тактика за качване по рейсове...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

тактика за качване по рейсове...

Мнениеот Cveti » Нед Сеп 07, 2003 8:37 pm

Ако има нещо по-противно от качването с колело на Драгалвеския лифт,то това е ползването на рейсовете преди това...:((Мразя да си качвам колелото на проклетите рейсове за Железница,особено ако са икаруси в събота и неделя.Единствения градски рейс,който ползвам с колелото е 111,но той е перфектен за мен,защото мога да го взема от последна спирка до последна спирка и да заема мястото по средата.
Иначе никога не съм могла да реша как да постъпя-дали да се юрна с цялата тълпа и да се боря за мястото на колелото в челните редици или да изчакам като възпитан човек хората да се качат...Проблемът е,че като го направя,колелото обикновено е вече заето и се почва едно мърморене,то все на някого пречиш,някого цапаш (щото самия рейс е по-чист от колелото,да!).А да се блъскам заедно с биещите се за място ми е супер противно.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Нед Сеп 07, 2003 9:02 pm

na men puk mi e mnoo interesno kak uspqvate da si ka4vate i svalqte kolelata ot reisovete?

vednuj spukah guma i vikam - are s reiso za po-burzo - edvam go ka4ih, kat stignah moita spirka trugnah da go svalqm samo 4e prednata guma se zakleshti v edna sedalka i imah qko problemi dokat se opravq

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Yasen » Нед Сеп 07, 2003 9:54 pm

Emi po princip ako rejsa e mnogo tesen(chawdarkite) se probwaj da go kachwash i dyrzish na edna guma. Az pone taka prawq. A inache s tylpata mislq che e udobno da se kachwame posledni, a ako horata sa mnogo probwaj da gi pomolish da wlezesh parwa. Trqbwa da se saglasqt. Obqsni im che taka ste prechis naj-malko.

[quote="Cveti"]

Ако има нещо по-противно от качването с колело на Драгалвеския лифт,то това е ползването на рейсовете преди това...:((Мразя да си качвам колелото на проклетите рейсове за Железница,особено ако са икаруси в събота и неделя.Единствения градски рейс,който ползвам с колелото е 111,но той е перфектен за мен,защото мога да го взема от последна спирка до последна спирка и да заема мястото по средата.
Иначе никога не съм могла да реша как да постъпя-дали да се юрна с цялата тълпа и да се боря за мястото на колелото в челните редици или да изчакам като възпитан човек хората да се качат...Проблемът е,че като го направя,колелото обикновено е вече заето и се почва едно мърморене,то все на някого пречиш,някого цапаш (щото самия рейс е по-чист от колелото,да!).А да се блъскам заедно с биещите се за място ми е супер противно.
[/quote]

[b][color=red]Scream Bikes[/color][/b]
http://screambikes.hit.bg
Yasen

Рейтинг: 1235

Мнениеот uha_rampage » Пон Сеп 08, 2003 12:25 am

ne razbrayh kak da go svalQ?

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот ivo » Пон Сеп 08, 2003 8:36 am

ka4wate se na wratata na awtobusa i s edna kuska si dyrvite koleloto izwyn awtobusa :))) towa 6te iznasq na wsi4kite myrmore6ti babi i dqdowci. kolkoto do awtobusite do veleznica i dragalewskiq... ami kyw e kefa da spuskata ako w na4aloto ne ste se skapali ot katerene :))
towa w ramkite na majtapa. znam 4e e uvasno da se buta6 s horata w awtobusa zatowa gledam da izbqgwam i naistina katerq bistrica i veleznica s koleloto (moeto e leko). i wse pak za manewrite w awtobusa imam trening ot staqta mi w stud. grad. tq e malko po-6iroka ot pylen awtobus :)

If I Could Fly Like the King of the Sky!
ivo

Рейтинг: 1200

Мнениеот Tanuco » Пон Сеп 08, 2003 9:25 am

Виждам че получи доста "ценни" съвети, но все пак.
Най-добрият вариант е да си купиш 2 блетчета предварително(или само 1 ако имаш карта за себе си).След като автобусът спре на обръщалото, но не е дошъл до спирката, отиди до автобуса, шофьорите обикновено са там и говори внимателно и любезно с шофьора на автобуса.Помоли го да се качиш сега, за да не пречиш после на останалите, кажи му че си имаш билет за колелото и се надявай да не попаднеш на някой темерут(а в последно време 85% от шофьорите са такива).
Ако откаже-нямаш избор, освен да чакаш следващия и пак да пробваш.
Ако се навие-качваш си колелото и въобше да не ти пука какво говорят остналите пътници.
Успех:)
Ако имаш проблеми с качването и свалянето-казвай.:8D:
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот random » Пон Сеп 08, 2003 12:07 pm

He ami za Jeleznica specialno awtobusi ima da rechem prez 20 min, ta ako ti se sluchi Ikarus moje da zichakash sledwashtiq, shtoto na Man-owete i Mercedeschetata ima mqsto tam na shirokot w sredata, nie sme sybirali po 3-4 bikes tam, ama werno trqbwa da si se kachish pryw shtoto inache nqma kak da minesh prez tylpata(stranno e kak gledash edni babi i dqdowci edwa se krepat pod sobstwenata si tejest i tazi na godinite i w sledwashtiq mig se teleportirat PRED teb nqkak ot nikyde i se blyskat sqkash se borqt za jiwota si). A inache Tanuco werno ti e kazal 2 biletcheta zadyljitelno shtoto inache qko kofti.
Ama pogledni filosofski...pogledni ot strani to e daje weselo, sedqt edni mi ti babi i dqdowci prez edni parapeti naredeni kato owce w obor, sedqt i bobotqt natoporchili sa se, kato wleze shofera w busa wsichki stawat zapochwat da sporqt koj bil tuk i ot koga, ot predi 5 minuti li ot chas li ot wchera li, sedqt i rymjat, nedaj Boje nqkoj da mine po-napred.... baah' kato bolidi ot F1 na starta sa be a nie sme safty car shtoto trqbwa da sme pyrwi inache gazim... twa e.:)

I can fly...so what?
I can fly...so what?
random

Мнениеот korlitz » Пон Сеп 08, 2003 3:56 pm

da be, kak li pyk ne shte chakam sledvashtia, plashtam 50 stotinki za koleloto plus kartata za men, syvsem v pravoto si sym da se kacha, az deistvam taka, molia pytnicite da mi napraviat misto da stigna do koleloto, ili v 111 do miastoto za kolichki (tochno sreshtu vratata) i v povecheto sluchai mi praviat miasto, e sluchva se da poizcapam niakoi drug pytnik, ama te taka i taka se capat v avtobusa, a slizaneto e po lesno ot kacvaneto :-) a vednyj taka se precakah s vyrteneto nagore, ot okolovrystnoto do lifta, ama koi da se seti da mine otkydeto minava 64, ami az ne napriako, ebati, tam sigurno beshe 45 gradusa :(!::(!::(!:
[quote="Tanuco"]

Виждам че получи доста "ценни" съвети, но все пак.
Най-добрият вариант е да си купиш 2 блетчета предварително(или само 1 ако имаш карта за себе си).След като автобусът спре на обръщалото, но не е дошъл до спирката, отиди до автобуса, шофьорите обикновено са там и говори внимателно и любезно с шофьора на автобуса.Помоли го да се качиш сега, за да не пречиш после на останалите, кажи му че си имаш билет за колелото и се надявай да не попаднеш на някой темерут(а в последно време 85% от шофьорите са такива).
Ако откаже-нямаш избор, освен да чакаш следващия и пак да пробваш.
Ако се навие-качваш си колелото и въобше да не ти пука какво говорят остналите пътници.
Успех:)
Ако имаш проблеми с качването и свалянето-казвай.:8D:
[/quote]
korlitz

Мнениеот Cveti » Пон Сеп 08, 2003 4:06 pm

Е,за билетчетата е ясно-то пък оставаше освен всичко друго и с контроли да се разправям!Но никога не ми е хрумвало да говоря с шофьора преди това,а това може да ми спести сума ти ядове наистина!
Последния път като се возихме към Железница беше направо екшън-бяхме 4 колела и се разделихме на 2 групи с по 2,и ние които се возихме в първия рейс бяхме обругавани по целия път,като една баба изпадна в истерия и ритна колелото на спътника ми-е тогава какъв скандал стана:D
Cveti

Мнениеот Tanuco » Пон Сеп 08, 2003 5:35 pm

ТИ си правото си, но не забравяй че си в България.Трябва да се съобразяваш с някои неща...
А Цвети-за мен това е единственият вариант.Когато се качвам с рейс до Драгалевци точно така правя, нямам време и нерви да се разправям с тълпа фанатизирани бабки и дядовци.
Tanuco

Мнениеот Lubo » Пон Сеп 08, 2003 6:32 pm

[quote="Cveti"]

Е,за билетчетата е ясно-то пък оставаше освен всичко друго и с контроли да се разправям!Но никога не ми е хрумвало да говоря с шофьора преди това,а това може да ми спести сума ти ядове наистина!
Последния път като се возихме към Железница беше направо екшън-бяхме 4 колела и се разделихме на 2 групи с по 2,и ние които се возихме в първия рейс бяхме обругавани по целия път,като една баба изпадна в истерия и ритна колелото на спътника ми-е тогава какъв скандал стана:D
[/quote]

LELE verno li nqkoi e ritnal koleloto. MAaaaa mu napravo pobesnqvam ot gadnite 6ofiori sega ostava da se razpravqme i s razni poburkani putnici :(!: Na men ne mi se e slu4valo da mi vikat ili mojebi za6toto i az im vikam ako se probvat i te se stupisvat. Oba4e skapanqcitre kato vidqt nqkoi po-maluk i si izbivat kompleksite :(!:
E dano drugiq put kato ti ritnat koleloto da karame zaedno :D moje da nastane veselba xaxaxax
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот 4ovekut » Пон Сеп 08, 2003 7:11 pm

emi az polzvam dva reisa 111 i 93. ta v 111 nqmam problem no 93 se pulni qko. obiknovenno se ka4vam predi horata i slizam sled tqh- taka e nai-dobre. no posledniq put tupite putnici ot 93 trugnaha da se butam neobi4aino qko( te po princip se butat qko )i se naloji da sgazq 2ma 3ma za da yspeq da ka4a koleloto
4ovekut

Мнениеот Cveti » Пон Сеп 08, 2003 8:11 pm

[quote="random"]

He ami za Jeleznica specialno awtobusi ima da rechem prez 20 min, ta ako ti se sluchi Ikarus moje da zichakash sledwashtiq, shtoto na Man-owete i Mercedeschetata ima mqsto tam na shirokot w sredata, nie sme sybirali po 3-4 bikes tam, ama werno trqbwa da si se kachish pryw shtoto inache nqma kak da minesh prez tylpata(stranno e kak gledash edni babi i dqdowci edwa se krepat pod sobstwenata si tejest i tazi na godinite i w sledwashtiq mig se teleportirat PRED teb nqkak ot nikyde i se blyskat sqkash se borqt za jiwota si). A inache Tanuco werno ti e kazal 2 biletcheta zadyljitelno shtoto inache qko kofti.
Ama pogledni filosofski...pogledni ot strani to e daje weselo, sedqt edni mi ti babi i dqdowci prez edni parapeti naredeni kato owce w obor, sedqt i bobotqt natoporchili sa se, kato wleze shofera w busa wsichki stawat zapochwat da sporqt koj bil tuk i ot koga, ot predi 5 minuti li ot chas li ot wchera li, sedqt i rymjat, nedaj Boje nqkoj da mine po-napred.... baah' kato bolidi ot F1 na starta sa be a nie sme safty car shtoto trqbwa da sme pyrwi inache gazim... twa e.:)

I can fly...so what?
[/quote]

[:p]Za da badem spravedlivi,ima i 4arovni babi i djadovci.Kato onazi bab,deto e pomognala na motikata kato e raztegnal suhojilie ili tezi deto dnes kato si karahme iz Lozen ni pokaniha na kurban,a posle se naslajdavaha na strannija ni vid s kaski i protektori.:8D:
Cveti

Мнениеот Blazarov » Пон Сеп 08, 2003 9:02 pm

Eto i az da spodelja skromnija si opit sys SKGT...
Az nai-veche 67 za Simeonovo polzvam, i kakto znaete te sa edni malki Ikarus-cheta...Ta az lichno chakam na Seminarijata vsichi da se kachat, i chak togava se kachvam, kato pristigna, pak chakam chinno vsichki da sleznat.
Naskoro obache popadnah na edin ot spomenatite temeruti...Kato sprja na seminarijata, shofjora slezna i az otidoh i nai-uchtivo go popitah ima li bileti shtoto na spirkata njamashe.. I toi kaza imam, ama kolela ne vozja. Az mu kazah che ste si dupcha bilet, ama toi se zapyna i kaza che bilo zabraneno (?)... sled kratyk spor vse pak uspjah da iztrygna velikodushnoto "Abe dupchi tam i pravi kvot' znaesh!" i se kachih..Estestveno po pytja otnesoh dosta blagoslovii ot pytnicite, ama to ne se broi. Ne znam zashto ama vsichki pyrvo na sedalkata do kojato e podprjano koleloto mi se opitvat da sednat...
Ama u nas e taka, v Germanija sym vijdal specialni avtobusi s bagajnici za kolela i specialni bileti za horata s kolela, syvsem malko po-skypi ot obiknovennite...Ama takova neshto tuka ima da si chakame.....
Blazarov

Мнениеот Mit.ko » Вто Сеп 09, 2003 9:05 am

[quote="Lubo"]
LELE verno li nqkoi e ritnal koleloto. MAaaaa mu napravo pobesnqvam ot gadnite 6ofiori sega ostava da se razpravqme i s razni poburkani putnici :(!: Na men ne mi se e slu4valo da mi vikat ili mojebi za6toto i az im vikam ako se probvat i te se stupisvat. Oba4e skapanqcitre kato vidqt nqkoi po-maluk i si izbivat kompleksite :(!:
E dano drugiq put kato ti ritnat koleloto da karame zaedno :D moje da nastane veselba xaxaxax
[/quote]

Мда, срита го... дори няколко пъти. Добре че беше някво хилаво бабе и й липсваше техника ;)
Изобщо, в тия автобуси хората са здраво нервни - по-предния път двама дядковци се сбиха за това кой да седне на първата седалка. Хич не е чудно, че налитат на велосипедисти. И доколкото нещата се изчерпват с чесане на езици, на мен ми е доста безразлично - поджавкат, поджавкат пък им мине и подвият опашка към другия край на автобуса :D
Mit.ko

Мнениеот bgurov » Вто Сеп 09, 2003 12:11 pm

НЕ СИ в правото си човече! Sorry да го кажа, ама ако прочетеш една от табелките разлепени тук там по рейсовете, пише че намаш право да превозваш предмети които могат да замърсят или скъсат дрехите на останалите пътници, така че ако реши някоя контрола, сваля те съвсем законно. Е друг е въпроса че пише че е забранено и превозването на лица в нетрезво състояние, пък то .... :)
Така че, наистина, единственият безпроблемен вариант е да се разбереш с шофьора.
bgurov

Мнениеот ivo » Вто Сеп 09, 2003 3:19 pm

hora ne znam kakwi sa zabranite, no ako sym se iztupal i otiwam na sre6ta s momi4e ili na biznes sre6ta nqma da mi e priqtno nqkoj da tyrka mrysni gumi w oblekltoto mi.
za babi4kite... abe edna takawa mi izbi rebrata (az ne sym drebni4yk) wednyv dokato se buta6e da se ka4i, a ina4e ne move da hodi. az kato idwam ot edno prowencialno grad4e sym swiknal tam babite da me obi4at i da mi se radwat 4e sportuwam, a ne da syskat po men.

ivo

Мнениеот tuba » Вто Сеп 09, 2003 3:51 pm

Abe na reisovetre za jeleznica rqdko se kachvat iztupani hora hodehsti na biznes sreshti :)
inache te sa na chesto i rano sutrinta ili po kym obed ima mqsto na koleloto na ikarusite ako tam ima nqkoi molish go da se mrydne
v chavdarite e po gadno ama kto si e platil chovek 1lv. za sebesi i za koleloto si ima pravo kolkoto i babichkite s ogromni turbi i vsichki ostanali s izvyn gabariten bagaj
a nqkoi ako mi ritne koleloto shte syjelqva :}): i to mnogo
tuba

Мнениеот Mit.ko » Вто Сеп 09, 2003 5:13 pm

Стана ми интересно и реших да видя какво точно пише във въпросната наредба. Та :

"Член 13. Не се допускат за превоз:
1. Вещи, които могат да повредят или замърсят превозното средство;
2. Запалителни, избухливи, отровни вещества и други вещи и предмети, представляващи опасност за пътниците и персонала;
3. Предмети, превозът на които е забранен от закона;
4. Живи животни и птици. Изключение се прави за полицейски кучета и кучета-водачи на слепи граждани, снабдени с намордник и къс повод и знак "червен кръст", както и в случаите на Чл. 12 (3);
5. Предмети, които поради своите размери и естество, създават неудобство за пътниците. "

Интересната точка #5 позволява доста широко тълкуване, което спокойно може да включва байкове... а също и невротизирани баби :D

Другото нещо е, че като си возя колелото в автобус, гледам то да е максимално неподвижно - сещате се колко може да мърда като е държано с две ръце (едната на спирачката) и често с кормило на 90 градуса. При това положение, ако някой се опре или отърка в него, си е виновен сам - автобуса е голям, не съм вързал никого да ми стои до байка.
Mit.ko

Мнениеот Tanuco » Вто Сеп 09, 2003 5:36 pm

Явно има някакво застъпване на правилата, защото в друга част от наредбата пише, че ако багажът ти е с размер по-голям от 60/40/20 май беше, трябва да се таксува с билет.
АБе незнам.Гледам да не ползвам много рейсовете нагоре.
Tanuco

Мнениеот korlitz » Вто Сеп 09, 2003 5:43 pm

ami to principno moje, ama az gi pazia drugite pytnici, a za trezvoto systoianie :D:D[:p];):o):o):I
[quote="bgurov"]

НЕ СИ в правото си човече! Sorry да го кажа, ама ако прочетеш една от табелките разлепени тук там по рейсовете, пише че намаш право да превозваш предмети които могат да замърсят или скъсат дрехите на останалите пътници, така че ако реши някоя контрола, сваля те съвсем законно. Е друг е въпроса че пише че е забранено и превозването на лица в нетрезво състояние, пък то .... :)
Така че, наистина, единственият безпроблемен вариант е да се разбереш с шофьора.

[/quote]
korlitz

Мнениеот Cveti » Сря Сеп 10, 2003 10:12 am

[quote="Mit.ko"]

Стана ми интересно и реших да видя какво точно пише във въпросната наредба. Та :

"Член 13. Не се допускат за превоз:
1. Вещи, които могат да повредят или замърсят превозното средство;
2. Запалителни, избухливи, отровни вещества и други вещи и предмети, представляващи опасност за пътниците и персонала;
3. Предмети, превозът на които е забранен от закона;
4. Живи животни и птици. Изключение се прави за полицейски кучета и кучета-водачи на слепи граждани, снабдени с намордник и къс повод и знак "червен кръст", както и в случаите на Чл. 12 (3);
5. Предмети, които поради своите размери и естество, създават неудобство за пътниците. "

Интересната точка #5 позволява доста широко тълкуване, което спокойно може да включва байкове... а също и невротизирани баби :D

Другото нещо е, че като си возя колелото в автобус, гледам то да е максимално неподвижно - сещате се колко може да мърда като е държано с две ръце (едната на спирачката) и често с кормило на 90 градуса. При това положение, ако някой се опре или отърка в него, си е виновен сам - автобуса е голям, не съм вързал никого да ми стои до байка.
[/quote]

Съвсем прав си.Ако на този някой му е по-приятно,спокойно мойе да отиде да се търка в нещо по-чисто,например пътуващите баби,техните торби и бидони или части от рейса...:D;)
Cveti

Мнениеот bgurov » Сря Сеп 10, 2003 11:27 am

Тва де!
Според тая наредба можеш да свалиш почти всеки. Напр. ако носиш 2 бутилки бира, може да се счупят и да замърсят превозното средство, също и кило домати.

Наредбата е така написана че никой не е в правото си.
bgurov

Мнениеот zazu » Сря Сеп 10, 2003 11:45 am

na www.skgt-bg.com ima miasto za zadavane na vaprosti...ta toku shto gi pitah dali e razresheno prevozvaneto na VELOSIPEDI:o) Ta kato gledam drugite vaprosi, otgovor shte ima sled okolo 5-6 dni:(
zazu

Мнениеот MOD » Сря Сеп 10, 2003 1:32 pm

Tazi naredba - kato pove4eto naredbi v BG
Neyasna, s mnogo vazmojnosti za talkuvane ... kakto si tryabva :8D:
No ideyata da se hodi pri 6ofora predi da se ka4i talpata si e napravo genialna ... kak li ne sam se setil po-rano sam :D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот CKD » Сря Сеп 10, 2003 6:43 pm

Здрасти,
аз съм за първи път тука. Та да кажа и моя опит:
1. Питал съм в сайта на СКГТ за велосипедите. Отговорът беше цитатът от наредбата - "може ако не пречи на останлите и му се дупчи билет"
2. За витошките линии - ходете предимно делничен ден (автобусите са по-редовни, напр. 64 или 98).
3. За билетите - внимавайте ако ползвате талони да не дупчите на себе си и на байка билети от една серия. Инспекторите ще ви го изкарат през носа.
4. Погледнете разписанията на последната спирка - може да има два автобуса един след друг или поне на по-малък интервал от движение. Така веднъж ми се случи на последната спирка на Гео Милев в събота когато чаках 3-ка а 3 мин. пред него мина 1-ца и обра цялата тарапана. Същата ситуация е на Дървеница за 68/69/70. На Хладилника за съжаление 64,93 и 98 са монополисти :(. Като стана въпрос за 68 - там вървят що годе читави рейси - нископодови с достатъчно място за байк.
5. Ако ходенето ще е събота/неделя гледайте да заобиколите голямата тарапана (9-10 ч.). И още нещо между 8:30 и 9:30 шоферчетата имат почивка от 15-20 мин. и точно тогава интервалите между реисовете се увеличават с около 5-6 мин. и тарапаната е по-голяма. Подобна почивка има и между 15:15-16:15.
Дано съм бил полезен...
CKD

Мнениеот Cveti » Сря Сеп 10, 2003 7:44 pm

[quote="CKD"]

Здрасти,
1. Питал съм в сайта на СКГТ за велосипедите. Отговорът беше цитатът от наредбата - "може ако не пречи на останлите и му се дупчи билет"
2. За витошките линии - ходете предимно делничен ден (автобусите са по-редовни, напр. 64 или 98).
3. За билетите - внимавайте ако ползвате талони да не дупчите на себе си и на байка билети от една серия. Инспекторите ще ви го изкарат през носа.
4. Погледнете разписанията на последната спирка - може да има два автобуса един след друг или поне на по-малък интервал от движение. Така веднъж ми се случи на последната спирка на Гео Милев в събота когато чаках 3-ка а 3 мин. пред него мина 1-ца и обра цялата тарапана. Същата ситуация е на Дървеница за 68/69/70. На Хладилника за съжаление 64,93 и 98 са монополисти :(. Като стана въпрос за 68 - там вървят що годе читави рейси - нископодови с достатъчно място за байк.
5. Ако ходенето ще е събота/неделя гледайте да заобиколите голямата тарапана (9-10 ч.). И още нещо между 8:30 и 9:30 шоферчетата имат почивка от 15-20 мин. и точно тогава интервалите между реисовете се увеличават с около 5-6 мин. и тарапаната е по-голяма. Подобна почивка има и между 15:15-16:15.
Дано съм бил полезен...
[/quote]

Беше полезен и още как!;)
Cveti

Мнениеот Admin » Сря Сеп 10, 2003 11:08 pm

[quote="CKD"]

Здрасти,
Дано съм бил полезен...
[/quote]

За талоните не си прав. Това важи, ако дупчиш за теб и за друг пътник, т.е. за човек. Ама можеш да дупчиш от една серия за теб и за багажа си - бил той колело или нещо друго. На мен никога не са ми правили проблеми, но ако се намери някой дебил да се прави на интересен за това, ще си осигури цял ден разправии. :(!:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOTuKATA » Чет Сеп 11, 2003 4:15 am

[quote]За талоните не си прав. Това важи, ако дупчиш за теб и за друг пътник, т.е. за човек. Ама можеш да дупчиш от една серия за теб и за багажа си - бил той колело или нещо друго. На мен никога не са ми правили проблеми, но ако се намери някой дебил да се прави на интересен за това, ще си осигури цял ден разправии.

Животът е кратък, карай бързо!
[/quote]

abe cakata e da moje6 da se zaqde6 s tqx.az dori kogato sum prav ne moga da im se zaqm:(!:prosto neznam za6to.ne sum straxliv,no sigyrno ne sum i svadliv.abe da kajem zaqjdat mi se za saka a toi trqbva da e 60/40/40 no az nali sum idiot i slizam,dokato sum vijdal xora kak im vikat v liceto:"izvadi metar be maloumnik takav,are kade ti e metara be"i oniq debil kontroliora si tragva.abe xubavo e da si zaqdliv ponqkoga(no 4esto i izq6da6 boq)
MOTuKATA

Мнениеот CKD » Чет Сеп 11, 2003 8:01 am

За талоните - аз гледам да не рискувам. Не се знае с какъв урунгел ще се разправям и го правя за лично успокоение най-вече.
За контрольорите - веднага щом приближи, дори преди да ви провери гледайте номера на контрольора. Ако тръгне да ви създава проблеми после няма да си го покаже нарочно, въпреки че е задължен да го направи. Според мои приятели, имали си проблеми с тях, при подаване на жалба срещу контрольора в централата на СКГТ се взимат мерки по въпроса. Аз много не вярвам, но все пак имайте едно на ум с номера.
Сори, че се отклоних от темата...
CKD

Следваща

Назад към Архив