хижи витоша?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

хижи витоша?

Мнениеот Disclaimer » Вто Ное 20, 2007 10:14 am

във връзка със предстоящите новогодишни празници,аз и още 15-20 човека сме решили да се вдигнем и да ги отпразнуваме на витоша..Има ли някой идеи за добри хижи,хазяите не трябва да са тапунгери,щото искаме да си занесем алкохол.Общите санитарни възли са проблем,защото мнозинството са момичета....Благодаря ви предварително...
"Imagination is more important than knowledge."
Disclaimer

Рейтинг: 1200

Мнениеот bi » Вто Ное 20, 2007 10:47 am

Първо да ти кажа, че доста късно сте се сетили, вече почти всичко е заето.
Второ повечето хижи вече са с куверти, който не са по малко от 50-60лв.
Трето Като искате да е луксозно идете на хотел.За санитарните възли все ще изкарате 1 ден.
Последно, огледай тук:
http://www.planinite.info/V_pomosht_na_ ... itosha.htm
;)
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот Teodor40 » Вто Ное 20, 2007 7:07 pm

bi написа:За санитарните възли все ще изкарате 1 ден.

Това момиче да го каже... :puke:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот THEZOGGO » Вто Ное 20, 2007 7:22 pm

Teodor40 написа:

:bowdown: :naughty: :evil: :peace: ;) :popcorn:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот screamBoy » Вто Ное 20, 2007 7:47 pm

може би може да е ОК на самата НГ да сте примерно на НДК и после по пътя-по пътя и в дома на някой/я от компанията, а на Витоша да идете малко по-късно, през ваканцията - ще спестите доста пари, нерви, бутане и др. подобни

от една страна отгоре е много гут стига да се вижда града (нали се сещаш близо до колко хижи има хубава гледка към града)
от друга страна в града е още по-хубаво щото е фраш с народ по улиците и концерти по големите площади и т.н.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bi » Вто Ное 20, 2007 8:55 pm

Без коментар! Ходете повече по планината и ще научите условията на хижите в България. Естествено, ако се пръкнете малко повече, ще намерите хижа с топла вода и самостоятелни бани. Сигурно вече всичко е заето.
Последна промяна bi на Вто Ное 20, 2007 9:11 pm, променена общо 1 път
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот Disclaimer » Вто Ное 20, 2007 8:56 pm

е да де,ама честно казано на нова година не ми се зъзне по някой площад...верно че ще има с какво да се згрея,ама друго си е някъде на домашно...А пък да не говорим на някоя хубава хижа....иначе наистина доста късно се сетихме,но така или иначе нова година идва и ще пробваме да измислим нещо....а колкото до санитарните възли,мислим да прекараме 2 нощувки на витоша,затова се такъв проблем,момичетата ни са големи принцеси.....
Disclaimer

Мнениеот Kitolino » Вто Ное 20, 2007 9:32 pm

" Хигиената е пръв враг на планинаря! " ми е казвало едно много добро приятелче :)
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот lacho_m » Вто Ное 20, 2007 11:02 pm

@Kitolino, а какво общо има хигиената на планинаря с условията в хижите ;) Освен може би това, че липсата на такава при някои хора допринася за усложняването на същите тези условия...

А и не виждам какво се очаква... Хижата е нещо построено на майната си, чиято основна цел е да даде подслон в невинаги гостоприемната планина, а не удобство или пък терен за купони. Както бе споменато по-горе, който иска да му е удобно и без хижари тЪпунгери (непозволяващи пиянски изтъпления, например) да иде на хотел или да си седи по домашно му в къщи :dunno:
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Сря Ное 21, 2007 12:23 am

Скоро правих едни работи на витоша в една хижа... е извинявам се, но е тъпо да не можеш посе да се измиеш.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот THEZOGGO » Сря Ное 21, 2007 12:41 am

Teodor40 написа:Скоро правих едни работи на витоша в една хижа... е извинявам се, но е тъпо да не можеш посе да се измиеш.

Коя е хижата, дай да й опетним името ;П
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот screamBoy » Сря Ное 21, 2007 12:44 am

е вънка сняг нямаше ли ? и водка/ракия ли нямаше ?? и мокри кърпички ли нямаше ??? и ако и плюнката ти е пресъхнала, баси
ако тряа ше стиснеш камък и ше потече вода ве, тва байкъри ли сме ^__^
Аватар
screamBoy

Мнениеот THEZOGGO » Сря Ное 21, 2007 12:45 am

screamBoy написа:е вънка сняг нямаше ли ? и водка/ракия ли нямаше ?? и мокри кърпички ли нямаше ??? и ако и плюнката ти е пресъхнала, баси
ако тряа ше стиснеш камък и ше потече вода ве, тва байкъри ли сме или насинени от грахови зърна лигли ???

:agree: :rofl: :bowdown: :agree: ЕЕЕ колко компромисни варианта :bowdown: :D :beer:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Disclaimer » Сря Ное 21, 2007 9:52 am

а колегите байкъри къде мислят да прекарат нова година ?
Disclaimer

Мнениеот THEZOGGO » Сря Ное 21, 2007 10:09 am

На морето, имам вила там ;)
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот bikerider » Сря Ное 21, 2007 11:03 am

Kitolino написа:" Хигиената е пръв враг на планинаря! " ми е казвало едно много добро приятелче :)

На мен ми е най-топло в чисти гащи.
На твоето приятелче явно му е по-топло в мазни гащи.
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Kitolino » Сря Ное 21, 2007 11:52 am

lacho_m написа:@Kitolino, а какво общо има хигиената на планинаря с условията в хижите ;) Освен може би това, че липсата на такава при някои хора допринася за усложняването на същите тези условия...

Прав си :beer: .
Малко недочел се обадих в темата, но в моето съзнание нощуването в хижа е съпроводено преди това с едно солидно походче, където надали се спазват всички хигиенни навици.
Сега ако ми кажете, че в планината на разходка след всяко хранене си чистите зъбките и си миете ръцете със сапун, е здраве да е, явно аз съм със слаба хигиена... :indiffe:
А ако искате да си прекарате добре с коконите, няма ли да е по-удобно в хотел :confused: , в хижа просто няма да намерите всички удобства, както каза lacho_m, това е място за подслон на туристи, а не на купонджии ;)

Да пожелая на всички приятно изкарване от сега, за да не забравя :party:
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот did » Сря Ное 21, 2007 1:23 pm

Kitolino написа:Да пожелая на всички приятно изкарване от сега, за да не забравя :party:

:offtopic:
Ако някой от познатите ми ще се върти около Нова Година в района на Сопот, може да драсне едно ПМ да се видим ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

хижи на Витоша???

Мнениеот snappy » Сря Ное 21, 2007 3:35 pm

"хижи" на Витоша - няма такова животно. Тия хижи са далеч от истинските хижи... Наскоро пообиколих няколко от тях в търсене на място за празнуване на РД. От повечето малки хижички (с по 20-30 места) ни отрязаха като чуха повода на събирането. Хижарите вече отпращат млади компании (по 20+ години), защото повечето хора под "ходене на хижа" разбират "зверско и грозно напиване на различно място".
За НГ някои от хижарите казаха, че нещата стояли по друг начин, колко е вярно не знам :/

Иначе, Disclaimer, можеш да провериш в х. Планинарска песен и х. Боерица, което всъщност е малко и добре изглеждащо хотелче.

А ТУК има списък с хижите на Витоша, можеш да направиш запитване в Гугъл за допълнителна информация.
"Less is more"
Аватар
snappy

Рейтинг: 1247

Мнениеот cvb » Сря Ное 21, 2007 9:02 pm

Disclaimer написа:е да де,ама честно казано на нова година не ми се зъзне по някой площад...верно че ще има с какво да се згрея,ама друго си е някъде на домашно...А пък да не говорим на някоя хубава хижа....иначе наистина доста късно се сетихме,но така или иначе нова година идва и ще пробваме да измислим нещо....а колкото до санитарните възли,мислим да прекараме 2 нощувки на витоша,затова се такъв проблем,момичетата ни са големи принцеси.....
МРАЗИМ да ода поплощади що само като вида мляскащи се пубери ми иде да извада калашника и да коса да коса ем съм пийнал :^: :bowdown: :agree:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот Demo 9 » Сря Ное 21, 2007 10:17 pm

Тамън сред цялата пукотевица няма да се набиеш на очи :D
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот Disclaimer » Чет Ное 22, 2007 9:46 am

аз намерих доста информация за различни хижи,но исках да проверя дали някой е прекарал новата година на подобно място и с какви впечатления е останал...Или просто да ми препоръчате някоя хижа,за която знаете със сигурност,че е добра....Както и да е,късно е вече за хижи,сега се чудим коя механа,бар или каквото и да е заведение да запазим по софията....Имаме една оферта за домашно като последен вариант...Но на нова година като цяло доста трудно можеш да си изкараш кофти....
Disclaimer

Мнениеот BikeArea » Съб Ное 24, 2007 1:40 am

Teodor40 написа:

А ти изми ли си дупето тази вечер?

Аман от софийски философи! :crap:

О не, вие не сте хора!
Ва'що ла*но мирише на теменужки! :crazy:
Позволете ни да бъдем пепел в краката ви!
:bowdown:

Teodor40 написа:Скоро правих едни работи на витоша в една хижа... е извинявам се, но е тъпо да не можеш посе да се измиеш.

Да бе верно...
Веднъж в живота и на теб да ти се прииска да се измиеш, а то - няма къде, ама здраве да е! :beer:
След години като пак ти скимне може да имаш повече късмет! ;)
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот Harka » Съб Ное 24, 2007 2:10 am

:crazy:
Аватар
Harka

Мнениеот Disclaimer » Съб Ное 24, 2007 12:52 pm

хах незнам как ти хрумна да извъртиш нещата,че да стане въпрос за софия срещу бг....
Disclaimer

Мнениеот screamBoy » Съб Ное 24, 2007 4:38 pm

със сигурност ми бяха добри Звездица и Елица и двете са от страната на златните-владая
Аватар
screamBoy

Назад към Други