vladimir.dzhuvinov написа:ПС: Досега съм глобяван два пъти в Германия: Първият път за превишена скорост (с колелото) в 30км/ч зона + неспиране при полицейски сигнал (палка плюс сирена) + бясно преследване от патрулката по централната пешеходна улица = 40 евро + мъмрене; Вторият път за 20км/ч превишена скорост в 80км/ч участък на магистралата = 25 евро.
vladimir.dzhuvinov написа:...превишена скорост (с колелото) в 30км/ч зона + неспиране при полицейски сигнал (палка плюс сирена) + бясно преследване от патрулката по централната пешеходна улица = 40 евро + мъмрене....
GECKO написа:Ще ги направя поне 200 евро, преди да им се дам с колелото/да се уморя.
vladimir.dzhuvinov написа:Накрая, все още задъхани, след като си разменихме любезности, полицайците ми казаха, че ако не са успели да ме стигнат са щели да ми стрелят в гумите
vladimir.dzhuvinov написа:Накрая, все още задъхани, след като си разменихме любезности, полицайците ми казаха, че ако не са успели да ме стигнат са щели да ми стрелят в гумите
Мъро написа:Ех, тия немци... к'во се увличат по американските им колеги толкова?
![]()
vladimir.dzhuvinov написа:
Предполагам, че е било малко несполучлив, немски опит, да се пошегуват с мене
vladimir.dzhuvinov написа:Предполагам, че е било малко несполучлив, немски опит, да се пошегуват с мене
PtD написа:vladimir.dzhuvinov написа:
Предполагам, че е било малко несполучлив, немски опит, да се пошегуват с мене
Немци? Да се шегуват?
4getcredo написа:PtD написа:Немци? Да се шегуват?
Е, как!?!? Не си ли чувал за Първата и Втората световна шега!?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта