outfaced написа:aaa, неговия пътепис е 21 000 думи !!!
33 страници WORD![]()
аз ще го чета уикенда![]()
изглежда интересен
е последно на никой ли не му се върти на на Тасос другия уикенд ...
Brat4eda написа:ако говориш за 6-9. септ. мен ми се върти
outfaced написа:а аз мислех, че авантюристите, които се биха юрнали да карат там са малко и всички са в тоя форум ... или поне все ще има някой, който да се обади за мероприятието
Admin написа:Както си написал горното мнение, по същия начин можеш да публикуваш и пътеписа (копираш текста в полето за мнения, туряш му заглавието и готово). Единственият проблем, който би могъл да възникне, е ако надвишиш максимално допустимия брай символи, които са зададени за един пост... не помня колко десетки хилади зададохме навремето, ама бяха доста, защото си знаем, че в нашия форум има словоохотливи хораКато знам, че пътеписът Ком-Емине се събра, би трябвало и с твоя да няма проблем. Ако случайно обаче надвишава ограничението, разделяш го на две-три части и ги пускаш като отделни мнения едно след друго. Опитай, ако ти се занимава, че септември май е подходящ месец за каране натам
Нещо не мога да се оправяА и май компютъра ми се скапва . Ако можеш сложи го ти , там , в която рубрика ти е удобно .
Quiz написа:Всъщност доста хора ходихме, ходим и ще продължаваме да ходим там (било да караме или за друго), но повечето май не си падат/ме чак толкова по "авантюристичните организирани мероприятия"
outfaced написа:На мен идеята ми беше просто след като ще пътувам с празна кола да взема още някой мераклия ... ако познава и района и знае пътечките, още по добре.
vladimir.dzhuvinov написа:С тези облаци времето е било чудесно за каране
Супата на снимката шкембе чорба ли е?
vladimir.dzhuvinov написа:Големи приключения са били
С Янис видяхте ли се?
Сещам се, че имам да му давам един ключове, можех да му ги изпратя по вас
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта