Подкрепяте или не Максим Стависки

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Alpina » Сря Авг 15, 2007 3:04 pm

:D :D :D

Макар да е трагично
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Сря Авг 15, 2007 3:15 pm

Днес, на плажа във водата, 4 момченца с дебели вратленца, водеха следния разговор:

- Пешо, минаал ли си ноата магистрала карнобат-бургас?
- Не беее. Там е скука. Те и селаните моат там да карат с 150. мене ма кефи да си джиткам в трафика с толко или по Шипка със 120-130. Другото си е за селяните.

Бяха повече от мене и по-яки, така че просто се изнесох.

Не вярвах, обаче, че съществува ЧАК толкова селяндурско мислене.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот shepo » Сря Авг 15, 2007 3:34 pm

за съжаление има :crap:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Alpina » Сря Авг 15, 2007 3:47 pm

И по-зле има :V:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот EmZo » Сря Авг 15, 2007 4:50 pm

did написа:Не вярвах, обаче, че съществува ЧАК толкова селяндурско мислене.

Това е вероятно, защото скоро не си имал контакти с булшинството българско население, извън форума. :D
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот klmn » Сря Авг 15, 2007 8:45 pm

Alpina написа:
klmn написа:http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=129620&cid=1&eid=1137
:popcorn:

Офф, дай да правиме на всеки спрян проверка с дрегер а?

Хайде малко мисъл, ам?
Не бе,що карайте си пияни..АМ (ко папкаш да ти го подам ?) :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот hlebarka » Сря Авг 15, 2007 8:54 pm

Emzo, булшинство, :rofl: , от булшит ли иде?
Аватар
hlebarka

Мнениеот Editor » Сря Авг 15, 2007 9:04 pm

Did отново къртиш !И все пак е трябвало да ги набиеш :rofl:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Мъро » Сря Авг 15, 2007 11:49 pm

Да бе did, ти с едни гълъби ли не можеш да се справиш...

Изображение
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 7:04 am

klmn написа:
Alpina написа:
klmn написа:http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=129620&cid=1&eid=1137

Офф, дай да правиме на всеки спрян проверка с дрегер а?

Хайде малко мисъл, ам?
Не бе,що карайте си пияни..АМ (ко папкаш да ти го подам ?) :D

Ха-ха-ха смешен си. Къде написах - карайте пияни, да го еба???
Ти в някакъв измислен свят ли живееп ? Къде подяволите проверяват всеки спрян за алкохол? Знаеш ли на колко народ не им личи изобщо, че са пили? Оф. представям си го, как всеки спрян духа - :crazy:

Подай ми, ама после ще поемеш много яко :popcorn:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Авг 16, 2007 1:10 pm

@Alpina: Не си прав, според мен klmn много на място те репликира. Щом не им личи на хората, какъв е смисъла от дрегера изобщо???? Знаеш ли на колко хора не им личи, че нямат книжки? Дето се вика, дай на всяко спиране да ми проверяват документите ;)
А всъщност по твоята логика защо изобщо да спират за каквато и да е проверка???? Нали "не си личи"? Защо трябва преценката да е човешка не мога да разбера? За да загиват още хора?

Несериозен подход е това, прощавай, много несериозен. Щом не им личи, че са пияни - ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА трябва всеки спрян да духа в дрегера. Особено при това положение в момента.

Друг е въпроса за желанието и наличността на калибрирани дрегери. Но по принцип изобщо не си прав.

Още по-друг е въпроса, че с дрегер и без дрегер, с книжка или без книжка...ако няма камера, или поне връзка на дрегера с някакъв компютър оправия няма.

Edit:
Но тва са глупости, на фона на горната картинка... PtD го каза. Аз лично съм приел простата истина, че хората (и автомобилите им) не са равни. Мое да си пеем за равни права на пътя, но смачканите ламарини не подбират. Затова като ми замига някой джигит отзад, просто го пускам и толкова. И внимавам да оставям място за летящи убийци като Стависки. За съжаление онова момче не е имало такъв шанс.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 2:23 pm

Ок, но някак си ми е странно как всеки спрян, ще е проверяван с дрегер.
Хм, според мен темата е за на по бира, защото тука малко трудно да се разберем, без онези славни постове от по 6487 реда с 4369 цитата ;)
Или пък дай направо да го направим така, за по-сигурно.
Като ще се качваш, за да караш, да ходиш за ключовете от колата при някакви пунктове, където да ти мерят кръвното, да те изследват за разни успиващи антибиотици и лекарства, да духаш, да ти прегледат документите за изредност... ... и тогава да си вземеш ключа и да се качиш да караш.
Макар наистина това да заслужаваме :)

Друг момент, който не исках да споменавам (а може и да съм го направил, но забравил вече) е, че има 2 завоя, не знам дали е бил на единия от тях инцидента, но на тези места е чист късмет, ако в една идеална ситуация не се блъснеш с насрещната кола, защото всеки малко или много сече, пътя и прав да е, е малко на магия разминаването, какво остава в завой. Аз карах там пролетта, когато имаше и миксери, е освен да дебнеш постоянно дали няма с някой да влезнете едновременно в завоя, за са може и да излезнеш от него, друго не ти остава. Просто трасето е ужасно, но това не го уневинява за инцидента ни най-малко!

Един познат, там е ставал свидетел, на това как два автомобила до толкова са секли треакторията, че за да не се блъснат, са се разминали като в Англия :bigeyes:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Crimson » Чет Авг 16, 2007 2:32 pm

Alpina написа:Ок, но някак си ми е странно как всеки спрян, ще е проверяван с дрегер.
Хм, според мен темата е за на по бира, защото тука малко трудно да се разберем, без онези славни постове от по 6487 реда с 4369 цитата ;)
Или пък дай направо да го направим така, за по-сигурно.
Като ще се качваш, за да караш, да ходиш за ключовете от колата при някакви пунктове, където да ти мерят кръвното, да те изследват за разни успиващи антибиотици и лекарства, да духаш, да ти прегледат документите за изредност... ... и тогава да си вземеш ключа и да се качиш да караш.

Друг момент, който не исках да споменавам (а може и да съм го направил, но забравил вече) е, че има 2 завоя, не знам дали е бил на единия от тях инцидента, но на тези места е чист късмет, ако в една идеална ситуация не се блъснеш с насрещната кола, защото всеки малко или много сече, пътя и прав да е, е малко на магия разминаването, какво остава в завой. Аз карах там пролетта, когато имаше и миксери, е освен да дебнеш постоянно дали няма с някой да влезнете едновременно в завоя, за са може и да излезнеш от него, друго не ти остава. Просто трасето е ужасно, но това не го уневинява за инцидента ни най-малко!

Един познат, там е ставал свидетел, на това как два автомобила до толкова са секли треакторията, че за да не се блъснат, са се разминали като в Англия :bigeyes:

Излагаш се!!! Особено за завоите и сеченето не забравяй, че пътищата не са писти. :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Авг 16, 2007 2:36 pm

Всеки завой може да се вземе нормално, стига да се кара със съобразена скорост. :agree: Иначе късметлийте, които не мислят така се разминават като в Англия. Тия, дето нямат късмет, независимо как си взимат завоя, ги газят Хъмъри с фигуристи-шампиони. :bigeyes:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 2:48 pm

Crimson написа:Излагаш се!!! Особено за завоите и сеченето не забравяй, че пътищата не са писти. :beer:

Аз къде съм напсал, че го правя, но ела с мен, да минем няколко пъти през разни дефилета, или на някое место с последователни "S" образни завои и да гледаме от страни какво се случва с пакетче :popcorn:
Това все едно е включено в правилника, като задължително, при преминаване на поредица завои :dunno:

Така че, да ме извиняваш, може да се излагам, но не и в този си пост ;)
Ако сте достатъчно често на пътя, ще видите, че картинката не е тази, която си представяте.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот EmZo » Чет Авг 16, 2007 3:06 pm

hlebarka написа:Emzo, булшинство, :rofl: , от булшит ли иде?

:rofl: :agree:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bikerider » Чет Авг 16, 2007 3:56 pm

Alpina написа:Като ще се качваш, за да караш, да ходиш за ключовете от колата при някакви пунктове, където да ти мерят кръвното, да те изследват за разни успиващи антибиотици и лекарства, да духаш, да ти прегледат документите за изредност... ... и тогава да си вземеш ключа и да се качиш да караш.

Не, това са преувеличения и залиташ в крайности. Естествено, че не може така да стане. Виж обаче другото може да стане - спират те за проверка и те проверяват от-до. Не мога да разбера какво те притеснява да използваш дрегера.

Ма теглим безсмислени локуми по принцип. Не живеем в такава страна за съжаление, че да решаваме проблемите с убеждаване.
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Чет Авг 16, 2007 4:37 pm

Още малко и ще си останем единствените, които не забравят случая.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот bikerider » Чет Авг 16, 2007 4:39 pm

agent_Jekov написа:Още малко и ще си останем единствените, които не забравят случая.

Още по-добре, белким някой се погрижи за фигуристченцето .
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Чет Авг 16, 2007 4:49 pm

bikerider написа:
agent_Jekov написа:Още малко и ще си останем единствените, които не забравят случая.

Още по-добре, белким някой се погрижи за фигуристченцето .
съмнявам се този някой да следи форума. ;) Иначе ако закона го избегне, винаги остава въпроса със саморазправата все пак.Щото аз ако съм на мястото на роднините на пострадалите...
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 6:25 pm

bikerider написа:Ма теглим безсмислени локуми по принцип. Не живеем в такава страна за съжаление, че да решаваме проблемите с убеждаване.

Мдам, но все пак трябва да почнем да ги решаваме, по един или друг начин.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Velio » Чет Авг 16, 2007 7:20 pm

http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&mforum=forum4e

тея хора се друсат с нещо силно :crazy:
Play it safe
Аватар
Velio

Рейтинг: 1220

Мнениеот Alpina » Чет Авг 16, 2007 8:35 pm

Няма смисъл да го отваряш въобще, какво очекваш от тях. Виж, че в една тема го хулят, после пак са с него, а автора на едната, където го намеря, кост здрава не ми се иска да му оставя, ама няма смисъл, те са фенове и е нормално да са заслепени.
Дразнещо си остава обаче, да се изкажат, че двете коли са се били блъснали и техния любимец нямал избор, или да излети от пътя, или да се блъсне, направо е супер смешно, още повече дразнещо.

Но както казах - какво очакваш от феновете му в този форум :crazy:
По-добре да не го бях поглеждал :(!:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Crimson » Чет Авг 16, 2007 9:15 pm

Alpina написа:Няма смисъл да го отваряш въобще, какво очекваш от тях. Виж, че в една тема го хулят, после пак са с него, а автора на едната, където го намеря, кост здрава не ми се иска да му оставя, ама няма смисъл, те са фенове и е нормално да са заслепени.
Дразнещо си остава обаче, да се изкажат, че двете коли са се били блъснали и техния любимец нямал избор, или да излети от пътя, или да се блъсне, направо е супер смешно, още повече дразнещо.

Мани мани :crazy: 5 Поста ми стигнаха :crazy: Кой ги знае с кво се хранят :)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот shepo » Чет Авг 16, 2007 9:33 pm

тея там нещо не са добре :crazy:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Мъро » Чет Авг 16, 2007 9:39 pm

Повече от ясно е, че никой не е искал това да се случи, затова и изясняването на вината за мен не е от главно значение.

Нека един сгрешил не бъде изкупителна жертва на чуждите ненаказани грешки.

ООО не поредната статия която укорява Макс и го изкарва безсърдечен, аз милс я че беше пратил телеграма или се бъркам, постоянно дават различна информация! Омръзна ми!!

Какво се ядосва тоя тъпак!?!? Да си гледа ръкавиците и да не се обажда! Макс не бил пратил нито телеграма, нито нищо и не бил се извинил. Алооооо, боксьора, четеш ли вестници, слушаш ли радио, гледаш ли телевизия, отваряш ли интернет, бе?! Или мозъкът ти тотално е станал на каша от безбройните удари, които си получавал по време на "славната" ти кариера? Макс в изявлението си СЪЖАЛИ за станалото и заяви, че е ГОТОВ да помогне на пострадалите. Нещо което ти едва ли би направил. И какво като си бил капитан на националния ни отбор по бокс и си печелил европейски титли за България, а? Максим много повече е дал на страната от теб, нищо, че е руснак! Ами ти? Уж си капитан, а на Олимпиадата в Атина направо дезертира и то срещу умопомрачително слаби съперници! Ей, тъпак, дръж си гагата затворена, щото е очевидно, че не разбираш от нищо!

Абе, въобще... само на тъпизми да се начетеш в тоя форум.
Дет се пее в любимата песен на Стависки - "Why are we so blind to see that the one we hurt is you and me".
Ама нищо, де...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Editor » Чет Авг 16, 2007 11:07 pm

This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот RAM-FR » Чет Авг 16, 2007 11:11 pm

Да мре
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот boian » Чет Авг 16, 2007 11:48 pm

Crimson написа:
Alpina написа:Няма смисъл да го отваряш въобще, какво очекваш от тях. Виж, че в една тема го хулят, после пак са с него, а автора на едната, където го намеря, кост здрава не ми се иска да му оставя, ама няма смисъл, те са фенове и е нормално да са заслепени.

Мани мани :crazy: 5 Поста ми стигнаха :crazy: Кой ги знае с кво се хранят :)

аз и първия не го прочетох до край
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот Velio » Пет Авг 17, 2007 1:10 pm

Хондата от катастрофата:

Изображение

и останалите снимки:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004&IMAGE_ID=0
Play it safe
Аватар
Velio

Рейтинг: 1220

ПредишнаСледваща

Назад към Други