Макар да е трагично
did написа:Не вярвах, обаче, че съществува ЧАК толкова селяндурско мислене.
Не бе,що карайте си пияни..АМ (ко папкаш да ти го подам ?)Alpina написа:klmn написа:http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=129620&cid=1&eid=1137
Офф, дай да правиме на всеки спрян проверка с дрегер а?
Хайде малко мисъл, ам?
klmn написа:Не бе,що карайте си пияни..АМ (ко папкаш да ти го подам ?)Alpina написа:klmn написа:http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=129620&cid=1&eid=1137
Офф, дай да правиме на всеки спрян проверка с дрегер а?
Хайде малко мисъл, ам?
Alpina написа:Ок, но някак си ми е странно как всеки спрян, ще е проверяван с дрегер.
Хм, според мен темата е за на по бира, защото тука малко трудно да се разберем, без онези славни постове от по 6487 реда с 4369 цитата![]()
Или пък дай направо да го направим така, за по-сигурно.
Като ще се качваш, за да караш, да ходиш за ключовете от колата при някакви пунктове, където да ти мерят кръвното, да те изследват за разни успиващи антибиотици и лекарства, да духаш, да ти прегледат документите за изредност... ... и тогава да си вземеш ключа и да се качиш да караш.
Макар наистина това да заслужаваме![]()
Друг момент, който не исках да споменавам (а може и да съм го направил, но забравил вече) е, че има 2 завоя, не знам дали е бил на единия от тях инцидента, но на тези места е чист късмет, ако в една идеална ситуация не се блъснеш с насрещната кола, защото всеки малко или много сече, пътя и прав да е, е малко на магия разминаването, какво остава в завой. Аз карах там пролетта, когато имаше и миксери, е освен да дебнеш постоянно дали няма с някой да влезнете едновременно в завоя, за са може и да излезнеш от него, друго не ти остава. Просто трасето е ужасно, но това не го уневинява за инцидента ни най-малко!
Един познат, там е ставал свидетел, на това как два автомобила до толкова са секли треакторията, че за да не се блъснат, са се разминали като в Англия
Crimson написа:Излагаш се!!! Особено за завоите и сеченето не забравяй, че пътищата не са писти.
Alpina написа:Като ще се качваш, за да караш, да ходиш за ключовете от колата при някакви пунктове, където да ти мерят кръвното, да те изследват за разни успиващи антибиотици и лекарства, да духаш, да ти прегледат документите за изредност... ... и тогава да си вземеш ключа и да се качиш да караш.
Макар наистина това да заслужаваме![]()
agent_Jekov написа:Още малко и ще си останем единствените, които не забравят случая.
съмнявам се този някой да следи форума.bikerider написа:agent_Jekov написа:Още малко и ще си останем единствените, които не забравят случая.
Още по-добре, белким някой се погрижи за фигуристченцето .
bikerider написа:Ма теглим безсмислени локуми по принцип. Не живеем в такава страна за съжаление, че да решаваме проблемите с убеждаване.
Alpina написа:Няма смисъл да го отваряш въобще, какво очекваш от тях. Виж, че в една тема го хулят, после пак са с него, а автора на едната, където го намеря, кост здрава не ми се иска да му оставя, ама няма смисъл, те са фенове и е нормално да са заслепени.
Дразнещо си остава обаче, да се изкажат, че двете коли са се били блъснали и техния любимец нямал избор, или да излети от пътя, или да се блъсне, направо е супер смешно, още повече дразнещо.
Но както казах - какво очакваш от феновете му в този форум
По-добре да не го бях поглеждал
Повече от ясно е, че никой не е искал това да се случи, затова и изясняването на вината за мен не е от главно значение.
Нека един сгрешил не бъде изкупителна жертва на чуждите ненаказани грешки.
ООО не поредната статия която укорява Макс и го изкарва безсърдечен, аз милс я че беше пратил телеграма или се бъркам, постоянно дават различна информация! Омръзна ми!!
Какво се ядосва тоя тъпак!?!? Да си гледа ръкавиците и да не се обажда! Макс не бил пратил нито телеграма, нито нищо и не бил се извинил. Алооооо, боксьора, четеш ли вестници, слушаш ли радио, гледаш ли телевизия, отваряш ли интернет, бе?! Или мозъкът ти тотално е станал на каша от безбройните удари, които си получавал по време на "славната" ти кариера? Макс в изявлението си СЪЖАЛИ за станалото и заяви, че е ГОТОВ да помогне на пострадалите. Нещо което ти едва ли би направил. И какво като си бил капитан на националния ни отбор по бокс и си печелил европейски титли за България, а? Максим много повече е дал на страната от теб, нищо, че е руснак! Ами ти? Уж си капитан, а на Олимпиадата в Атина направо дезертира и то срещу умопомрачително слаби съперници! Ей, тъпак, дръж си гагата затворена, щото е очевидно, че не разбираш от нищо!
Crimson написа:Alpina написа:Няма смисъл да го отваряш въобще, какво очекваш от тях. Виж, че в една тема го хулят, после пак са с него, а автора на едната, където го намеря, кост здрава не ми се иска да му оставя, ама няма смисъл, те са фенове и е нормално да са заслепени.
Дразнещо си остава обаче, да се изкажат, че двете коли са се били блъснали и техния любимец нямал избор, или да излети от пътя, или да се блъсне, направо е супер смешно, още повече дразнещо.
Но както казах - какво очакваш от феновете му в този форум
По-добре да не го бях поглеждал
Мани мани5 Поста ми стигнаха
Кой ги знае с кво се хранят
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта