Nymphetamine написа:@bikеrider:
Ский ся, чичо... Ничие мнение не цитирам, копирам, взаимствам и т.н. Не знам до колко си чел и до колко опитната ти глава помни кво съм писал... Ма ме мързи да обяснявам по сто пъти едно и също нещо.
В интерес на истината аз никъде не видях личното ти мнение и някакви свестни доводи... И въобще нещо по-различно от - да помогна, да налея акъл в главата на празноглавото сукалче...
Виж кво, спри да ми се правиш на света вода ненапита, проследи си постингите и виж чий беше първия епитет. Каквото повикало такова се обадило. Ако искаш от мен разумни аргументи, да беше подходил с разумни аргументи. Нямам намерение да ти доказвам каквото и да е, ясно е че знаеш какво е да си учител, знаеш какво е да работиш за 300 лв и да трябва да си мотивиран, знаеш каква е системата в България, знаеш кой колко трябва и не трябва да взима... изобщо - готов си за министър на образованието от квотата на червените кратуни.
За какво се занимаваш с въшка като мен? Раздавай правосъдие и режи заплати - явно за това те бива още отсега. Ако си видял нападки от мен, то е за начина ти на мислене и за арогантната ти нахалност да си мислиш, че можеш да определяш кой колко може и не може да взима без да си бил нито един ден учител. Пробвай да ходиш с обувките на тези хора и тогава давай експертно мнение кой колко трябва да взима. Ако се дразниш, че ти казвам истината в очите за манталитета ти би трябвало да се замислиш защо го правя. Това е същината на моите "нападки" към теб - не съди, за да не бъдеш съден.
Искам да те попитам - твоето некопирано, непействано мнение на основата на КОЛКО ДЕНА ТРУДОВ СТАЖ се основава? Само на този въпрос ми отговори, моля и няма изобщо повече да те занимавам с дъртите си изкуфели глупости. Дано да разбереш наистина защо се отнасям към теб като със сукалче.
Приятен ден.