Мдааа, требе си спокойствие и...фитнес туър.TOYAGA написа:NovemberCharlie написа: Неее, от толкоз любоффф боли.
Я па ти!

Мдааа, требе си спокойствие и...фитнес туър.TOYAGA написа:NovemberCharlie написа: Неее, от толкоз любоффф боли.
Я па ти!
а просто така се прави .
Така че според мен не съдържанието на информацията, а назидателно-месианският тон породи лавината от отрицателни мнения. Нещо повече, този тон е в състояние да убие евентуално появилия се у мен интерес.
Какво значи твърда вилка (без Zoom)?
Така че според мен не съдържанието на информацията, а назидателно-месианският тон породи лавината от отрицателни мнения. Нещо повече, този тон е в състояние да убие евентуално появилия се у мен интерес.
Така е значително по-добре. Послушай ме и напиши статия. Ще събереш повече фенове.BG-Rider написа:Така че според мен не съдържанието на информацията, а назидателно-месианският тон породи лавината от отрицателни мнения. Нещо повече, този тон е в състояние да убие евентуално появилия се у мен интерес.
От тук нататък няма да репликирам никой. Има още няколко неща, така че поднасям ИЗВИНЕНИЯ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ!
Малко (или повечко) си изпуснах нервите.
СЪЖАЛЯВАМ.
По отношение на това, че всеки има право да кара и поддържа своя любим клас ВЕЛОСИПЕД съм напълно съгласен. Ако феновете на бегачи, които са тук се чувстват засегнати - искам да кажа, че не бива така - ОПРЕДЕЛЕНО ТЕХНИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ПО ШОСЕ или на писта. Маунтинбайкърите нека да не се засягат (за някои негативни сравнения направени от МЕН относно МТВ). Честно казано, аз имам и байк, и фитнес-КОЛЕЛО (но КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ). ПРОСТО ПРИСТРАСТИЯТА МИ СА КЪМ ФИТНЕС-ВЕЛОСИПЕДИТЕ.
ЩЕ УВАЖА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ВЕЛОСИПЕДИ, КАТО ИЗБЯГВАМ ВСЯКАКВИ КОВЕНТАРИИ (включително от майтапи, провокации и пр.)!
Така е значително по-добре. Послушай ме и напиши статия. Ще събереш повече фенове.
Има смисъл - по-интересно изглежда, а и повече хора ще го прочетат.BG-Rider написа:Така е значително по-добре. Послушай ме и напиши статия. Ще събереш повече фенове.
Просто няма смисъл, понеже остана информация само за един последен велосипед, за който искам да споделя своите впечатления.
Мисля, че дължа ИЗВИНЕНИЯ и на ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ! Все пак те няма откъде да научат, че имало и такива проблеми, все някой трябва да започне. Естествено има много какво да се каже, коментира приведе като примери и т.н., но затова са форумите (поне аз така прецених нещата).
BG-Rider написа:а просто така се прави .
BG-Raider стига си писал глупости. Хлапето си ти, и мога да те уверя, че ако не всички, то поне повечето хора тук са карачи, както ти се изразяваш. Изобщо се чудя, как може на 12 години да работиш в 5-етажен магазин в центъра на София? Аз на твоите години учех и не се занимавах с глупости. И все пак, не е зле да се посъветваш със специалист
Има смисъл - по-интересно изглежда, а и повече хора ще го прочетат.
"BG-Rider"]Фитнес-туристическите велосипедите, не са никак популярни в БГ - защото са кът и не се правят както трябва.
С последния пост постави световен рекорд за бързо писане
BG-Rider написа:С последния пост постави световен рекорд за бързо писане
Остава малка класация, все пак ще трябва да има 1,2,3 и 4 място.
Коментариите ще са незначителни.
но така и не разбрах какви са аджеба тея колелета
BG-Rider написа:но така и не разбрах какви са аджеба тея колелета
Ето ти някои примери:
1) http://www.hercules-bikes.de/category.aspx?id=10
2) http://www.scott-bg.com/scott2007/index ... RODUCT=264
3) http://www.peugeot.bg/bikes/?page=gamma&all=2&inter=1
Понеже караш маунтинбайк и имаш познания - можеш да направиш някои съпоставки (с твоя велосипед).
Само мога да кажа, че ФТ-велосипедите, не се притесняват от 300 km каране по асфалт, особено ако има и по-леки наклони (за спускане)!
Кажи повече за тези плахи колела, че ми стана интересно.
Всъщност , тия велосипеди са за да се използват за това , за което се използват 90% от Маунтин байковете и техните евтини подобия , а именно - каране по алейки , паркчета крайградски шосета под сенките , и изглаждане на целулита( при жените) , и стягане на шкембето ( при мъжете) . Рядко се карат над 10 км , и затова не се и чупят много.
Има смисъл - по-интересно изглежда, а и повече хора ще го прочетат.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта