Harka написа:Я разкажи за тея "някой със сериозно реноме", че ми стана интересно.
outfaced написа:Harka написа:Я разкажи за тея "някой със сериозно реноме", че ми стана интересно.
ба, мноу ги знам ... зачетах няква тема в немския МТБ форум, дет едни се скъсхваха да се хвалят как си тунинговали вилкте в Италия и си обсъждаха, кой къв тунинг си е направил.
Ама толкова и задълбах ...
за мен това е глупост, така или иначе
PtD написа:Че има - има. Въпросът е "за кого?"!
ба, мноу ги знам ... Ама толкова и задълбах ...
PtD написа:Че има - има. Въпросът е "за кого?"!
Harka написа:@outfaced:
Нормално е, когато човек не е достатъчно подготвен по дадена тема просто да не се обажда. Но след подобни изказвания -ба, мноу ги знам ... Ама толкова и задълбах ...
мнения по въпросната тема от твоя страна са най-малкото проява на бъбрива дървено-философщина и като всяка такава следва да бъдат игнорирани.
Harka написа:Понеже "тунинг манията" в тази област не ти е дори грам позната, просто спри да дрънкаш глупости.
Harka написа:Елементарно, стига да знаеш какво искаш. Защото "тунинговането" не винаги означава "подобряване", а може да е просто променяне "стила" на работа на дадена вилка или заден амортисьор.
Harka написа:Но какво те занимавам... за теб всичко, което се сгъва повече от траялджийското ти колело работи достатъчно добре.
Harka написа:Понеже "тунинг манията" в тази област не ти е дори грам позната, просто спри да дрънкаш глупости.
zero knowledge написа:...по-обширен въпрос...
The faster/harder you ride, the faster the rebound will be. The slower you ride, the slower the rebound will be.
Въпреки, че не съм толкова рафиниран карач и едвали бих усетил разликата ми се иска да пробвам нещо такова.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта