или сънувате постоянно ъпгрейди или нов

все пак да не забравяме, че цената не определя удоволствиято, макар да не може да се отрече, че има определан зависимост

MaN1aK написа: А трябва ли да постваме пикс?
outfaced написа:MaN1aK написа: А трябва ли да постваме пикс?
е няма нужда ... аз ей така, да видя как е нивото на доволство
Krismars написа:Пълен боклук е, събирам за нови части че пак да го подкарам.
Antares написа:Определено си е таралясник, ама си е моя таралясник и си го обичам
абе таралясник си е, ама се кара
URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
screamBoy написа:URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
същото
THEZOGGO написа:Е, разбира се, освен твърдак ми се иска и някое "меко" колелце.
FallAngel написа:Постоянно му правя ъпгеди,че и понякога цялото колело сменям,вече спрях да ги броя сменил съм над 30 колеа.
screamBoy написа:URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
същото
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта