15 септември започва с едночасова стачка - от 9 до 10 ч. Денят не е учебен. От 17-и до 21-и ще имамолебен, шествия, митинги. Ще се водят нормални часове. 20-и е обявен за "ден на мълчание в клас".
"
ВЕРНО ЛИИИ ???

THEZOGGO написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
.
Баси лудницата,![]()
искам така и в университетаааааааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teodor40 написа:Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).
agent_Jekov написа:Айде стига учителите-боклуци, учениците-свети води ненапити.Ако сте били поне на половина колкото нас недисциплинирани си представям какво име на учителите.От нашия клас специално нямаше по-луд навремето в цялото даскало.Такива изроди бяха повечето, че имаше учители, които не искаха да ни преподават.Учителите ако не взимат добри пари не виждам кой да ги взима честно.
Teodor40 написа:Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).
Nymphetamine написа:Teodor40 написа:Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).
Съвсем верно е тва.
Nymphetamine написа:И с двама ви не съм съгласен. Както и да е, няма да споря със закостенели консерви... Байкрайдър, твоето гимназиално образование кога го приклчюи? Преди 20-30 години? Нещата се променят...
Nymphetamine написа:Bikerider, айде като ше спорим, да спорим човешки, а? Щото се доближаваш до тертипа на поведение на даскалите. Ако нямаш да кажеш нещо смислено и конкретно, подкрепено с пример, ами ще обиждаш, по-добре дръж езика си зад зъбите! Извини ме за тона, сега ще пренасоча вниманието си към хората, които могат да спорят.
Alpina написа:...трета решава кръстословици в час...
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 7 госта