[quote="bikerider"]
[quote="bullet"]
Nie imame samo edno istinsko kolelo za DH i s DRAGOMIRA te sa kato bratya!
[/quote]
Пич, ако само с рамка се караше DH, всички щяхме да фучим надолу с алуминиеви метли...

:D:8D::8D: Kомпонентите май дават мааалка разлика, не мислиш ли???
Второ, може рамките да си приличат като конструкция, само дето ваш'то FX колелценце е малкото братче на Драгомира. Защо ли - заради смешния челен ъгъл. Сравни базите на двете колела. Ако не знаеш какво определят... кажи. Вашето колело ще вози като Трабант на фона на Мерцедес (Драгомир), първо заради късата база и второ - заради калпавите амортисьори които няма да могат да поемат толкова високочестотни вибрации на скоростните отсечки. Драгомира има по-малък ъгъл, базата му е по-голяма и е дооооста по-подходящ за скоростни отсечки. Да не говорим, че да сравняваме DNM със X-Fusion и особено с [color=black]ШИВЪР[/color] е простоооо...

:rofl::rofl::rofl:
Нарочно не коментирам окачването, мързи ме. Има дребни разлики с голям ефект пак в полза на Драгомира. Не съм карал вашия Спринт, нямам и желание. Карал съм обаче Драгомир и мога да ти кажа за какво иде реч - съвсем прилично комфортно колело за DH. Вашето... не знам. Имаш завидно самочувствие... ама без покритие. Дето се вика на гол тумбак чифте пищови.
Малко се отклоних - сега за спирачките. Grimeca срещу Saint. трябва ли да коментирам?
После, каплите. Mavic D321 срещу noname Double Wall HDP (???). Трябва ли да коментирам?
И не на последно място - гумите. Kenda 2,35 срещу Nokian Gazzalodi Jr.
има ли място за сравнение.
Дали остана нещо? Ааааа, щях да забравя, има едно хубаво нещо във вашия танк и то е водача на Roox. Само дето с водач не се развива скорост

:8D:
Накрая - приемам че си наистина от Sprint, демек връзвам ти се... ако не си - още по-добре, тъкмо ще си напиша подробно мнението за Sprint измерението, дано предпазя някой от умотворенията ви...
смешковци... поне копирайте хубавите неща...

:laugh::laugh:
[/quote]
Абе не си мноо прав ако поискат могат да правят колела за нанадолу имат огромен потенциал но просто явно не им се занимава с тая ниша за справки ей ти линк на нещо дето е тетсвано от двмата наистина добри Бг спускачи и има добри отзиви за него :
[url]http://ftlbg.com/mtb_bg/IMG_2155_small.jpg[/url]
А и оборудването е къде ти

, интересното е че цената е непроменена от цената с другите "компоненти" което за мене е АДСКИ СТРАННО
Айде със здраве че ша изтърва автобуса за Пампора

!