Стига беее !!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Стига беее !!

Мнениеот z1gZag » Чет Сеп 13, 2007 10:10 am

" Учебната година ще е само 9 дни. След като стартира на 15 септември, тя ще приключи до 24-и, понеделник, когато започва безсрочна ваканция заради стачка на учителите. Това обявиха вчера трите синдиката в образованието, след като 2-часовите им преговори за заплати с вицепремиера Даниел Вълчев останаха без резултат.
15 септември започва с едночасова стачка - от 9 до 10 ч. Денят не е учебен. От 17-и до 21-и ще имамолебен, шествия, митинги. Ще се водят нормални часове. 20-и е обявен за "ден на мълчание в клас".
"

ВЕРНО ЛИИИ ??? :rofl: :rofl: :rofl:
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот THEZOGGO » Чет Сеп 13, 2007 10:19 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: .
Баси лудницата, :bowdown: :rofl: искам така и в университетаааааааааааааааааааа :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :D
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Makintier » Чет Сеп 13, 2007 10:34 am

THEZOGGO написа::rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: .
Баси лудницата, :bowdown: :rofl: искам така и в университетаааааааааааааааааааа :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :D

Пак ще стане от порядъка "всяко чудо за три дни"
и пак ще си учим нормално ..... :xx(:
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 10:37 am

Хаха, ебати смешниците...
Повече от половината от тях са такива мърльовци, че не заслужават дори 300лв... Ако някой има друго отношение по въпроса, да ми приема мнението както иска. Имам 10 години опит с все такива нещастници, за каквито говоря. В гимназията беше пълно с такива, явно са ги подбирали с конКУРс за лайнари и гадни копелета, курви и пИ'Ирасти, както им викахме - отношението на 9/10 спрямо учениците беше под всякаква критика. Тъпкане, мачкане, налагане на воля, да не говорим за общуването с учителите - такова просто не съществуваше. Всеки учител прави каквото си поиска, когато си поиска, без да съобрази това и онова с останалите си колеги - имало е абсурдни случаи, като, например, две класни работи в един ден, в два съседни часа. Не ме питайте колко сме обяснявали, че първо - не е по силите ни, все пак колкото и да не ни пукаше на някой, това си е психическо натоварване; второ - по правилник е забранено. Да не говорим, че цял срок всички дремят, взимаме си материалчето, напираме да ни изпитват, но до края на януари си седим с празни квадратчета по съответния предмет. И накрая всеки иска да ти зашие по 5-6 оценки за де седмици, че и класно да направиш.
С две думи положението в образованието ше остане на тва ниво, докато има такива келеши. Сега някой може да ми цитира познатата поговорка "Каквото повикало, такова се обадило"... Колко сме се мъчили да се отнасяме добре с всичките изроди, които ни преподаваха - не братче, те си остават заядливи копелдаци. Докато има такива шушляци в образованието, няма да прокопсаме. Всички ценят колегиалността и лоялността, ценим ги и учениците.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Сеп 13, 2007 10:43 am

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 10:53 am

Само да ви светна, че не трябва да се радвате толкова, защото ще ви излезне през носа после. Материала е един, ще ви оплътнят съботите ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот agent_Jekov » Чет Сеп 13, 2007 11:07 am

Айде стига учителите-боклуци, учениците-свети води ненапити.Ако сте били поне на половина колкото нас недисциплинирани си представям какво име на учителите.От нашия клас специално нямаше по-луд навремето в цялото даскало.Такива изроди бяха повечето, че имаше учители, които не искаха да ни преподават.Учителите ако не взимат добри пари не виждам кой да ги взима честно. :dunno:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Teodor40 » Чет Сеп 13, 2007 11:08 am

Имах учители, които по време на часовете отиваха някъде си и цял час ги нямаше. Един пич ходеше със съучениците ми редовно да пие по време на час в близкото бистро. Редовно по един специален предмет учителката ни питаше "Ще учиме ли днес?". На мен ми беше интересно, но тъпаците от класа като кажеха "ЕЕ госпожо..." нищо не правехме по цял час т.е. карти и приказки.
Ако съм министър ще им направя такива проверки и изненадващи тестове за да видя какви са реалните оценки, че после ще ги е срам и тези заплати да взимат. Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот mitakaman » Чет Сеп 13, 2007 11:23 am

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:26 am

Teodor40 написа:Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).

Как ги сметна :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 11:32 am

agent_Jekov написа:Айде стига учителите-боклуци, учениците-свети води ненапити.Ако сте били поне на половина колкото нас недисциплинирани си представям какво име на учителите.От нашия клас специално нямаше по-луд навремето в цялото даскало.Такива изроди бяха повечето, че имаше учители, които не искаха да ни преподават.Учителите ако не взимат добри пари не виждам кой да ги взима честно. :dunno:

Не си съвсем прав. Единици са такива случаи като вашия, и ние бяхме недисциплиниран клас, но все пак имахме някакво благоприличие и сме се отнасяли към чителите добре и с разбиране... докато те направят обратното.

Teodor40 написа:Учителите ги мързи повече от учениците и да не ми се оправдават с ниските заплати, защото работните им часове в годината сумарно са около 720ч, а на нормално работещ човек са 1900ч (това са някави приблизатилни груби сметки).

Съвсем верно е тва.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:33 am

Nymphetamine написа:

Съвсем верно е тва.

Ама как го сметнахте не ми е ясно :dunno:

Може ли да ми разбиете тази цифра, как се е получила.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MaN1aK » Чет Сеп 13, 2007 11:39 am

Божее и аз си викам,че тва става само в мойто даскало,а то гледай в цялата държава е същото кат при нас!ХАХАХхаахха хвани си бате! :D Бах в тъпите учители! :(!:
MaN1aK

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:42 am

Как ще ви е*е живота :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 11:42 am

@Alpina:
Могат единствено да дрънкат глупости, това могат. Отсега са на*бани от живота...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 11:44 am

:agree:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ddevil » Чет Сеп 13, 2007 11:52 am

Историята според мен е както и при лекарите-образованието и здравето на един човек са най-важни за неговото бъдеще->респективно и за бъдещето на една държава. Ако хората, които осигуряват тези 2 неща не са заплатени достатъчно,те не работят със стимул...или поне в началото работят-след това им е все едно вече.Ако се плащаше както трябва на лекари/учители може би нямаше да има чак толкова подкупи,стачки,некомпетентно свършена работа и т.н. Ако някой работи съвестно и/или както трябва, той най-често се оказва наивник ако остане да работи тук,а не навън. Аз не мога да си представя 26 разглезени лапетии,с държание по-лошо от това на олигофренясала маймуна и 50cent в едно, и един учител с 300лв заплата да стои и да им преподава-няма такъв филм просто! Проблема не е само в заплащането разбира се, но може би той е главният според мен. Може би ще кажете, че и възпитанието играе роля-разбира се,но точно това възпитание се изгражда най-вече в детска градина от педагози и началните класове в училище, което отново е свързано с образованието малко или много. Това, че повечето родители са лентяи е също друго 20-на първо място кафенето и след това хлапето им...wtf o_0 В момента не критикувам никого,просто изказвам мнение-докато заплащането е такова, почти всички качествени специалисти ще работят навън-> а тук ще остане "утайката"(малко грубо се изразих може би,но това ми дойде най-напред..може би има защо) :V:

Докато има ученици с изказвания като горните-не вървим на добре ;)
Последна промяна ddevil на Чет Сеп 13, 2007 11:55 am, променена общо 1 път
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 11:54 am

Учителите в гимназиите не работят по 8ч.на ден. Занятията при нас започваха в 8 часа и приключваха до 1. до тук - 5 часа. 4 пъти седмично и не винаги всеки учител има пълен ден занятия. По груби сметки им се насъбират около 16ч седмично или към 70 часа месечно. Учи се 9 месеца и лятно време месец и половина даскалото седи заключено. През останалия месец и половина работят 4-5 учителя, които се сменят периодично. Да не са 720, 800 часа да са... Не могат да се сравняват с 3000-те часа годишно на баща ми примерно, който е натрупал две години и 3 месеца платен отпуск и одавна е надхвърлил минималната възраст за пенсиониране, а същевременно редовната (изкл. летателни) му заплата не надвишава приблизително 1500лв. Същото важи и за останалите летци в поделението, което е едно от най-активно летящите за годината. Нищо съществено не е за останалите хора, но съм бил сивдетел на работния му ден - няма нищо общо с учителското бръщолевене и заяждане, разкарване наляво-надясно, кафенца и т.н. Не, че не го оценявам, дори напротив - имал съм и много свестни учители, но болшинството са пълна сган... и да ми реват за 700-800лв, заплата....

По-горе нещо ревете гледам... Ми и на българсктие военните заплатата не е като на колегите им от чужбина и останалите страни членки на нато и ЕС, но си работят по 12 часа на ден, потят се в миризливите машини от 70-80-те години на миналия век и си траят... За сравнение - заплатата на един румънски въшльо е 3000 евро и нагоре... Давам пример с военните, щото в тая сфера имам дорби наблюдения... При тва положение, ония кво са ми се разревали... И стачката в Пирогов беше с привкус на безсмислица, ама...
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 12:01 pm

А кой те е излъгал, че с излизането от училище работният им ден приключва, контролните, тестовете, докладите - кога ги четат, докато ви преподават ли, замислял ли си се, също така имат да разработват планове и какво ли още не. Това става след като излезнат от сградата, а много пъти и в часовете, в които мислиш си клатят краката, са затворени в кабинета си и четат ПОМИЯТА, която сте избълвали на листата. Също така, какво мислиш правят лятото, колко лумпена са на поправителни... и други занимания.

Заблудени сте много, ама много :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 12:11 pm

Мани ги бе, какво им обясняваш...
Виждали са те училищна документация...

Еле па мнения като на Нимфетката: "я си траем у кирливия БТР и ти че си траеш мама ти деба".... са симптоматични...

@ddevil: прекалено меко се изрази ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 1:01 pm

И с двама ви не съм съгласен. Както и да е, няма да споря със закостенели консерви... Байкрайдър, твоето гимназиално образование кога го приклчюи? Преди 20-30 години? Нещата се променят...
А и наблюденията ми се доближават по-скоро до няколко нови и модерни ЛЕТАТЕЛНИ апарата (е, като бройка не са това, което трябва да са)... далеч съм от БТР-ите. ;)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 1:15 pm

Nymphetamine написа:И с двама ви не съм съгласен. Както и да е, няма да споря със закостенели консерви... Байкрайдър, твоето гимназиално образование кога го приклчюи? Преди 20-30 години? Нещата се променят...

Сладур, говориш наизуст и произволно, колкото да не заспиш. Както и да е, няма да споря с празноглави хлапета.
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 1:25 pm

@Nymphetamine, не ме питаш, ама да си кажа, мойто преди май няма 4 години, а от тогава имам много близки наблюдения, тъй като на брат ми не е и аз се занимвам с този въпрос.

Но от към задължения и работа, при учителите няма особено много промени, дори от 30 години до сега, освен повече работа, за по-ниско заплащане и по-голяма борба, да налеят колкото може повече знания в закърняващия мозък на сегашното поколение. Но понеже последното има къде-къде повече свободи и липса на ограниченя, както и наличие на компютърни игри, интернет и телевизия, се е възприело като родено-научено и не се оставя, някой бил той и учител, да му налива акъл :V:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 1:40 pm

Bikerider, айде като ше спорим, да спорим човешки, а? Щото се доближаваш до тертипа на поведение на даскалите. Ако нямаш да кажеш нещо смислено и конкретно, подкрепено с пример, ами ще обиждаш, по-добре дръж езика си зад зъбите! Извини ме за тона, сега ще пренасоча вниманието си към хората, които могат да спорят.
Alpina, аз току що приключих с моето - наблюденията ми са такива, каквито съм ги представил. В училище това беше пример з аподражание от по-младите учители, а възрастните не ги бръснеше много-много. Вярно, че си подготвят материали и ни четат щуротиите, но пък пресен пример е една и същата ми оценка на всички класни по български език и литература от 5 години насам с преподавателката, да не говорим за рецензиите, които всеки път гласяха едно и също, независимо от темата и обема на "творбата ми". Не твърдя, че българсия и литературата са силното ми место, дори напротив, но поне да се стараеше да ги чете малко по-задълбочено. Рутина беше да ни налива само своите си идеи и да отрича останалите разсъждения. По история даскалката дори нямаше тефтер, записваше на хвърчащи листове, които след края на всеки час изхвърляше...
Може би и аз не трябва да обобщавам и да слагам всичко в общата маса, но и вие не го правете - българските учители не са цвете за мирисане. До колкото знам и в другите държави учителските заплати като количество също са едни от ниските, но пък там го няма това отношение - тое което ме дразни най-много, пълното безхаберие и незаинтересованост, липсата на колегиалност и лоялност. Те не преподават за знания, преподават за пари - типичен пример е тестът руски, който пристигна от инспектората и ни завари месец преди да напуснем. На фона на останалите оценки , резултатите бяха трагични, а си мислех, че занимавайки се с учебника, който учителката беше назначила и слушайки и записвайки в час, ше науча руски...
Както и да е, вие си знаете за вас, аз ви казвам кво беше при мен. 90 процента от учителите в нашето училище не заслужават и това, което получават.
Пари се дават на хора, които работят отсърце, които си обичат работата и се отнасят добре с хората, с които работят. Тогава се печелят пари.

ЕдитЪ:
Освен това... вярно е това, което каза за закърняващите мозъци, имаше го и при нас и се забелязваше повече във всеки следващ випуск. Това е така... Но пък аз що си мисля, че имаше една групичка от хора, които се интересувахме от това и онова и за разлика то отличниците, които се ограничаваха само с бумагите за съотвеетните предмети и две-три книжки годишно, ние си бяхме най-обикновени ученици, със среден успех около 5.20, но пък интересите ни се простираха доста по-далеч и се опитвахме да нахраним тия интереси с информация и т.н.
Колкото до вниманието и дисциплината - когато един учител знае как да го направи, в неговия час винаги има дисциплина. Даскалът ми по география никога не е повишавал тон, никога не е крещял, блъскал, викал и наказвал с оценки. Но винаги се е държал добре с нас още от първия час, разведряваше обстановката отвреме на време с нещо интересно и забавно, някой виц, майтап, после преминаваше към сериозната част. И в интерес на истината, най-много спомени, освен от предметите, по време на които ми беше интересно да слушам, имам от материала по география през 4-те години на изучаването му. Е, на такъв човек и без протести ше му вдигна заплатата до 4-цифрена сума.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 1:50 pm

Nymphetamine написа:Bikerider, айде като ше спорим, да спорим човешки, а? Щото се доближаваш до тертипа на поведение на даскалите. Ако нямаш да кажеш нещо смислено и конкретно, подкрепено с пример, ами ще обиждаш, по-добре дръж езика си зад зъбите! Извини ме за тона, сега ще пренасоча вниманието си към хората, които могат да спорят.

@Nymphetamine: моля ти се недей да хленчиш - като мяташ епитети, бъди готов и теб да те замерят.

По отношение на "оценките" ти, ще кажа само, че нямаш право да обобщаваш и НЯМАШ право да съдиш учителите си, поне не докато не си пробвал какво е. За твое сведение имам трима близки, които са учители, двама в провинцията, единия в столицата. Само това ще ти кажа и друго няма да кажа, защото на теб човек каквото и да ти каже ти се фръцваш и започваш да обиждаш. Нямаш и право да съдиш за нещо, от което не разбираш.
Учителите са хора, не са еднакви като роботи. Затова диференцираното заплащане е нещо добро. Не обаче и по начина, по който министерството го прокарва. Парите им малко ли са? Малко са. Точка. Ако не си съгласен, ПРОБВАЙ да си изкарваш хляба сам и да живееш с техните заплати. Дотогава ако обичаш не забравяй, че мама и тате те хранят и подслоняват и недей да се правиш на много знаещ, защото всъщност нищо не си видял от живота. Още по-малко имаш право да обобщаваш и ти го съзнаваш, но въпреки това продължаваш да го правиш. Каква мотивация очакваш от хора с такива мизерни заплати? За какво да работят освен за пари? Кой не работи за пари? Виждаш ли колко скудоумна позиция си заел? Какво очакваш от учителите си - да ти уредят живота? Баси глупостите.

И помни - не аз започнах с епитетите. Каквото повикало, такова се обадило. Насочвай си вниманието накъдето щеш.
Последна промяна bikerider на Чет Сеп 13, 2007 1:51 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 13, 2007 1:51 pm

Само да питам, каква работа със сърце, когато като влезнеш в стаята и те чака: графити по стените, някакъв дебелак със панталони на които колана се намира под топките му, слушащ музика през една слушалка, някакъв тип с тениска на която има изобразено разчленено тяло, пак слушащ музика, момиче на което пък полата и е над пу***та седи разкрачена и гледа дрогирано, друга заложила на дълбокото декулте, или изобщо липсата на 20квадратни сантиметра плат над кръста, лакираща се, трета решава кръстословици в час, отзад група от трима спи и около тях се обвазувало ято винарки....... да, как да не ти стане мило при тази картинка и да не се напиеш ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 1:55 pm

Тва е тоталното консуматорство - "искам, искам, искам, искам всичко да ми се даде наготово. Всички са длъжни да са мотивирани и да пърхат около мен. Учителите са длъжни да ми търпят селениите и простотиите и са длъжни да ми налеят акъл в главата. Ако не се справят, значи взимат много пари.
Кой бе, аз ли съм тъп? А ти звучиш като даскал, нещастник."

Пази Боже, сляпо да прогледа!!!!

А сега досадния "чичко" :rofl: bikerider е време да си ходи в хралупата и да не се бърка на "младите" :rofl:
Те младите всичко знаят и всекиго съдят. Дъртофелници нещастни закостенели :rofl::rofl::rofl::rofl:

@Alpina: аз като ти казвам, че от малки са нае*ани.... :D
Аватар
bikerider

Мнениеот ddevil » Чет Сеп 13, 2007 2:01 pm

Alpina написа:...трета решава кръстословици в час...

:nono:
Ако това беше истина пак щеше да е поне малко по-добре... В интерес на истината разглеждат каталози на Avon и т.н.
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 13, 2007 2:08 pm

Опала... някъде да съм споменал, че искам всичкои наготово да стане? Дори напротив, когато е имало нужда и когато съм считал, че има нужда съм полагал усилия и съм си научавал материала, но когато ме устрийва четири, зяпам през прозореца, колкото да не ме включат/иш в графата на спящите и приказващите и т.н.
Заплата в рамките на 5-600 лева е едно, за плата към 1к лева е съвсем различно. По същия начин не съм съгалсен и със заплатите на щофьорите, на ватманите и т.н. Ма кво да говорим... Ти явно си мислиш, че всички са консумтори, всички искат наготово, аз, от позицията на 19-годишен съм тотално дезинформиран, а ти и хората на твоята възраст са компетентно по всяка точка и всяко правило. НЕ отричам, че има и учители, които си вършат работата, но пък да искат пари по тоя начин... ебати. В Пирогов също протестираха, но спешните случаи не ги мотаеха и изпращаха по другите болници, нали? Поне аз такава информация имам.
А ако разчитам на учителите на ми уредят живота... епа няма ли да е по-добре да легна в някой кашон в подлеза на гарата и да се завия с вестници, смятам, че дори по-добре ше се уредя по тоя начин, ако на даскалите разчитам.
Разгледай следния пример - защо всичко живо след 12 клас, въобще след като приключи образованиято си и се насочи към ВУЗ, ходина частни уроци, специализирани курсове и т.н.? Защо не разчитаме на знанията, които ни дават в училище, за да се подготвим. Аз, примерно, съм ходил и на ЗИП Биология и Химия в училище, и на частни уроци по химия. Е, бих могъл да кажа, че разликата в знанията е неземна. Тоя факт отчиташ ли го... Само информативно ще кажа, че учителката по химия няма нищо общо с гимназии, ВУЗ-ове и въобще МОН.

ЕдитЪ:
Друго нещо, което пропуснах - никога не съм се нервирал, когато ми забавят писмената работа с два-три, четири дена, дори две седмици - пределно ясно ми е, че не са роботи. Тука говорим за елементарно отношение към учениците. Сигурно има учители, които се отнасят добре, аз също познавам няколко такива, но се броят на пръстите на ръцете ми. И, да, истина е, че има такива ученици, с дънките до под коленете, смъкнатите полички и големите деколтета, не го отричам. Но в случая говоря за езикова гимназия, която се води едно от 5-те елитни учлищи за в Пловди, ебати... Айде да не срявняваме Гюлеметов с Руската, МГ, Английска, Френска и т.н. гимназии...
Последна промяна Nymphetamine на Чет Сеп 13, 2007 2:12 pm, променена общо 1 път
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 13, 2007 2:11 pm

Глей ся, ти отново и отново обобщаваш тръгвайки от някъв частен случай. Айде обходи ВСИЧКИ училища в страната и тогава говори. Сеш'ли се?

И не, далеч не съм прав за всичко, просто съм видял доста повече от теб и мога да преценя нещата от висотата на дядовските си 32 години...
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Други