TOYAGA написа:Ловим бримки...
.. секакви ..... И на чорапогащи даже!

bluskanie написа:jivkonik написа:bluskanie написа:Леле колко зор за една полуизтъркана гума
Хе, хе обади се в НОКИАН да си сменят материала и вида на грайферите, г-н ЕКСПЕРТ по гумите!![]()
Е, очевидно експерта си ти, тъй като аз просто бих си купил нова гума, но ти, братко... ти шиеш гуми, което вече си е забележително:agree:
BTW, наистина ми изглежда поизтъркан средния грайфер, ама ще ме извиняваш ако съм ти обидил гумата
jivkonik написа:Продължение:
Кордата се скъса вече (както се очакваше), поотвори още цепката, за сега долната лепенка държи добре. Да видим до кога....
Editor написа:jivkonik написа:Продължение:
Кордата се скъса вече (както се очакваше), поотвори още цепката, за сега долната лепенка държи добре. Да видим до кога....
Аз утре ще шия моята.Сцепена е отстрани , точно там където гумата няма никакъв допир до терена по който се движа и мисля че кордата ще държи доста време.Дали ще се залепи добре обикновенна лепенка от вътрешната страна на външната гума ?
jivkonik написа:Editor написа:jivkonik написа:Продължение:
Аз утре ще шия моята.Сцепена е отстрани , точно там където гумата няма никакъв допир до терена по който се движа и мисля че кордата ще държи доста време.Дали ще се залепи добре обикновенна лепенка от вътрешната страна на външната гума ?
![]()
С обикновена не става - много е мека и почти излиза вътрешната, виж снимките в началото на темата, там бях сложил лепенка за вътрешна гума и то не от най-меките, а по-твърдичка (правоъгълна). Не става с нея, търси кита на ПАрктуул за подляпене на външни гуми
Веломания са внесли, дано имат още някоя бройка) или старите руски-съветски лепенки (текстилно парче с гумена заливка върху него), каквато сложих аз. Вариантите с кевлар също не са за пренебрегване, стига да намериш. Успех!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта