Ако трябва да предлагат на сайта всички възможни комбинации, няма да им стигне сървъра.BG-Rider написа:Ами от Драг ако предложат оферта на техния сайт - "предлагаме и 24 скоростен вариант" - купувам Драг Маратона!
P. S. 10 страници.
Ако трябва да предлагат на сайта всички възможни комбинации, няма да им стигне сървъра.BG-Rider написа:Ами от Драг ако предложат оферта на техния сайт - "предлагаме и 24 скоростен вариант" - купувам Драг Маратона!
С 800 лв. трудно ще се справи.TOYAGA написа:@ BG-Rider
Глей са маце... Aко искаш пълно щастие, прави като дедо си TOYAGA - сглоби си едно официално МТВ, една ежедневна шосейка и един параден бегач-катерач, па си се вози със стария Hercules на село за кеф...
Ако трябва да предлагат на сайта всички възможни комбинации, няма да им стигне сървъра.
С 800 лв. трудно ще се справи.
TOYAGA написа:@ BG-Rider
Глей са маце... Aко искаш пълно щастие, прави като дедо си TOYAGA - сглоби си едно официално МТВ, една ежедневна шосейка и един параден бегач-катерач, па си се вози със стария Hercules на село за кеф...
Дедо ти, другаря Сопов, препоръчва да се сдобиеш с 3 колела.BG-Rider написа:С 800 лв. трудно ще се справи.
Ако са две български колела (Драг маратон Лукс - подобрен и Спринт тера) ще се справя. Но ако е бианки сити-туър (Spillo Fusion) - 740 лв. И евентуално Focus blue ridge 499 E http://www.fahrrad-speicher.de/product_ ... 078a744fee
ще се поозоря, но и него мога да го взема (до 8 месеца след първата покупка).
Дедо ти, другаря Сопов, препоръчва да се сдобиеш с 3 колела.
Имаш ли представа колко още подобни опции има, които могат да се сложат така? За това - поръчваш си с 24 скорости ти го правят с толкова. Не е нужно да избираш от списъци с опции.BG-Rider написа:Какво пречи да сложат още една опция (** предлагаме и 24 скоростен вариант - задна касета - 11-32Т ). Това е!
Да очакваме ли тема за СИТИ-ТУЪР велосипедите?BG-Rider написа:едно сити-туър и един фитнес-туър
BG-Rider написа:TOYAGA написа:@ BG-Rider
Добри акъли даваш, но ако сглобя поне 2 колела на старо!
Но не ми се занимава да търся по пазари, с познати и т.н.
Мъро написа:Дано не, защото според мен една такава тема е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНА!
За първи път пиша в темата ти и съм малко объркан. Би ли ми обяснил накратко, какви са тея фетнес-колела, защото проявявам интерес. Може и по-обширно да обясниш, темата наистина е интересна. Благодаря ти!![]()
Хъм.....Мъро2Мъро2 написа:NovemberCharlie написа:Вече дори не ми е смешно.
Така и така имаш връзки в митницата, що не го изнесеш към Африка тоз' човечец?
Муцка?Мъро2 написа:Не бе, муцка, нямам шизофрения
Вчера си смених мейла на акаунта и форумът ми деактивира профила
NovemberCharlie написа:Вече дори не ми е смешно.
BG-Rider написа:и ще информирам водещи магазини и фирми на спортни стоки за това какви възможности има пазарът в БГ.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта