баси, писах писах и заби компа... сега пак трябва да пиша
та значи, реших и аз да се изкажа като собственик на спринт. преди 2 месеца си купих ексел, защото от веломания нещо се замотаха с новите си модели, а аз исках да карам ново колело, иначе се бях спрял на зх5 ама ядец, не ми е било писано... та купих си екселче, много красиво колело наистина.
още в началото му смених предната спирачка, то беше с две ве образни и аз сложих деоре м475, ама и нея май ще сменям скоро, както и да е.
по-интересното е, че след 600км почнаха да излизат някакви страни звуци от средното движение и аз като по-любопитен, а и съм далеч от бг та да мисля за гаранцията, реших да разглобявам сам и да видя какво става. свалих си аз десния курбел, обаче с левия веселба, така се е заклинил, че му се изипа резбата като се опитах да го изтегля със скобата, как съм го вадил после няма да пиша, много е брутално, ама ползвах чук
та свалих си аз касетата с висящия на нея курбел и о чудо, виждам това - [url]http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=55_77&products_id=312[/url]
е добре де мамка му, как може на колело за близо 500лв да сложите пластмасова касета за 11лв, ами деорето е с десетина лева по-скъпо ще му се ненавиди... сега си сложих ЛХ и се надявам да нямам проблеми...
с каплите за сега не съм имал проблем, доволен съм, за 1100км са си все още ок, а съм скачал и по бордюри, и по корени, и по камъни съм се спускал... абе доволен съм за сега... дано и те не ме разочароват...
това е от мен, аз вече готово колело никога няма да си купя, предпочитам сам да си го събера, ама да знам какво има по него, е ще ми излезе по-скъпо ама какво от това...