Защото аз твърдя, че Symantec Antivirus Corporate e добра, мога да изредя сумати причини защо мисля, че е такава.
MaN1aK пък пробутва някаква си AVG
Друг пробутва за добра NOD32, добре че я рекламират... колко компютъра съм спасявал заради нея не е истина.
Лешперски, или както наричат Kasperski всичките ми познати, които работят като администратори на мрежи и какви ли не подобни длъжности, прякора и сам говори за мнението за нея.
Panda - това е най-несериозното предложение от да кажем сравнително известните и все пак що-годе работещи антивирусни програми.
Сещаш ли се, че няма да има единодушно мение по този въпрос.
Всеки сам за себе си е намерил програмата, която смята за добра, прав или не, сам си носи последствията. Не казвам, че трябва по-горните ми твърдения за програмите ми да са пътя и истината и живота, но по наблюдения, опит и разискване с други хора, в чийто знания не се съмнявам, аз съм си избрал за мен една програма, която не ми товари компютъра, която не само не допуска вирус за 5 секунди, ами изобщо не е пуснала, която не ми съобщава за всяка отбита атака, ами просто си върши работата и не ме занимава с глупости (а много хора им се радват на тези неща и си мислят, че програмата им е яка, защото виждаш ли постоянно им съобщава как се е справила успешно с някоя гад, а това е смешно, още повече, че просто съм пингвал мрежата, а е имало оплаквания към шефовете, че съм пращал вируси

).........
Мога да плямпам глупости още много, но 1-во, няма да се прочетат, защото съм казал Symantec Antivirus Corporate

и това вече е причина нищо да не разбирам. 2 защото повечето вече имат своя фаворит и това е