почивните дни от по-рано.
bojidar

Рейтинг: 988

Мнениеот L-E-G-O » Нед Авг 05, 2007 3:07 pm

феновете от Севлиево-успешно прибрани. Очаквам снимки :beer:
Вода и RAM тръгнат ли ... нямат спиране
Аватар
L-E-G-O

Рейтинг: 1367

Мнениеот SStoeV » Нед Авг 05, 2007 3:29 pm

браво на вас аз ще кача след малко снимките със скъсаната рамка :rofl:
ПП: скапания интернет неможе да отвори нищо дори тук едва отваря по късно надявам се да ги кача. :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот sss » Нед Авг 05, 2007 4:25 pm

Браво ! Много добро каране стана. За старазагорската група на собствен ход излязоха приблизително 170км :) Честито на всички финиширали след мокрото каране ... :beer:

П.С. Аз знаех само за скъсана верига , но явно и рамки са пращели...
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Teko_pitona » Нед Авг 05, 2007 4:45 pm

Беше супер! Аз карах само първият ден,но останах много доволен, че се събраха толкова хора с общи интереси и яки машини :) Дано скоро пак има подобно събиране и този път сме 100 човека :) Поздравления за всички и наздраве!
I ride my bike...down the hill...
Аватар
Teko_pitona

Рейтинг: 1220

Мнениеот SStoeV » Нед Авг 05, 2007 7:03 pm

Аватар
SStoeV

Мнениеот nicky bike » Нед Авг 05, 2007 8:12 pm

Много сте бързи.

Сега подреждам снимките. :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Авг 05, 2007 9:05 pm

ЗДРАВЕЙ S Stoev , СИЛВЕСТРОВ СЪМ . ВИЖДАМ ЧЕ СИ ИМАЛ ГОЛЕМИ ПРЕМЕЖДИЯ .НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМАШ ЗА РАМКА НО АЗ ПРОДАВАМ ДВЕ . ЕДНАТА Е ТВЪРДА SPECIALIZED - 150 ЛВ , A ДРУГАТА Е SCOTT OCTANE МЕКА -250 ЛВ . И ДВЕТЕ РАМКИ СА В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ . ОБАДИ СЕ АКО СИ ЗАИНТЕРЕСОВАН . 0885 94 82 38 .
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот killborn » Пон Авг 06, 2007 8:24 am

Браво на всички !!! Беше супер яко каране. Следващия път повече :beer:
killborn

Мнениеот koned » Пон Авг 06, 2007 11:08 am

Здравейте!

Благодаря на всички за преживените емоции. Най- хубавата част от мероприятието май е вечерта. Подходих доста лекомислено и благодаря на съдбата, че и този път ме закрипяше.
Благодаря на Добри Добрев и на съпругата му за проявеното отношение. Наистина тази вафла се оказа изключително навременна.
Благодаря на момчетата с които бяхме на една маса / е нали всички сме момчета и момичета - възраст и пол нямат значение .... /, благодаря на семействата с които си поговорихме,
Специални благодарности и на ръководителите на габровската група - В. Денизов и Ники.
Извинявам се, че тръгнах без да се обадя, но се отказах от първоначалния план да се предвижа по билото до Шипка и после до Бузлуджа.
Времето минаваше и аз бях притеснен. Отидох до посетителския информационен център и жената беше изключително любезна и ми обясни с най-големи подробности най-добрият вариант за слизане на юг. Това може би не трябва да ме учудва, явно истинските хора са в планината / малко е пресилено и не е точно, но в голяма степен е истина /. Даде ми и визитка с номера на моб. телефон, и на мен ми беше неудобно, да и кажа, че аз и телефон нямам.
Слязох до Ясеново по един път, който тръгва надолу точно от големия завой, непосредствено преди х. Узана. След около 1.30 ч. суркане надолу / аз не мога да карам по такъв път, предполагам, че има хора, които биха опитали / се включих в пътя по който се качихме и от там вече карах надолу, но съвсем бавно и внимателно. Мислех си, че падането в ресторанта ми е достатъчно. Сега най-много ме боли г..а, но не е от това падане. Изобщо трябва сериозно да се замисля за екипировката си. Добре, че маратонките които купих за 18 лв. и които обувах за първи път се оказаха удобни и не ми пречиниха рани по краката.
После имаше силен вятър, който ме принуди да тикам по асфалта, имаше объркване.
Не разбрах как се озовох в Шипка /мисля, че е село /, после влязох в с. Крън по един черен път. Сигурен съм, че имаше възможност, да поема за Сливен и без да прекосявам Казанлък, защото настигнах едно семейство колоездачи, които се отбиха преди да се навлезе в града и после ги видях на десетина км. от Казанлък да си пият кафето / е не знам дали е било кафе, просто бяха спрели и носеха чаши / После имаше дъжд, изпреварващи коли, сякаш отдалечаващо се в безкрайноста Николаево, глад, крайпътно завение, преоличане, три кебабчета с половин хляб и една бира. И едно голямо куче, което реши да се включи в спомените ми, като ми разкъса горнището и ризата.
Всичко е добре, когато завърши добре!
Малко преди 19.00 ч. си бях в къщи. Миене първо на велосипеда / той дъжда почти го беше измил /, пране, обилна вечеря.
Днес съм със стария велосипед, вятъра така силно надува, че едва се тътрех, а и колелото нещо скърца, не бях го карал близо два месеца.
Всъщност, исках само да кажа, че съм се прибрал благополучно, а то какво излезе.
koned

Рейтинг: 1200

Мнениеот nicky bike » Пон Авг 06, 2007 7:02 pm

Ето и малко снимки от мен.

Ето на това се казва ГОЛЯМО НЕЩАСТИЕ.
Изображение
Да се качиш до горе и там да скъсаш рамка :bawling: :bawling: Фена малко се беше пооплашил ,но поважното е ,че на него му няма нищо.
Изображение
...Уплашен и весел :) :agree:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Пон Авг 06, 2007 7:14 pm

Silvestroff Gabrovo написа:ЗДРАВЕЙ S Stoev , СИЛВЕСТРОВ СЪМ . ВИЖДАМ ЧЕ СИ ИМАЛ ГОЛЕМИ ПРЕМЕЖДИЯ .НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМАШ ЗА РАМКА НО АЗ ПРОДАВАМ ДВЕ . ЕДНАТА Е ТВЪРДА SPECIALIZED - 150 ЛВ , A ДРУГАТА Е SCOTT OCTANE МЕКА -250 ЛВ . И ДВЕТЕ РАМКИ СА В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ . ОБАДИ СЕ АКО СИ ЗАИНТЕРЕСОВАН . 0885 94 82 38 .

Здравей Silvestroff Gabrovo относно рамките,знам ги,но тези цени нещо са "неземни".... за SPECIALIZED-а на 20 лв съм навит, а за SCOTT-а да кажем.. 25 лв.Също знам,че продаваш и един TREK най-приемливата цена за него е 190 лв... :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот sss » Вто Авг 07, 2007 7:11 pm

Искам снимкиииииииии :beer:
Аватар
sss

Мнениеот nicky bike » Вто Авг 07, 2007 7:44 pm

Пуснах веднъж ,но за тези които не са ги видяли има и още малко снимки! :beer: :popcorn: ;)
Аватар
nicky bike

Мнениеот tanya » Сря Авг 08, 2007 12:56 pm

Ето няколко снимки и от мен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161152
@ към Старозагорската група: Защо така бързо избягахте в неделя? Пропуснахте страхотно изкачване.
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот nicky bike » Сря Авг 08, 2007 8:35 pm

tanya написа:Ето няколко снимки и от мен.
@ към Старозагорската група: Защо така бързо избягахте в неделя? Пропуснахте страхотно изкачване.

...и още по страхотно спускане :D :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот sss » Сря Авг 08, 2007 9:34 pm

tanya написа:Ето няколко снимки и от мен.

Защото от 175км каране последните 45-50км бяха в дъжд и вятър ,които се опитахме да избегнем , тъй като не бяхме много добре екипирани всички. И все пак не можахме и някои от групата са с настинка :crap:
Поздрави :beer:
Аватар
sss

Мнениеот nicky bike » Сря Авг 08, 2007 10:55 pm

@sss: вие май не сте се сблъсквали с истинсия БАЛКАН :rofl:
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Чет Авг 09, 2007 6:25 am

nicky bike написа:@sss: вие май не сте се сблъсквали с истинсия БАЛКАН :rofl:

а не знам със сигурност, че е бил там няколко пъти поне... но нещо четенето май е в повече той си знае
:beer: :beer:
cholla

Мнениеот killborn » Чет Авг 09, 2007 9:08 am

Никой от старозагорската група небеше за пръв път в планината а най-малко пък това е @SSS. Напатки от този тип ми се струват доста неуместни тъй като не се качихме на исполин заради мъглата горе а заради дъжда който ни чакаше долу. На Габровци им е лесно.Като видят зора пускат по асфалта 17-тина км и са си къщи. Нас ни валя дъжд 40 км само от Казанлък до СТЗ и това искахме да избегнем.Все пак смятам че това е проява на здравомислие :agree: .
Интересно ми е за тези които "са се сблъсквали с ИСТИНСИКИЯ БАЛКАН" отидохте ли до Мазалат?
killborn

Мнениеот sss » Чет Авг 09, 2007 4:40 pm

cholla написа:
nicky bike написа:@sss: вие май не сте се сблъсквали с истинсия БАЛКАН :rofl:

а не знам със сигурност, че е бил там няколко пъти поне... но нещо четенето май е в повече той си знае
:beer: :beer:

Както каза килборн :" Заваля ни чак в Казанлък." Основната ни идея беше да предотвратим намокрянето ,но не успяхме. Както и да е. На мен ми хареса , докато въртяхме на макс. с 30-32км/ч в дъждо :D :beer:
Аватар
sss

Мнениеот nikoi » Пет Авг 10, 2007 4:44 pm

На Мазалат се качихма само четирима. Никоилай от Казанлък; Петър, Цветан и Христо от Габрово, други смелчаци нямаше!!! От Мазалат се спуснахме надолу през Лъга, Стоките и Габрово 70 км. валя ни през целият път! ;)
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот nicky bike » Пет Авг 10, 2007 9:46 pm

Аз не желая да коментирам.
Само желая да подчертая, че като си направил някаква организация трябва "повечето хора" да са доволни ( защоо винаги има недоволни ) и за това смятам ,че разумното беше да се качим на Исполин и да не ходим до х. Мазалат ,защото мен не ме бърка ,че ще съм мокър ( имаме снимки колко сме сухи последните ), но има хора които не са виждали Балкан така ,че.... Хората които ни познават могат да кажат нещо ... :) :beer: :agree:
Изображение
Радва ни само ,че нямаше загубени ( с малки изключения :D те си знаят )
Аватар
nicky bike

Предишна

Назад към Мероприятия - архив