Изрично са си написали какви upgrade са предвидени.
Може ли да си купя сега С4 Х 1.4i 16V без никакви екстри, пък като събера парички да го upgrаde-на на 2.0HDi с всички екстри

gatof написа:проблемът ми е оправен! писах в една друга тема за това. но тук имам въпрос: След като тази вилка има MOTION CONTROL как да регулирам работата на вилката, не трябва ли да има Comp. Adjustment на лостчето на кормилото, или трябва Upgrade на самият Motion Control ???
ACID BURN написа:Еми доколкото знам аз се врътка наляво за по-меко(май) и надясно за по-твърдо(май).Поне така показват в youtube.
outfaced написа:да го използваш за регулиране на моушънконтрол-а
outfaced написа:при яко джасване би трябвало да потдаде![]()
klmn написа:На моята взе да избива масло по малко долу при ребаунда,в Бас казаха че това не е теч и е в норма един вид..Странното е че наскоро изби и отгоре на врътката за лок-аута.Тва може ли да се оправи,че не и разбирам карантиите?За Тора 302,пружинна става дума.
И на мен ми е избивало така, но съвсем малко, а отдолу винаги като се извади врътката и е омаслено, но не е като да тече.klmn написа:На моята взе да избива масло по малко долу при ребаунда,в Бас казаха че това не е теч и е в норма един вид..Странното е че наскоро изби и отгоре на врътката за лок-аута.Тва може ли да се оправи,че не и разбирам карантиите?За Тора 302,пружинна става дума.
На 6 мес. е вилата,ХС с пущания като има,нон-стоп в градаoutfaced написа:klmn написа:На моята взе да избива масло по малко долу при ребаунда,в Бас казаха че това не е теч и е в норма един вид..Странното е че наскоро изби и отгоре на врътката за лок-аута.Тва може ли да се оправи,че не и разбирам карантиите?За Тора 302,пружинна става дума.
ами в упътването и има чарколяците как са, ама аз не бих я разглобявал сам ...
а да те питам, на колко км си с нея и как я караш ?
outfaced написа:а кога и защо се сменя маслото... за колко км. става дума
CRAZY RIDER написа:Та как ви се струва Тора+РАМ ХТ
Много се радвам че си го проумял , а също ще се радвам на компанията ти по маршрутчетатазащото за ДХ трябва и сила
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта