SPRINT- oproverjenieto,neka badem istinski

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

SPRINT- oproverjenieto,neka badem istinski

Мнениеот bullet » Нед Авг 01, 2004 9:50 am

Ne vi pravi 4est!Az rabotya v SPRINT.Pro4etete vnimatelno tova koeto shte napisha!
Mnogo neshta ima nerazbrani na tazi zemya!Az sashto haresvam DRAG,i za men te sa ot nai dobrite proizboditeli v BALGARIYA.No zapitvali li ste se nyakoga kak se kazva firmata ot koyato i DRAG i SPRINT kupuvat ramkite si?Nima Dragomira i FXa ne sa ednakvi?I gumite na FX sa 2.60!
Mnogo ot neshtata koito kazvate sa istina no malko presilena.Nima na veloralito v Rodopite nyamashe Sprintove,nima vtoriya v klasiraneto ne karashe SPRINT?Ako ste hodili na izka4vaneto na Syutka prebroihte li SPRINTOVETE?
Vseki pravi greshki!Poglednete broshurite na DRAG,gledaite kol4etata na sedlata,ne pomnya na koi ot skapite modeli kol4eto e prosto smeshno.No az ne gi oplyuvam vednaga.
Vlezte posle v saita na BAS,mnogo dobar sait,no poglednete tcenite i neka da sravnyavame. vyarno tova e Giant no sravnete FX i VT2.I pak razgledaite dobre kakvo oborudvane e zapisano i dali vsi4ko saotvetstva na snimkata.
I nakraya,az sam kato vas.Po tozi na4in na ataka nie ne pomagame.Pomognete na vseki edin proizvoditel da nameri i reshi greskite si,neka napravim pone nashiya svyat po dobar i silen.Neka vsi4ki da sa konkurentni za da predlagat vse po-dobra produktciya na pazara.
NIE SME BAIKARI!Edin za vsi4ki-vsi4ki za edin!!!
Веселин Куршумов Пловдив 0882289832,0899537343 [email protected]
Всяко решение поражда след себе си нови проблеми...
Аватар
bullet

Рейтинг: 1216

Мнениеот Zozka » Нед Авг 01, 2004 11:02 am

1.) Колелата ви са скъпи, имайки предвид какво плащаш и какво получаваш (единствено разлика правят миналогодишните Appolo и Excel)
2.) Как въобще не ви е срам да правите такива небивалици като онова чудо с двата шока???
3.) Когато започнете да правите планински колела, тогава ще спрем да ви псуваме...и последно
4.) Ти карал ли си някой от тазгодишните ви модели???
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Windstream » Нед Авг 01, 2004 11:46 am

Карам подред:
1) какво като гумите на FX са 2.6 :?:
2) на велосъборите има много Sprint-ове не защото са добри за планината (повечето ви модели), а защото собствениците им са ентусиасти :bowdown: но в момента за съжаление нямат възможност да се сдобият с нещо по-истинско.
3) откъде ти хрумна да сравняваш FX с VT :?: Разликата в предназначението им дори за лаик би била очевАдна... А снимката на Giant-a колкото и да я гледам разлики с описанието под нея не намирам ;)
4) за помагането - колко помощ ви е необходима за да разберете че повечето ви модели да отвратително неудобни за градско/парково каране и направо опасни в планината? Въпреки това се опитахме да влеем малко разум в главата на един от (по негови собставени думи) вашите хора (имам предвид batman-а), обаче като гледам той или не е могъл да надвие над останалите ви дизайнери, или пък сте го изгонили :finger::asshole:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот F1-MAN » Нед Авг 01, 2004 1:48 pm

Когато почнете да правите(купувате) по-нормални рамки може би намя да ви оплюваме. Ти говориш за един модел, който се откроява от другите. Ама един модел не може да направи марката качествена. И защо слагате на колелата дискови "спирачки", който не струват нищо-за да хващат окото на незапознатите, та да купят колело с "дискови спирачки". Щото мойто като не е дискови, потенциалните клиенти на Спринт(децата от квартала), ме питат що не е с дискови. И аз кво да им кажа, че две хубваи дискови струват колкото един Спринт се "дискови". Според мен ед по-добре да слагат някакви по-добри v-brake, deore например. Спират много по-добре от Logan, Promax и т.н., от личен опит го казвам. Като карах една такава имах чувството едва ли не че съм с кантарчета.
Или пък някакви капли с 24 спици. Ама поне да бяха хубави, ама те са само красиви( в началото). Слагайте си капли с 36 спици, поне ще са по здрави.
Просто мисля че Спринт прави всички тези доста странни колела с единствената цел да привлича децата, който биха дали малко повече пари, стига колелото да е с дискови и двукоронна вилка, и като гледам май успява. Въпреки че доста хора май взеха да се усещат, защото виждам все повече колела като Аполон(един макар и евтин, смислен модел) например, или други твърди колела, като Драг Гризли, Онтарио и т.н. Може пък и да поумняват хората.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Авг 01, 2004 1:55 pm

Eххх,утопия...
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот F1-MAN » Нед Авг 01, 2004 1:58 pm

А и още нещо. На сайта в секцията колелото за мен може да се позабавлявате. Изберете "аз съм опититен спускач и искам сериозен велосипед с отлични характеристики на разумна цена" и след това с алуминиева рамка. Ако колелата който ги отваря имат ход повече от десет сантимера(та дори повече от седем) ще си отрежа .......:rofl:
Е, поне тежат като колело за спускане.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Windstream » Нед Авг 01, 2004 2:25 pm

Да не говорим пък че [url=http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=72]Excel[/url]-a има "Alloy DOWNHILL FRAME" :asshole:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот F1-MAN » Нед Авг 01, 2004 4:14 pm

[quote="Windstream"]

Да не говорим пък че [url=http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=72]Excel[/url]-a има "Alloy DOWNHILL FRAME" :asshole:
[/quote]

Много странно, въпреки че го намирам в колекция 2003, отгоре ми пише че е 2004. Обаче не можете да отречете че това колело е добро. Особено монтажът, рамката също е хубава, само за каплите и някои други части може да се поспори. Вилката също може да се каже че не е толкова лоша, верно само пружина, ама поне не е много тежка. Жалко че е от миналата година.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот PzNike » Нед Авг 01, 2004 5:38 pm

Абе Екселите биват горе-долу и 2003 и 2004.
[url]http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=72[/url]
[url]http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=52[/url]

Апполо беше хубав модел - жалко че го спряха.
[url]http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=84[/url]
Аполона като за цената си е много добре.
[url]http://www.sprintmaxcom.com/pop.php?id=51[/url]
А иначе годината 2004 се показва и на 2-те колекции - явно е бъг-че в сайта.

А фирмата има право да си избира пазарна ниша - все пак хората които карат ПЛАНИНСКИ колела в България не са толкова много. Ако шаренийките се продават по-добре...
Пък и клиентите никой не ги кара насила да купуват.
Има си хора дето вари ги печи ги ще си вземат най-странно изфлаждащото нещо вместо най-функционалното. Българските фирми все още нямат достатъчно опит и възможности за да влияят на предпочитанията на пазара.
Ако на пазара се търсят сранно изглеждащи цветни колела - най-лесното нещо за Спринт е да ги доставят.
А ако някой е решил да си купува "сериозно" колело да се поинтересува малко повече по въпроса и да си избере нещо подходящо.
Achtung Panzer!
PzNike

Мнениеот Lubo » Нед Авг 01, 2004 5:51 pm

Ако имате поен по 1-2 модела на гпдина, които да са балансирани цена/качество, а да не са само с рекламна стратегия (барем КЛЪВНЕ някой лаик), ще видиш че малко хора ще плюват по вас.
А и не приемаите плюването толкова ан вътре. Приемаите го като нещо от което да си вадите изводи.
OFFTOPIC
Аз самия карам СПРИНТ, но сега живот и здраве съм се ориентирал към друга фирма за новото си колело ;))))))
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот zar » Нед Авг 01, 2004 7:28 pm

баси, писах писах и заби компа... сега пак трябва да пиша :}):
та значи, реших и аз да се изкажа като собственик на спринт. преди 2 месеца си купих ексел, защото от веломания нещо се замотаха с новите си модели, а аз исках да карам ново колело, иначе се бях спрял на зх5 ама ядец, не ми е било писано... та купих си екселче, много красиво колело наистина.
още в началото му смених предната спирачка, то беше с две ве образни и аз сложих деоре м475, ама и нея май ще сменям скоро, както и да е.
по-интересното е, че след 600км почнаха да излизат някакви страни звуци от средното движение и аз като по-любопитен, а и съм далеч от бг та да мисля за гаранцията, реших да разглобявам сам и да видя какво става. свалих си аз десния курбел, обаче с левия веселба, така се е заклинил, че му се изипа резбата като се опитах да го изтегля със скобата, как съм го вадил после няма да пиша, много е брутално, ама ползвах чук :(!:
та свалих си аз касетата с висящия на нея курбел и о чудо, виждам това - [url]http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=55_77&products_id=312[/url]
е добре де мамка му, как може на колело за близо 500лв да сложите пластмасова касета за 11лв, ами деорето е с десетина лева по-скъпо ще му се ненавиди... сега си сложих ЛХ и се надявам да нямам проблеми...
с каплите за сега не съм имал проблем, доволен съм, за 1100км са си все още ок, а съм скачал и по бордюри, и по корени, и по камъни съм се спускал... абе доволен съм за сега... дано и те не ме разочароват...
това е от мен, аз вече готово колело никога няма да си купя, предпочитам сам да си го събера, ама да знам какво има по него, е ще ми излезе по-скъпо ама какво от това...
zar

Рейтинг: 1200

Мнениеот Dani » Пон Авг 02, 2004 8:30 am

[quote="bullet"]

Vseki pravi greshki!
[/quote]

Искате да сме великодушни и да ви прощаваме грешките!
Няма проблеми, ще ви ги простим! Обаче като дойда в завода ще ми простите ли 500-те лева които дадох за Ексела!
:dunno::dunno::dunno:
Съмнявам се!
Както споменаха по-нагоре в поста, скъпи са ви колелата!
А когато продавате скъпи колела е нормално хората да търсят качество срещу парите си.:deal:
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Мнениеот bikerider » Пон Авг 02, 2004 8:53 am

[quote="bullet"]

Ne vi pravi 4est!Az rabotya v SPRINT.Pro4etete vnimatelno tova koeto shte napisha!
Mnogo neshta ima nerazbrani na tazi zemya!Az sashto haresvam DRAG,i za men te sa ot nai dobrite proizboditeli v BALGARIYA.No zapitvali li ste se nyakoga kak se kazva firmata ot koyato i DRAG i SPRINT kupuvat ramkite si?Nima Dragomira i FXa ne sa ednakvi?I gumite na FX sa 2.60!
Mnogo ot neshtata koito kazvate sa istina no malko presilena.Nima na veloralito v Rodopite nyamashe Sprintove,nima vtoriya v klasiraneto ne karashe SPRINT?Ako ste hodili na izka4vaneto na Syutka prebroihte li SPRINTOVETE?
Vseki pravi greshki!Poglednete broshurite na DRAG,gledaite kol4etata na sedlata,ne pomnya na koi ot skapite modeli kol4eto e prosto smeshno.No az ne gi oplyuvam vednaga.
Vlezte posle v saita na BAS,mnogo dobar sait,no poglednete tcenite i neka da sravnyavame. vyarno tova e Giant no sravnete FX i VT2.I pak razgledaite dobre kakvo oborudvane e zapisano i dali vsi4ko saotvetstva na snimkata.
I nakraya,az sam kato vas.Po tozi na4in na ataka nie ne pomagame.Pomognete na vseki edin proizvoditel da nameri i reshi greskite si,neka napravim pone nashiya svyat po dobar i silen.Neka vsi4ki da sa konkurentni za da predlagat vse po-dobra produktciya na pazara.
NIE SME BAIKARI!Edin za vsi4ki-vsi4ki za edin!!!

[/quote]

Приятелю, истината се ражда в сравнението. Не ни пробутвай сърцераздирателните си истории, как видите ли "ние се стараем да направим нещо хубаво". Единственото което се стараете е да вземете парите на хората, които не са в час. Това е.

Относно качеството - сравнете който и да е ваш танк с колело от съответния клас, което се прави НАВЪН и по-важно, което е МИСЛЕНО навън и тогава да говорим пак. БАС може да удрят в цените яко, но поне знаеш какво взимаш - взимаш свястно колело. А вашите танкове, прощавай много, вашите танкове са най-сигурния начин да се пребие едно начинаещо дете горе на планината. Точка.

Edit: И накрая - НАПРАВИ СИ МОЛЯ ТЕ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА преди да постваш тук. [u][color=red][size=167][b]ПИШИ НА КИРИЛИЦА.[/b][/size][/color][/u]. Модераторите биха били в пълното си право да ти затрият поста - убеден съм, че не са го направили именно от толерантност към чуждото мнение. Та, ако искаш още нещо да кажеш, кажи го моля те на български и си спести алабалистиките. Дай технически аргументи защо колелата ви "стават".
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Авг 02, 2004 10:44 am

[quote="bullet"]

Pomognete na vseki edin proizvoditel da nameri i reshi greskite si...
[/quote]

Още един пример, защо за мен сте мошеници. Сам ти го казваш - помогнете ни. За какво да ви помогнем??? Нямате ли си инженерен отдел??? Нямате ли си тестови карачи??? Нямате ли си качествен контрол като хората???

Ако ги нямате тези неща, къде сте тръгнали? Или затова е тоя зов за помощ, за да спестите разходите за тия отдели?

Съжалявам за острия тон, но мразя да ме правят на глупак. Още повече с толкова пределно елементарни манипулации...

Edit: Мисля, че от БАС би трябвало да са ти много благодарни... щото сега им направих реклама... дето се вика БАС определено са по-малкото зло... нищо чудно и да си някой прикрит хитрец от БАС :D
Аватар
bikerider

Мнениеот bullet » Вто Авг 03, 2004 7:55 pm

[I kakvo kato ne pisha na Balgarski,vijdam 4e dobre me razbirate.
Az ryadko sedya v forumite i ne sam na ti s kompyutara.
Taka me zahapahte 4e vzimam da sajalyavam 4e se zamotah.
V dumite vi ima mnogo istina(kakto kazah i v samoto na4alo),prosto se po4ustvah zasegnat.
Po4vam nared.Az prodavam Sprint v zavoda v Plovdiv.Nikoga nito az nito kolegite mi ne sme i ne bihme podveli kogoto i da bilo za tova 4e evtinite diskove ne spirat!az sa6to karam s kaseta za 11 lv i pri moite 100kg ne sam imal problem!Kakto vie kazvate vseki sam znae parite si.Exsela sam go karal malko i nyamam zabelegki.Shto se otnasya do ostanalata ni produktciya za dogodina se o4akvat promeni koito nadyavam se 6te se priemat dobre.S konkurenti kato BAS i DRAG za nas ste e trudno(govorya ot moe ime)da se borim.Mojebi vzeh mnogo prisartce temata kato se ima na predvid 4e ot men nishto ne zavisi.
Shte se radvam na po natatashni vrazki s VAS,shte se opitam da pisha na Balgarski!!!
Аватар
bullet

Мнениеот Lubo » Вто Авг 03, 2004 9:53 pm

Един малук въорос. Ти как и къде караш BULLET???? Смисъл с касетата за 11 лв и т.н. качвал ли си се в планина да спускаш, качваш и т.н или си го караш от вас до работа и по алеята в парка.
Аватар
Lubo

Мнениеот naka76 » Вто Авг 03, 2004 10:22 pm

[quote="Lubo"]

Един малук въорос. Ти как и къде караш BULLET???? Смисъл с касетата за 11 лв и т.н. качвал ли си се в планина да спускаш, качваш и т.н или си го караш от вас до работа и по алеята в парка.
[/quote]

Хи-хи-хи.Касета за 11 лева.Ама те не са чак толкоз лоши.Преди 3 години си взех една такава и още ме кара.Да не би случайно да съм уцелил 6 от тотото???:crazy::dunno:
Аватар
naka76

Мнениеот zar » Вто Авг 03, 2004 10:35 pm

ами то и моята касета си изглеждаше нормално... като карам спокойно нямаше проблеми, ама тръгна ли да катеря се чуваше нещо между леко пукане и скърцане... може би и още щеше да изкара... смених я от съображения за сигурност, все пак ми се случва да се зафуча с около 50км/ч по черни пътища и много често го правя прав, и не искам някъде да се изненадам неприятно...
мога само да кажа, че след като сложих ЛХ-а имах чувство, че се качвам на ново колело... съвсем друго е усещането...
живот и здраве по-нататък ще сменя и депласьорите и командите също с ЛХ...
zar

Рейтинг: 1200

Мнениеот Lubo » Сря Авг 04, 2004 1:14 am

[quote="naka76"]

[quote="Lubo"]

[/quote]

Хи-хи-хи.Касета за 11 лева.Ама те не са чак толкоз лоши.Преди 3 години си взех една такава и още ме кара.Да не би случайно да съм уцелил 6 от тотото???:crazy::dunno:
[/quote]

Под това И Т.Н. след 11-те лева имах пред вид спирачки, които не ловят И Т.Н. дано съм станал по-ясен. Не друго ама и аз карам EXCELL и също си имам наблюдения.
Аватар
Lubo

Мнениеот Dani » Сря Авг 04, 2004 8:07 am

[quote="bullet"]

[/quote]

Сам си си виновен! Влизаш в саит в който хората са луди по велосипеда си и не приемат нещо по-малко от перфектно, и се стремят към него!
Ние не сме консуматори на "шир-потреба"! Всеки си е купил колело според възможностите, но е наясно на къде да върви за да постигне най-добото!
А ти си се заел да защитаваш "онзи" който е решил, че стоката му е твърде качествена и може да сложи по-кофти материали за повече пари!
Е това е нещото срещу което се възмущаваме!
Ти просто се появи и обра овациите!
[quote="bullet"]

Mojebi vzeh mnogo prisartce temata kato se ima na predvid 4e ot men nishto ne zavisi.
[/quote]

Това заиграване с цени-компоненти-качество си е жива политика!
И ако ти не си политикът който играе тази игра, защо се обиждаш!
И на края......
Еми аджеба като не зависи от теб, защо се обаждаш!
Dani

Мнениеот F1-MAN » Сря Авг 04, 2004 9:18 am

[quote="bullet"]

[I kakvo kato ne pisha na Balgarski,vijdam 4e dobre me razbirate.
Az ryadko sedya v forumite i ne sam na ti s kompyutara.
V dumite vi ima mnogo istina(kakto kazah i v samoto na4alo),prosto se po4ustvah zasegnat.
Po4vam nared.Az prodavam Sprint v zavoda v Plovdiv.Nikoga nito az nito kolegite mi ne sme i ne bihme podveli kogoto i da bilo za tova 4e evtinite diskove ne spirat!az sa6to karam s kaseta za 11 lv i pri moite 100kg ne sam imal problem!Kakto vie kazvate vseki sam znae parite si.Exsela sam go karal malko i nyamam zabelegki.Shto se otnasya do ostanalata ni produktciya za dogodina se o4akvat promeni koito nadyavam se 6te se priemat dobre.S konkurenti kato BAS i DRAG za nas ste e trudno(govorya ot moe ime)da se borim.Mojebi vzeh mnogo prisartce temata kato se ima na predvid 4e ot men nishto ne zavisi.
Shte se radvam na po natatashni vrazki s VAS,shte se opitam da pisha na Balgarski!!!
[/quote]

Да разбираме те, ама по-трудно, добре че тук модераторите не са толкова строги като на други места и не трият директно постовете, които не са на кирилица. А и при положение че има доста добре действащ кирилизатор.
С БАС според мен няма и да се борите, защото те правят, малко количесво, но за сметка на това добри велосипеди. Мисля че 95 процента от клиентите на Спринт дори и не са чували за БАС. Просто политиката на компанията ви е да произвеждате огромно количесто велосипеди, като качеството не е на първа линия. Според мен нищо обаче не ви пречи да се борите с Драг. Обаче дали ще искате е друг въпрос, защото ако почнете да правите смислени, но не толкова добре изглеждащи велосипеди ще изгубите част от клиентите си. Просто хората трябва да поумнеят, за да почне самият пазар да иска по-качествени колела. Ще ви дам един пример как мислят сега повечето хора. Значи разглеждаме с едни приятели статията за Драг 2004. Там първо са колелата с двойно окачване и после с твърда рамка. Стигаме до Expert Team(първото твърдо), оборудван с XTR, и един приятел се изказа по следния начин за колелото-"къв е тоя боклук, та това няма амортисор", аз му викам че това колело струва поне 4000лв, а той казва-"кви 4000лв, аз за 130 ще си купя колело с два амортисьора". Не се и опитах да му обяснявам защо няма заден амортисьор и защо струва толкова. Също така беше доста очуден от цените на Онтарио, Експерт, ZX5 и т.н. при положение че те са без заден амортисьор. Затова и Спринт ще продължат да си правят колела със "амортисьори", просто защото хората ще продължават да ги купуват, поне докато не се научат че тези колело не стават за нищо. Та те дори са опасни. Един приятел 2-3 пъти щеше да се пребие заради изпадащ или развиващ се заден амортисьор. И един път се пребира от Черни Връх по инерция, защото му се разпадна обтегача и не намерихме част от частите. Добре че пътят беше само надолу(е малко преди нас става нагоре, ама там си хвана автобуса).
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Dani » Сря Авг 04, 2004 9:32 am

[quote="F1-MAN"]
"къв е тоя боклук, та това няма амортисор", аз му викам че това колело струва поне 4000лв, а той казва-"кви 4000лв, аз за 130 ще си купя колело с два амортисьора". [/quote]

И аз т'ва му обясних! Писанието му е добро, но не е за този форум!
:dark:
:offtopic:
:D:D:D.....спомням си, когато разглобих "амортисора" на една Астра(Спринт)......първо се възмутих, като видях какво има вътре, после като ме напуши един смях:rofl::rofl::rofl::rofl:
Та като се съвзех, и събрах пари си купих един "твърдак".
Поне да не мъкна гирички по баира и да недавам излишни пари за нечия болна фантазия. Щото само такъв може да нарече това пружинно устрйство - "амортесор".
:(!::(!::(!:
Dani

Мнениеот bikerider » Сря Авг 04, 2004 10:24 am

[quote="Dani"]

[quote="bullet"]

[/quote]

Сам си си виновен! Влизаш в саит в който хората са луди по велосипеда си и не приемат нещо по-малко от перфектно, и се стремят към него!
Ние не сме консуматори на "шир-потреба"! Всеки си е купил колело според възможностите, но е наясно на къде да върви за да постигне най-добото!
А ти си се заел да защитаваш "онзи" който е решил, че стоката му е твърде качествена и може да сложи по-кофти материали за повече пари!
Е това е нещото срещу което се възмущаваме!
Ти просто се появи и обра овациите!
[quote="bullet"]

Mojebi vzeh mnogo prisartce temata kato se ima na predvid 4e ot men nishto ne zavisi.
[/quote]

Това заиграване с цени-компоненти-качество си е жива политика!
И ако ти не си политикът който играе тази игра, защо се обиждаш!
И на края......
Еми аджеба като не зависи от теб, защо се обаждаш!

[/quote]

мнооого точно казано :thumb::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Авг 04, 2004 10:27 am

[quote="zar"]

ами то и моята касета си изглеждаше нормално... като карам спокойно нямаше проблеми, ама тръгна ли да катеря се чуваше нещо между леко пукане и скърцане... може би и още щеше да изкара... смених я от съображения за сигурност, все пак ми се случва да се зафуча с около 50км/ч по черни пътища и много често го правя прав, и не искам някъде да се изненадам неприятно...
мога само да кажа, че след като сложих ЛХ-а имах чувство, че се качвам на ново колело... съвсем друго е усещането...
живот и здраве по-нататък ще сменя и депласьорите и командите също с ЛХ...
[/quote]

аз лично съм скапал ТРИ поредни такива касети, докато карах твърдак. пластмасовата чашка отляво се разпадаше на ТРЕТИЯ ден въртене по баир и почваше яко да скърца...

@naka76: ти не караше ли шосейка, бре? :D:8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот bullet » Сря Авг 04, 2004 1:39 pm

Prosto nyamam dumi!?!?!Az li dali karam!Vyarno,az karam s tvarda vilka no sam 100kg,ka4il sam s koleloto si vsi4ki planinski parventci,polzvam spira4ki m420 i sam super dovolen ot ka4estvoto kato znam kakvi sa tcenite skoro nyama i da gi smenya.Nyamam nishto protiv i da pokaram s vas no me drazni otnoshenieto vi,prekaleno ste kraini.Nima az nyamam pravo na mnenie,mislya 4e tuk sme za da obsajdame a ne da se hapem kato ku4eta.I za kakvo mi istakvate vilkata na astrata ni az da sam kazal ne6to za neya,nim i shir potrebata na Drag e s markovi elementi?Nima moje da kupish kolelo za 250 lv.i daq iskash da go parjish v planinata i to da izdarji?Ne mislya.
Shto se otnasya do Naka76 toi zavirshi 2ri v ralli RODOPI i e absolyuten...
Аватар
bullet

Мнениеот kagami » Сря Авг 04, 2004 1:50 pm

Не ти чета постовете, защото са на латиница.

[quote="bullet"]

Shto se otnasya do Naka76 toi zavirshi 2ri v ralli RODOPI i e absolyuten...
[/quote]

Мисля, че той би бил сред първите дори и да караше Школник.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Lubo » Сря Авг 04, 2004 1:52 pm

bullet споко бе никои не се кара с теб ..приеми го като креативен спор. А ако си мислиш, че някои прави реклама на ДРАГ жестоко се лъжеш ....според мен политиката им е съштата като на СПРИНТ само дето те взеха, че направиха 1-2 колела дето да приличат не нещо.
Аватар
Lubo

Мнениеот did » Сря Авг 04, 2004 1:52 pm

bullet, разкрит си кой си! Не се бъзикай така!;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Dani » Сря Авг 04, 2004 2:24 pm

Уффффф шефе, пиши на български, па макар и с грешки, 'щото трудно ти се разбира!
[quote="bullet"]

Nima az nyamam pravo na mnenie,mislya 4e tuk sme za da obsajdame a ne da se hapem kato ku4eta.[/quote]

Първо, аз съм тук за да се забавлявам докато стане време да изкарам велисопеда!
:banana:

Второ, личното мнение си е лично мнение, и всеки ти го уважава, обаче да се явяваш като лице на Спринт, означава че не ти е лично мнението!
:asshole:

Трето, в тоя форум са се писали много простотии.....и тез ще ги прегътнем!
:drunk:

Четвърто, не го 'зимай на сериозно!
:dunce:

Пето, идвай да караш с нас и на никой няма да му пука къде работиш, какви ги вършиш и т.н. стига да не газиш закона!
:roll2:

[size=200][color=red]ОБАЧЕ ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!![/color][/size]
Dani

Мнениеот bikerider » Сря Авг 04, 2004 4:19 pm

[quote="did"]

bullet, разкрит си кой си! Не се бъзикай така!;)
[/quote]

@did:
е, не че ме учудва... вече май е редовна практика... :D:8D:

@bullet:
ако наистина си такъв за какъвто се представяш и според теб Спринт са добри колела за планина (говоря и за DH танковете ви), значи просто идея си нямаш какво значи истинско планинско колоездене...

ако не си такъв за какъвто се представяш - ми то си е за тебе...

@който-иска-да-чете:
и между другото мисля, че е крайно време във форума да се спре обсъждането на каквито и да е градски, паркови, шосейни и подобни колела. иначе би следвало да се преименува форума... щото да прелиствам теми за градски спринтове редом със съвсем сериозни теми за планински колела/части е АДСКИ :})::uzi: досадно... мое мнение
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Архив