shepo написа:за съжаление източника ми НИКОГА няма да даде показания защото става въпрос за бащата на Албена. Тъжно нали
Да. Много. Нека мълчи, щом му помага.
shepo написа:за съжаление източника ми НИКОГА няма да даде показания защото става въпрос за бащата на Албена. Тъжно нали
bikerider написа:@agent_Jekov:
Ахаааа, нали съдиите бяха лошите чичковци, каква стана тя?
Admin написа:Грешка било... дори студент по право не би направил такава грешка, а тоя е прокурор... ебем ти и прокуратурата!
Alpina написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=41636
Тази тема я следя с интерес, защото през същия ден, само че сутринта пернишки мерцедес, щеше да ме затрие.
Та вижте колко време трябва да се внесе обвинителния и акт, така че не бързайте за Стависки.
Снощи гледах едно филмче, за SUV и CUV, та там споменаха случайно, че на хамърите няма кола, която да може да се противопостави, е вече си имаме и нагледен пример в България
Alpina написа:на хамърите няма кола, която да може да се противопостави
RAINman написа:...Аз вече се съмнявам във всяка кола...
jivkonik написа:но като седнем зад волана и някак света изглежда по-различно и някои дребни знаци с цифри по тях някак са незначителни?! Дали?!
TOYAGA написа:jivkonik написа:но като седнем зад волана и някак света изглежда по-различно и някои дребни знаци с цифри по тях някак са незначителни?! Дали?!
В скоростта ли е проблема според тебе?
jivkonik написа:Казвам всичко това от позицията на малък шофоьорски стаж (няма и година) и шофирането на кола с 1.8 л бензинов двигател (90 к.с.). Като покарам година -две, ако седна на 2.5 л бензин (170 - 200 к.с.) може би ще имам друга гледна точка....
ЗА сега си харесвам моята обаче, и смятам, че е правилната!
TOYAGA написа:jivkonik написа:Казвам всичко това от позицията на малък шофоьорски стаж (няма и година) и шофирането на кола с 1.8 л бензинов двигател (90 к.с.). Като покарам година -две, ако седна на 2.5 л бензин (170 - 200 к.с.) може би ще имам друга гледна точка....
ЗА сега си харесвам моята обаче, и смятам, че е правилната!
Олеле-мале... Ти си от най-страшните!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта