Какво според вас се крие зад думите "приятелство" и "приятели"?
За мен приятелите са много близки и любими хора, най-малкото. Хора, които дори се навиват да играят с мен тенис на маса, хехе

Sp3c7r3 написа:За мен приятелите... мииииии не съществуват.
klmn написа:В последно време сиренето е с пари..
Nymphetamine написа:Аз разграничавам три типа хора - познати, коиото срещам по улицата, ходя на кръчма с тях, общувам във времето, което изкарвам в училище, пия кафе и т.н.; приятели - хора, които чувствам по-близки, с които имам по-близки взаимоотношения, звързващи ни професионално, според интересите ни и т.н. и хора, на които мога да се доверя за доста неща, да споделя лични проблеми и неща от личния ми живот.
Четвъртия тип хора са родителите ми, на които имам доверието да споделя всичко.
TLC-attack написа:Приятелите са хора с който,споделяш..абе те са ти един вид като най-скъпи хора...Виж гаджето е над тях
Makintier написа:TLC-attack написа:Приятелите са хора с който,споделяш..абе те са ти един вид като най-скъпи хора...Виж гаджето е над тях
Много грешиш Здрафффко...
За путка пък никога няма да стана путка !
Мъро написа:@did, това е на базата на лични наблюдения, предполага се... би ли иксплейннъл, май диър френд?
kotka12 написа:в моя свят има 4 типа хора
1. Приятели /много малко на брой/ - които са готови на всичко за теб и ти за тях
2. Познати - хора, с които общуваш без да се товариш и можеш да изпиеш някоя бира /част от тях постоянно са на ръба да ти станат приятели или да минат в категория 4/
3. Хора, с които ти се налага да работиш /там щеш - не щеш общуваш/
4. Хора, с които не искаш д аимаш нищо общо и /слава Богу/ не ти се налага
Случка /гарантирано действителна/: Двама мои познати Весо Сартанас и Пешо Рамиреса са дружки. Веднъж решавайки да изпробва на практика сентенцията "Ако искаш да разбереш дали някой ти е приятел, обади му се в 3 през нощта и му кажи, че си убил човек", Пешо звъни на Сартанас и му казва :"Весо, убих човек. В къщи съм и не знам какво да правя". В този момент Весо затваря телефона и Пешо решава, че явно е разбрал истината, че оня не му е приятел.
10 минути по-късно Весо звъни на входната врата с брадва и 4 найлонови чувала![]()
сега разбирате, че за приятелство точна дефиниция не може да се даде
kotka12 написа:Случка /гарантирано действителна/: Двама мои познати Весо Сартанас и Пешо Рамиреса са дружки. Веднъж решавайки да изпробва на практика сентенцията "Ако искаш да разбереш дали някой ти е приятел, обади му се в 3 през нощта и му кажи, че си убил човек", Пешо звъни на Сартанас и му казва :"Весо, убих човек. В къщи съм и не знам какво да правя". В този момент Весо затваря телефона и Пешо решава, че явно е разбрал истината, че оня не му е приятел.
10 минути по-късно Весо звъни на входната врата с брадва и 4 найлонови чувала![]()
сега разбирате, че за приятелство точна дефиниция не може да се даде
did написа:"Приятелството е споделената и активна нагласа у двама да се подпомагат взаимно в духовното си израстване."
kagami написа:На вкус и цвят няма приятели, казало кучето и се облизало под опашката...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта