или сънувате постоянно ъпгрейди или нов
все пак да не забравяме, че цената не определя удоволствиято, макар да не може да се отрече, че има определан зависимост

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
MaN1aK написа: А трябва ли да постваме пикс?
outfaced написа:MaN1aK написа: А трябва ли да постваме пикс?
е няма нужда ... аз ей така, да видя как е нивото на доволство
Krismars написа:Пълен боклук е, събирам за нови части че пак да го подкарам.
Antares написа:Определено си е таралясник, ама си е моя таралясник и си го обичам
абе таралясник си е, ама се кара
URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
screamBoy написа:URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
същото
THEZOGGO написа:Е, разбира се, освен твърдак ми се иска и някое "меко" колелце.

FallAngel написа:Постоянно му правя ъпгеди,че и понякога цялото колело сменям,вече спрях да ги броя сменил съм над 30 колеа.

screamBoy написа:URNEST написа:Винаги може повече.Аз си харесвам колелото, но естествено винаги има какво да му сменя с по-хубаво.Харесвам го как се движи, всичко но понякога искаш по добри спирачки, въпреки че сегашните ти са добре, искаш по-работеща вилка, въпреки че сегашната ти си работи.Искаш да бъде по-леко.Всичко е много относително, но като че ли цената определя всичко....
същото
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта