ФИТНЕС-ТУЪР ВЕЛОСИПЕДИТЕ!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Авг 20, 2007 9:37 am

Абе нямаше ли тема за вицове, глупости и т.н.?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пон Авг 20, 2007 9:48 am

Да, в момента пишеш в нея :rofl:

@BG-Rider Понеже спомена нещо за далечния изток... ти къде мислиш, че се произвежда тоя Cube?
Последна промяна Grash на Пон Авг 20, 2007 9:59 am, променена общо 3 пъти
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bikerider » Пон Авг 20, 2007 9:49 am

Автора категорично е за психиатрията! Кауза му трябвала... :crazy::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот shepo » Пон Авг 20, 2007 12:09 pm

:agree:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот BG-Rider » Пон Авг 20, 2007 12:29 pm

@BG-Rider Понеже спомена нещо за далечния изток... ти къде мислиш, че се произвежда тоя Cube?

Повечето фирими правят колелата на изток, но има разлика в качеството.
Не си спомням да съм казал нещо кой знае какво за Скот или за Пежо, просто има за тези пари по-добри оферти.
И още нещо тези фирми-вносители продават в България и предлагат къде по-добри неща от нашите производители.
А понеже смяташ всичко за глупости - спомни си за автомагистралата дето било забранено да се карат колелета (големи умнотии!!!).
:rofl: :rofl: :rofl:
BG-Rider

Рейтинг: 995

Мнениеот BG-Rider » Пон Авг 20, 2007 12:32 pm

bikerider написа:Автора категорично е за психиатрията! Кауза му трябвала... :crazy::rofl:

Карай си МТБ в града, и не ми говори! Я си ходил 2-3 пъти на планинско каране я не. Просто виждаш, че темата не те касае, но Шъ взема аз да съ убадя, дъ нъпиша нещу там, чунким белким и аз стана по-интиресян! :rofl: :rofl: :rofl:
BG-Rider

Мнениеот BG-Rider » Пон Авг 20, 2007 12:36 pm

NovemberCharlie написа:Абе нямаше ли тема за вицове, глупости и т.н.?

М.Б.К. седиш, седиш, и изведнъж бързаш да припикаеш това, което не те явно интересува. :D
BG-Rider

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Авг 20, 2007 12:38 pm

BG-Rider написа:
bikerider написа:Автора категорично е за психиатрията! Кауза му трябвала... :crazy::rofl:

Карай си МТБ в града, и не ми говори! Я си ходил 2-3 пъти на планинско каране я не.
:rofl: :rofl: :rofl: Изби рибата. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Авг 20, 2007 12:39 pm

BG-Rider написа:
NovemberCharlie написа:Абе нямаше ли тема за вицове, глупости и т.н.?

М.Б.К. седиш, седиш, и изведнъж бързаш да припикаеш това, което не те явно интересува. :D
Кой е М.Б.К.? :dunno:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Мъро » Пон Авг 20, 2007 2:07 pm

Ти бе, кретен :D

@BG-Rider, само за протокола ще отбележа, че нямах предвид това, което ти разбра. На бул. Руски в Пловдив се намира психиатрията.

Въпросните ФТ колела (отново само за протокола - в света има два вида колела - ФТ и останалите) са по-скоро произлезли от парка, поне като гледам по какво се захласваш точно. Нито имат общо със шосейките, нито кой-знае колко общо с МТБ-то. Всъщност имат осезаемо повече общо с МТБ-то. Има ли някакво значение?

Тия 4000 човека, дето са посетили темата... са всъщност 15-мата четящи я, които постоянно проверяват дали не си изръсил нещо ново.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Авг 20, 2007 2:32 pm

Мъро написа:Ти бе, кретен :D
Брей, аз пък как не се сетих! :)
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот sto100jan » Пон Авг 20, 2007 4:24 pm

Пак залитнахме в остроумия и интелектуални пишкомерения..... :confused:
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Рейтинг: 1507

Мнениеот Editor » Пон Авг 20, 2007 4:27 pm

:popcorn:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот PtD » Пон Авг 20, 2007 7:28 pm

Ей сега ще си продам трите колела, за да мога да си купя това маневрено чудо, ФИТНЕС ТУЪР велосипед!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пон Авг 20, 2007 7:32 pm

BG-Rider написа:Я си ходил 2-3 пъти на планинско каране я не.

Ама ти и от "планинско каране" ли разбираш? :rofl:

Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот BG-Rider » Пон Авг 20, 2007 9:54 pm

На бул. Руски в Пловдив се намира психиатрията.

Психо аналитик – МЪРО, не говори през къро! Виж отново фактите (не мисля че тези ФТ-колела приличат повечко на МТБ и че са произлезли от тях):
http://www.peninsulastarcycles.com.au/c ... category=3
http://www.raleighusa.com/depts.asp?deptid=5
http://www.norco.com/2007bikes/ComfortC ... th/Hybrid/
http://archive.giant-bicycles.com/uk/03 ... &range=225
http://tandem.bikeshops.de/Simplon_NANO ... 17213.html
http://www.sycamorecycles.com/roadbikes.html
http://www.hartje.de/adac/fitnessrad_he.htm
http://www.fahrrad-speicher.de/index.php/cPath/176
http://www.rutlandcycling.com/ProductsL ... 20Bikes/v/

А иначе, даaaa - Скот правят и предлагат сериозна гама от ФТ-колела, които заслужават УВАЖЕНИЕ (дори имат 5 % отстъпка!!! – бих се позамислил, но монтажа им е слабичък за тези парички):
Допада ми СПОРСТЕР Р4 (+ 100-200 лв само за марка и други разходи) - http://www.scott-bg.com/scott2007/index ... RODUCT=266

Ейго ся и един вариант (най-евтиния): http://www.scott-bg.com/scott2007/index ... RODUCT=260 ,
който е по-скъп (840 лв), но е по-бавен от Драг Блейд (560 лв) – това е положението !!! Щем не щем опираме до пари и до това какво се предлага на пазара.
Затова казвам че родното производство си е на далавера, но ПРОСТО ГО НЯМА бе пичове!!!!
Последна промяна BG-Rider на Пон Авг 20, 2007 10:08 pm, променена общо 2 пъти
BG-Rider

Мнениеот BG-Rider » Пон Авг 20, 2007 9:56 pm

sto100jan написа:Пак залитнахме в остроумия и интелектуални пишкомерения..... :confused:

Стояне я кажи ти карал ли си Драг Маратон Лукс? Въбоще тва колело може ли да държи на дълъг път с багажец (както ти си караш). Щото тия главини дето ги има особено задната хич не ми вдъхват доверие, ама НИКАК!
BG-Rider

Мнениеот rarekin » Вто Авг 21, 2007 1:25 am

Кафкиански абсурд.

rarekin

Мнениеот Black cat » Вто Авг 21, 2007 9:57 am

Осем страници оффтопик
Аватар
Black cat

Рейтинг: 1960

Мнениеот Grash » Вто Авг 21, 2007 10:03 am

Нормално, тя самата тема е оффтопик :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот lostrider@ » Вто Авг 21, 2007 10:47 am

:puke:
Аватар
lostrider@

Мнениеот sto100jan » Вто Авг 21, 2007 1:31 pm

Да , карал съм Драг Маратон , даже щях да си купувам такова , но местния дилър докато се накани да ми достави , и си купих Спринта , за което не съжалявам въобще . Маратона е супер колело , с много добри скорости . Багажника е малко слаб , на пръв поглед , джантите също изглеждат слаби. Най-голямото удобство му е кормилото във формата на 8. Ти не го харесваш , но на дълъг път да можеш да си разнообразяваш позицията е много добре - спасява те от болки в кръста . Не знам защо толкова се вглеждаш в тия главини , те просто си вършат работата - въртят колелата . Въобще , залитането по детайлите на материалната част , за мен лично , е досадно , и безпредметно .Щом ти върши работа , какво да му се тресеш , каква му е планката на ухото , или дръжката на.... и т.н. Велосипеда е средство , с което си доставяме удоволствие , а не тотем , на който да се кланяме , и да изпадаме в телешки възторг , като селяк при вида на лети джанти за Голф.....
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Рейтинг: 1507

Мнениеот BG-Rider » Вто Авг 21, 2007 2:02 pm

Grash написа:Нормално, тя самата тема е оффтопик :D

Тука и четиримата (не визирам Стоян), в същия контадиновски и кафкиански (абсурден) стил можете, като последния-писач, хем да повръщате, хем да се поизчуркате и най-накрая да се поизакате на метеното.
Специалиста, който само кара (без претенции какво точно), нека види, че тези които правят не се интересуват от мъдрите му наставления http://www.konaworld.com/bikes/2006/sutra.htm
От темите и обсъжданията по форумите Ви, предъвквте всеизвестни неща! Кое Ви е новото, различното и авторското, че да го прочетем и да се “ОБОГАТИМ”?
Я да видим, откъде ще научим в този сайт, че има велосипеди ХЕРКУЛЕС, ФОКУС - http://www.focus-bikes.de/englisch_neu/ ... orie=cross ?

Къде си бе “специалист” (даже и логото си откраднал), нали всичко знаеш и всички информираш и поучаваш! Кой ти е казал на тебе, че няма ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕДИ? И докога ще се ДЪРВЕЕТЕ? Вижте се добре - 10-20 човека намилате като побъркани, че ОТ ВИТОША ПО-ВИСОКО НЕМА!
И още нещо, пишеш се СПЕЦИАЛИСТ, но не си такъв! Познавам хора със знания и оборудване, които тебе те вкарват в малкото си джобче! Единствено си КАРАЧ и точка!
Къде ви са аргументите тогава, освен - “ами аз карам бегач, и всички само за бегачи ще пишат и обсъждат” – какъв е този КОМУНИЗЪМ? Задръж си рошавото мнение за себе си (като не си фен на дадена тема)! Щом аз не нахалствам по вашите теми, които ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, значи позамисли се малко!
Време е да разберете всички, че форумът (по различните теми) не изисква някакви ГОЛЕМИ МАЙСТОРИ – като циганите дето лъскат обувките по автогарите – те имат табели ГОЛЯМ МАЙСТОР (СПЕЦИАЛИСТ).
Вие наистина сте представители на някои БГ-фирми, близки ортаци с техни хора, или пък сте им безкритично-фанатични фенове. Няма друго обяснение да ходиш там, къдет очевидно не е твоето място – освен ако си КРАЙНО РАЗХВЪРЛЯН И БЕЗПРИНЦИПЕН.
Вижда се, че тази тема ви бърка в ПАЗАРНАТА НИША или пък дискредитира смехотворните ви бърборения и оферти из форумите.
Я да видим – Драг не правят такива ФТ-колела (съкан – от Драг по-убаво нема).
BG-Rider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Авг 21, 2007 2:13 pm

:crazy: Както обичаме да казваме в "нашите" форуми: Ти пиеш ли си хапчетата редовно?
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Nightbringer » Вто Авг 21, 2007 2:23 pm

Ти стратадш от някаква странна форма на параноя :crazy:
Всички били ортаци и поставени лица .... :dunno:
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот Мъро » Вто Авг 21, 2007 2:27 pm

@BG-Rider, айде да те хвана под ръчичка и да ходим на Руски... че тука взе да притесняваш хората вече...

П.П. Никой, ама никой нямаше да си прави таш** с теб ако пишеше нормално... и не говореше за конспирации, за мерене на чурки и прочее...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот klmn » Вто Авг 21, 2007 2:29 pm

Нема ли кой да заключи това?? :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот BG-Rider » Вто Авг 21, 2007 2:33 pm

Маратона е супер колело , с много добри скорости . Багажника е малко слаб , на пръв поглед , джантите също изглеждат слаби. Най-голямото удобство му е кормилото във формата на 8. Ти не го харесваш , но на дълъг път да можеш да си разнообразяваш позицията е много добре - спасява те от болки в кръста . Не знам защо толкова се вглеждаш в тия главини , те просто си вършат работата - въртят колелата . Въобще , залитането по детайлите на материалната част , за мен лично , е досадно , и безпредметно .Щом ти върши работа , какво да му се тресеш , каква му е планката на ухото , или дръжката на.... и т.н.

Виж сега ти си прав, но като карам извънградско има големи копелдаци, които гледат да те изхвърлят от пътя. Аз имам странично огледало и то все пак предупреждава! Веднъж три таксита, на извънградско карат едно до друго (състезават се с голяма скорост) и добре че ги видях, и бързо намалих и се прикрих встрани от банкета (инак ме отнасят)! Това го правят и камиони и всякакви ИДИОТИ, включително които носят извънгабаритен товар без червен флаг (и такова чудо съм виждал)! Просто трябва да може да се монтира поне едно огледало.
Ти без огледала ли караш?
А що се отнася до каплите – да слаби са виждал съм едностенните, но трябва да се подменят.
Сега най-външната плоча при “Маратона” е 48 зъба, но пък главините които са на резба са евтини и са с много слаби оси – всяка година скапвам по една на моя велосипед! Аз карам всеки ден колело (4-те сезона), освен ако съм болен.
А тези главини, които са на шлици и са по скъпички издържат повече каране и с по-голяма тежест. Те позволяват монтаж на 8 зъбчатки, като най-малката е с 11 зъба и това влияе на ускоряването по наклон. Аз лично карам по 40-50 km (отиване-връщане), като изкачването е трудничко, но при спускането наистина ми трябва колело, което да гребе ЯКО.
Така, че най-вече ме интересува в едно колело ходовата част: главини, централно движение, кранксет (поне 48-38-28) и задни зъбчатки (8 бр.). Кормилото може и да се подмени.
Лично аз бих си купил Маратон Лукс, но с 24 скоростна система и с нормално право кормило. Ще струва повечко, но пък си заслужава – все пак трябва ми за ивънградско каране.
Ако все пак няма никакъв избор (което мисля, че е така), ще търся скъп, но качествен вариант (вносно колело). И като резерва наистина ще си взема някакъв БГ-модел (щото без колело не мога).
BG-Rider

Мнениеот BG-Rider » Вто Авг 21, 2007 2:44 pm

"Мъро"]@BG-Rider, айде да те хвана под ръчичка и да ходим на Руски... че тука взе да притесняваш хората вече...

Мъро, ти пък от какво се притесни бе пич! Я виж какви весели и зелени пантовки имаш - гледай позитивно на нещата. :D :D :D
Иначе сте образи-веселяци!
И разбира се, кво ме интересува, че не сте ортаци с ДРАГ или пък представители на фирми. Нали и аз трябва да Ви понахалствам малко
:rofl: :rofl: :rofl:
BG-Rider

Мнениеот rarekin » Вто Авг 21, 2007 2:55 pm

BG-Rider написа

...Аз карам всеки ден колело (4-те сезона), освен ако съм болен.

Веднага спирай да караш колело!
rarekin

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене